8 thoughts on “Den bejublade multikulturen i Berlin

  1. Det är skillnad på mångkultur och mångkultur. Mångkultur i form av olika teatrar, musikframträdanden, diskussioner, filosofiska inriktningar, konstutställningar, konstinriktningar, litteraturframträdanden (som alla kan finnas inom samma större kulturkrets, ex. den europeiska) är berikande och driver på förändringar som kan vara gynnsamma. t.ex. fransk litteratur kontra tysk osv.
    Men mångkultur i den bemärkelsen att alla i stort sett kommer från samma dysfunktionella religiösa kultur (islam) och bär med sig i stort sett samma förtryckande åsiktspaket, t.ex. klanvälde, kvinnosyn är en katastrof. Visst, de kan komma från Afghanistan till Somalia men olika hudfärg är inte olika kultur = mångkultur.
    Visst, vissa ur den här kulturkretsen är tillräckligt välutbildade för att titta över den egna kulturens horisont och vara intresserade av att anpassa sig till Väst, men de flesta lever i sitt eget getto.
    En farlig utveckling.

  2. Det är denna mångfald/mångkriminalitet Stefan Löven och Socialdemokraterna tycker är höjden av utvecklingsnivå, -Sverige har släppt in 10,000 tals araber/muslimer utan pass och ID vilket också gör det omöjligt att utvisa dem när de begår grova brott och det kommer vi att få se många exempel på i vår och sommar….I filmen drabbas vanliga hederliga tyskar, detsamma i Sverige där för att ta ett känt exempel Carola Herlin och sonen Emil Herlin blev slaktade på IKEA i Västerås….Stefan Löven var i Västerås när Carola och Emil blev slaktade men han sa inte ett ord!
    När Alexandra blev avhuvad/slaktad av en muslim från Somalia gick polischefen Dan Eliasson ut och tog parti för mördaren, ”barnet” som släppts in i Sverige utan pass och ID och som det sannolikt blir svårt att utvisa.
    Vi väljer våra politiker i Sverige, vi är ännu inte en muslimsk diktatur, vi borde alla ha förstånd att se sammanhangen och rösta bort människor som bara vill sko sig och förstöra landet. Vi har alla ögon att se med, öron att höra med och för de som förstår hyfsad engelska rekommenderar jag andra kanaler än hatmedia och SVT, exempelvis CCN, BBC, Fox News och framföralt den ryska nyhetskanalen sputnik….-tappade tråden, den heter nog något annat, även Flashback finns det bra info att hämta. Om intresse finns för något speciellt ämne får man en falsk politiskt korrekt bild av svensk media eller ingen information alls, de nämner aldrig exempelvis hur kriget i Syrien startade och vilka som ligger bakom…..! Det anser jag vara en otrolig viktig information som man tappar helt om man följer svensk media.

    • Det är fullt möjligt att hyra fängelser av andra stater.?Det kan mycket väl vara så att deras hemländer ser det som en fördel att få betalt för att förvara dem?

      • Sverige släpper in muslimer/araber utan pass och ID, -90% saknar giltiga dokument, ex. Marocko vägrar tom att ta emot sina egna medborgare, ANSVARSLÖST att inte skicka ut de som kommer redan vid gränsen. Den s.k. asylrätten borde avskaffas direkt, Sveriges befolkning har inga pengar, allt är gigantiska lån som går till denna SKIT!
        Ibland önskar man att Adolf Hitler vunnit kriget och stoppat detta, kanske får han upprättelse en dag!!!

    • ”Vi har alla ögon att se med” Fan troet , här är många
      som verkar både blinda och döva, man baxnar över
      hur folket i ett utvecklat land kan vara så dum/snälla
      att dom inte ser hur landet mer och mer lutar över kanten
      på väg ner i avgrunden, domen från dom som är barn idag
      kommer att bli väldigt hård över deras föregångare över
      hur detta kunde ske utan att dom reagerade!

      • HYCKLERI kallas det, Hening Mankel sa att vår tids enda dygd är GIRIGHET….Vårt politikerfrälse är pratar om HUMANITÄR STORMAKT, Åsa Romson sa SUPERSTORMAKT….!!! Det handlar om att vräka ut lånade pengar ur Sveriges statskassa på SKITFOLK/ARABER/MUSLIMER…..!!!
        Inte fan har vi någon nytta av det, de tillhör inte vår flora och fauna…..Man blir mörkrädd över detta dumma politikerpack som för landet ner i HELVETET….
        Ren tur att man inte drabbats personligen av massinvandringen – Alexandras familj gjorde det och Carola Herlin och Emil Herlins familjer och arbetskamrater….-bara för att nämna några exempel på RESULTATET av sådana politikernötters politik som Svetsaren Stefan Löven m.fl…..

Kommentera