Polischef slår larm: Stora terrorangrepp kan stå för dörren.

Islamiska Staten planerar att genomföra större terrorangrepp i flera europeiska länder. Det skriver politico.eu efter samtal med flera underrättelsekällor. IS har männen som kan utföra dessa. Närmare 5 000 terrorister från IS anländer till Europa förklädda till asylsökare.

Rob Wainwright, chef för EUs europeiska polisenhet Europol, lämnade i fredags denna skakande upplysning. Europa står inför ett stort terrorhot eftersom 3 000 till 5 000 terrorister från Islamiska Staten har anlänt till Europa i skydd av strömmen av asylsökande. Detta berättade han för den tyska dagstidningen Neue Osnabrucker Zeitung och det har upprepats i flera andre medier, bland annat i Daily Mail og N24.de.Read More »

Jag är hatad

Jag är hatad av den rumänska zigenarkvinnan som sedan drygt ett år sitter och tigger utanför Willys på Söderkullatorget i Malmö. I den bästa av världar hade det inte alls behövt tiggarkläderatt vara så, jag hade haft mitt och hon hade haft sitt, hemma i Rumänien.

Idag stod hon i skymmningen vid Hindby förskola på Fosievägen, hon stod där vid ungefär 18, 10-tiden och med en barnvagn. Jag såg inte ifall det fannas ett barn i vagnen eller det endast var bråte hon packat fyrhjulingen med. Hon såg mig och gjorde kräkljud då hon skarpt ogillar mig då jag varken går omvägar för att komma in i min butik samt inte heller ger av mina pengar till henne. Vi gillar lika, vi ogillar varandra.Read More »

Grov misshandel på Asylboende

2016-02-23 19:07, Misshandel, grov, ÅngePolisen

Knivskärning – Asylboendet Hjältan, Torpshammar

Inkommet samtal via 112 från personal på boendet om att en person blivit knivskuren. Bl.a skador i armar och bröst. Skall vara vaken. Oklart i övrigt hur läget och stämningen är på adressen. Ambulans, räddningstjänst och 4 polispatruller är på väg mot platsen.

Read More »

Grov misshandel på asylboende

Polisen

2016-02-22 22:47, Misshandel, grov, Nordanstig

Två män greps efter bråk vid ett asylboende i Nordanstig.

De gripna bor på boendet och bråket ska ha börjat när en man i 25-årsåldern mådde dåligt och ville ha medicin. Han blev då erbjuden Alvedon av en ur personalen, eftersom Alvedon är den enda medicinen som finns på boendet.

Read More »