Två mörkhyade män överföll 17-årig flicka

INVANDRARVÅLD. En 17-årig kvinna överfölls oprovocerat natten till lördagen när hon var på väg hem, mitt i centrala Kristianstad. Två män kastade sig över henne och sparkade henne på benet.

Kvinnan lyckades dock slita sig loss och springa därifrån.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. – Det ska ha varit två män, som enligt signalementet var mörkklädda, mörkhyade och runt 175 centimeter långa, säger Magnus Johnsson som är inre befäl vid Polisen i Kristianstad.

Händelsen inträffade på Östra Storgatan vid 2-tiden på natten. Polisen tar gärna emot tips från personer som sett eller hört något, på telefon 114 14. – Vid den tiden, i centrum, borde någon ha sett något, tycker Magnus Johnsson.

Norra Skåne

-Pettersson noterar att här räknas en 17-åring som kvinna medan betydligt äldre män räknas som barn på många håll…

2016-02-20_1923

12 thoughts on “Två mörkhyade män överföll 17-årig flicka

  1. Sade inte Reinfelt i GT / Expressen igår lördag att

    VID SIDAN AV BRITTERNA ÄR SVERIGE STÖRSTA FÖRLORAREN

    Orkade bara läsa rubriken men den stämde väl överens med
    verkligheten.
    Vad hände med media? Mörkhyade? får de skriva så……….??
    Jag håller med övriga kommentarer om att sommaren……….
    den blir ett helvete för oss alla. Framförallt flickor och kvinnor, småpojar är också i farozonen. Hur skall vi klä oss? Höghalsat, långärmat, bylsigt och långkjol – inga byxor för det visar en sexig rumpa- glöm inte att bada med kläderna på. Ljuvliga svenska sommar.

  2. En flicka på 17 år är ett barn!! Norra Skåne borde SKÄMMAS….!!! Föräldrarna borde se till att hon inte är ute vid 2 tiden på natten av omtanke om barnet.
    Politikerfrälset har släppt in rovdjur i landet utan pass och id så det lär bli spännande som Reinfeldt sa, spec kommande vår och sommar!!!

  3. Är någon förvånad?

    Det kommer att bli ännu värre och ännu värre….. sommaren kommer att bli ett rent helvete för somliga.

    Det finns en enda lösning, utvisning av alla dem som inte klarar av att uppföra sig som människor, alltså blir det väldigt många att skicka hem.

    Svenska staten har tagit sig den allra största tunna med det skitigaste vatten över sitt inkompetenta huvud.

  4. Den här typen av incidenter kan vi tacka antikrist Reinfeldt för, en av djävulens edsvurna medarbetare! Lövfen har också skuld, tänk på de sekteristiska hallelujamötena på Medborgarplatsen och Münchenbryggeriet i höstas! Alla muslimer måste mangrant, till sista person, ut ur Sverige nu!

    • Ja, Fredrik den Onde kan mycket väl vara Satan.

      Jag hade en sjukt verklighetslik mardröm i fjol. I mardrömmen skulle jag åka till en plats i Västerbotten. Hade dock på flygbilder kollat in en skum by, som har två kyrkor; en i sten och den andra i trä. Det som fångade mitt intresse var att det fanns ett stort blockhav mycket nära byn, vilket är extremt sällsynt.

      Nåväl, tog omvägen för att spana in byn. Det fanns inga människor ute, annat än en som satt på en parksoffa, iklädd en stor överrock, trots att det var sommar. Tänkte att jag går fram till honom och frågar lite om byn.

      Mannen satt framåtlutad, så jag kunde inte se ansiktet. När jag kom fram, lyfte han upp huvudet: Fredrik den Onde! Snabbt bytte han skepnad till Djävulen. Det var så skrämmande att jag vaknade och kunde inte somna om, trots att jag borde sova 4 timmar till. Den värsta mardröm, jag någonsin haft…

  5. Våra desillusionerade kommentarer (nästan överallt på sidor som denna) speglar den svenska kampandan – besvikna, uppgivna utan verklig vilja att agera. Fy faen vilka nissar ni är! Inga initiativ att gå samman och stoppa eländet? Bara deprimerade invektiv. Jävla slashasar!
    Dela åtminstone epostadresser nånstans och börja ett samtal om vad som ska göras konkret! Eller hur?
    Om denna kvinna på 17’år hade haft lite folk med vikingstake på orten, hade hon väl känt sig säkrare!?
    Gör nåt praktiskt för hvete.

    • Hela Sverige är fullproppat av muslimer, zigenare, negrer och defaitister! Kan det sluta på annat sätt än med en katastrof?

    • Tja, du får gärna konkretisera vad du menar. Bor långt ifrån Skåne.

      Själv gör jag både det ena och det andra. På stan håller jag koll på svaga svenskar och är beredd att ingripa ifall de skulle attackeras av invasionshären.

      Då handlar det om att oskadliggöra packet, så att de inte kan lämna platsen på egna ben.

      Snackat med grannar. Så vitt jag förstått kan flera av oss tänka ta kål på ockupanterna ifall vi skulle bli angripna.

  6. Sverige blir mer spännande med invandring sa Reinfeldt.

    I ekonomin har man två kommuner, en för inkomster och en för utgifter.
    Invandringen kan redovisas på liknande sätt, med kolumner för FÖRDELAR och NACKDELAR

    Jag behöver inte ge exempel på nackdelar men funderar på vilka fördelarna är.
    Kan någon räkna upp några. Det räknas inte som fördel att några arbetar, det är en självklarhet.

    • Jo fördel med att arbeta är ju om den arbetskraften saknas här. Men hur många sådana tar vi in egentligen? Så min lista:

      Fördelar:

      – Vi hjälper de som faktiskt är i nöd (de fåtalet som kommer)

      Nackdelar:

      – Allt annat…

Kommentera