Fyra-åring dömd till livstids fängelse för mord i Egypten

GOTT OCH BLANDAT. 4-årige Ahmed Mansour Karni har dömts för att ha begått fyra mord, mordförsök i ytterligare åtta fall, vandalisering av egendom och för att ha hotat poliser – allt före två års ålder. 

Ahmed Mansour Karmi var inte i på plats när domstolen i tisdags dömde honom till livstid i fängelse. Ahmed var en av 115 personer som alla fick livstidsstraff svarande som var alla lämnade livstidsstraff samtidigt vid hovet i västra Kairo för brott som påstför brott begångna i början av 2014.

Hans försvarsadvokat, Faisal al-sayd, berättade  för Jerusalem Post att barnets namn hade lagts till listan av misstag men att domstolen låtit Ahmeds födelsedatum passera och att det bevisar att domstolen inte läst handlingarna.

-Pettersson tycker straffet är riktigt. Man ska inte dalta med ungarna då växer de bara upp och blir gangsters. Ett alternativ till livstid är att slå ihjäl ungarna medan de är små så slipper man problem när de blir äldre…

10 thoughts on “Fyra-åring dömd till livstids fängelse för mord i Egypten

  1. Alternativet alltså dödsstraffet tycker jag skall vara norm när det gäller SÅÅÅ grova brott.

  2. Märkligt att svensken ska tiga och lida och låtsas som det regnar. Ett misshandlat och våldtaget folk får inte uttrycka sina känslor. För det handlar om att bestraffa oss, inte lyfta upp svenskens utsatthet och rättigheter.

  3. I Sverige hade han och hans pappa och farfar inte varit straffmyndiga, här är de barn från muslimska länder upp till medelåldern.

  4. Här kan ni läsa om hur Hallandsposten talar om för oss att dom farliga i Sverige, det är vi som är rädda för utvecklingen och inte dom som gör utvecklingen farlig! Vi får också veta att allt är frid och fröjd!

    http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.4730981-radda-manniskor-kan-vara-farliga

    Skrämmande att 4 av tio svenskar tycker att utvecklingen i Sverigeistan med dagliga skjutningar och upplopp går åt rätt håll!

Kommentera