Asylsökande nobbas på krogen

INVANDRING. Några krogar i Kalmar vägrar personer med legitimationer utställda av Migrationsverket tillträde då man inte vet vad det är för folk. Det ursäktas med att man inte vet vad det är för folk och är rädd att mista sitt alkoholtillstånd. Som vanligt drar Twittervänstern igång och snart kommer väl DO att kräva skadestånd.

-Pettersson inser att Migrationsverkets id-kort är ett svepskäl men undrar hur asylsökande har råd att gå på krogen. Dessutom misstänker jag att några av dem inte skött sig, handlar för lite och skrämmer bort andra gäster. Så det borde vara upp till krogägarna vilka gäster de släpper in.

Barometern

20 thoughts on “Asylsökande nobbas på krogen

  1. Det här är ju människor som flytt ifrån krig.ska de då springa runt djupt traumatiserade och fysiskt handikappade på krogen här i Sverige.samtidigt som deras kvinnor och barn är kvar i kulregnet!?

  2. De dricker ju inte spritså varför gå på krogen? Våldta och tafsa på tjejer är nog deras syfte.
    LMA kort får ej användas som id-kort och man får inte släppa in folk utan giltigt kort. Förstår inte problemet alls för krögarna har ju rätt. Sen att skäggbarnen är vuxna spelar ingen roll vid en kontroll, tillståndet kan ryka. De har själva valt att leva som 15 åringar och inte 25-30 åringar

    • krögaren måste få välja vilka de släpper in och många utger sig för att vara 15, jävla slödder skrämmer bort andra kunder, uuuuuut ur Sverige!

  3. Undrar hur det gått för Hotell Riksgränsens exotiska gäster…Gick därför nyfiket in,för att kolla om det fortfarande finns något liv där uppe.Inte en levande orientaler så långt ögat når…Mycket snö och dessutom tycks de ligga långt före oss andra tidsmässigt !!.Just nu c:a 1 ½ timma….:
    http://www.webbkameror.se/skidkameror/riksgransen/

  4. grabbarna lär sig från kommunalmaffian ,krogar,horor mm

  5. Bra gjort av denne krögare. Han förlorar alla sina övriga gäster om han släpper in dem. Varför bry sig om det inte kommer in – vill de ha skadestånd. Den är väl privatägd? Då har han väl rätt att släppa in vem han vill?? eller? Är det inte politiskt korrekt?
    Håller också med om att bidragen skall inte gå till alkohol. Muslimer får ju inte dricka alkohol så vad var de? Jag känner nog ingen som gått in på krogen om där satt en massa migranter

  6. Apjävlar ska vara i burar, inte på krogen.
    Landsförrädare ska vara i fängelse, inte på krogen.
    Desertörer ska vara i fängelse, inte på krogen.
    Svikare, som svikit sina anhöriga, ska stå i skampålen, dom ska inte vara på krogen.
    Alla dessa äckel ska helst härifrån, i hemlandet kan dom gå på krogen bäst dom vill.

  7. Enl uppgifter i media lär det tydligt stå på LMA-kortet att det INTE är en godkänd ID.handling (ej hittat någon läsbar bild för att bekräfta detta).
    Således har krögaren full rätt avvisa personer med endast LMA-kort..
    http://umu.diva-portal.org/smash/get/diva2:276441/FULLTEXT01
    För info: Det är skillnad på ”ID-handling” och ”legitimationhandling”)

    Att vänsterdräggen går i taket över detta är självklart, det gör de över allting som inte stämmer med deras perverterade världsbild.

  8. ”Asylanter” skall inte sitta på krogen och supa! ”Trauman” skall bearbetas på annat sätt….

  9. Då har sanningen om dessa arabisk/afrikanska invällande parasiter,
    äntligen även nått delar av mörka Småland !! Dagens enda ljuspunkt….

  10. En populär krog i Malmö vid Stortorget, Paddys berättade en kvinnlig bekant till mig att syrier tog tag i henne brutalt, så hon går aldrig ditt mer.
    Jag var själv där och då var det 3 st som tog upp plats i 2 timmar och satt med 1 Coca Cola. Tittade lystet på alla som gick.
    Förstår mycket väl krögaren. Inga pengar tjäna på muslimer och framför allt är många otrevliga mot kvinnor.

  11. Om de ska stanna här är det väl lika bra att de vänjer sig. Se det som krögarnas bidrag till integrationen. Detta gäller här.

  12. O.t.
    Anders Lindberg har en ny ledare om att ingen ska röra hans skäggbarn.
    Har har ännu inte insett vart hans ideologi har fört oss. En totalt verklihetsfrämmande figur som bara är för mycket.

  13. Det handlar alltså om MEDBORGARSKAP, inte om etnicitet… inte diskrimineringsgrundande, med andra ord. Säg det till krögaren.

  14. Ja, ett krogbesök borde deras profet ha synpunkter på. Och krogen är inget billigt ställe. Sverige är ett obehagligt land, ingen koll på någonting utom en svensk som ska hållas efter till minsta punkt.

    • Går inte på krogen själv längre sedan många år.Men uppmanar framförallt kvinnor att vägra gå till sådana ställen där barbarvåldskulturen tillåts vistas.Ställ krav på krogägarna,krav på kommunpolitikerna där ni bor att det skall vara nolltolerans mot sexuella ofredanden på krogen.Barbarerna som ofredar kvinnor har inget här att göra.Punkt!

Kommentera