19 thoughts on “”Tyska” kulturberikare

  1. Är alla mena världmästare på att kasta? Verkar vara det enda dom kan, förjävligt att se detta beteende.

  2. Borde skickas till vår s k regering och tvinga dem att se och lyssna. Men de förstår nog inte budskapet med sin frånvaro av hjärnceller.

    • Tack Lars Å Månsson, jag hade glömt att det var måndag. Dessutom är utsändningen bättre / fungerar bättre än tidigare åtminstone i min enkla utrustning.

    • Holländaren som haffades av polisen i sitt hemland under en demonstration p.g.a. fel huvudbonad. Visade i kväll upp sin mössa som påminde lite om en skär griskulting.Tidigare fria Holland har nu låtit sig beläras av Führerin Merkel.Inte ens partiets symbol får längre användas i deras holländska demonstrationer !!!

      • Lars Å Månsson :
        Holland är väldigt delat vad det gäller ”berikning”, de norra och östra delarna är nästan intakta sedan jag bodde där på 80-talet, resten är förlorat i synnerhet västkusten men tyvärr även Limburg som är så vackert !
        Det var när jag bodde i Holland redan då inte så trevligt i Rotterdam och inte heller i vissa delar av det vackra Amsterdam.

      • Bättre reklam kan inte denna mössa få ! Politiska polisen i Holland,bestämmer numera vad karnevalsdeltagare får eller inte får bära…. 🙂

    • Trots regn och rusk samlades uppåt 10.000 i kväll för att bl.a. lyssna till ett mycket bra tal av Tatjans Fiesterling.I sitt tal betonade hon hur folket förs bakom ljus av hela tyska PK-media och tog upp det som skett i Clausnitz där polisen fick ledsaga landets importer från en buss in i hotellet. I pressen har detta naturligtvis förstorats upp,och vad som i verkligheten var en fredlig demonstration från ortsbefolkningen (mot berikningen),beskrevs som en nazipödel.
      Kommande måndag fortsätter motståndet mot Europas islamisering.

  3. Det enda de här araberna/muslimerna har att bidra med äro tre: LÖSS, SKIT OCH JÄVELSKAP!!
    Det du Mona Muslim det är mycket mer spännande än midsommar och sånt töntigt som är det enda vi har….-IQ fiskmås ?

    • De borde sparka dem sönder och samman sedan får vi se om de piper sitt Allah Akbar….Ryssarna piskar skiten ur muslimerna IS i Syrien just nu!

Kommentera