”Söders Facebooksida en skam – är full av rasism”

HATMEDIA. Sverigedemokraten Björn Söder, andre vice talman i Sveriges riksdag, har en officiell Facebooksida som ”svämmar över av rasism och extremism, samt uppmaningar till våldshandlingar av de värsta slag”. Det skriver Expressens Lars Lindström i en krönika.

”Rolf som gillar att kolla på fotboll uppmanar ’Skjut den Jävlen!’ som en kommentar till en av talmannens länkar. Rune jobbar för Volvo och skriver ’Överallt dessa vidriga apor’. Thomas som är från Malmö och är tatuerad skriver ’En liten skit med hönshjärna efterbliven som alla muslimer’.”

Söder är folkvald politiker i riksdagen för ett parti som säger sig inte tolerera rasism, skriver Lindström och tillägger att han också är andre vice talman, medlem i utrikesutskottet och representerar hela riksdagen i olika sammanhang.

Enligt Lindström har tidningen i två dagar försökt nå Söder för en kommentar. ”Den här sidan är en skam för Björn Söder, för Sveriges riksdag och reser återigen frågan om vad Sverigedemokraternas nolltolerans egentligen betyder. Ingenting, uppenbarligen.”

-Pettersson tror att det kanske är bra att folk får avreagera sig lite, även om allt inte är rumsrent, på Söders Facebooksida, på Petterssons blogg och andra, annars kanske någon exploderar. På Expressen var det länge sedan man fick uttrycka några synpunkter som inte godkänns av redaktionen och när det gäller att sprida hat och dynga så tycker jag Lars Lindström ska vara tyst…

…för jag förutsätter att Lars Lindström har kollat upp alla riksdagsledamöters Facebooksidor och inte bara en eller ett enskilt parti för Lars Lindström och Expressen förmedlar väl korrekta och opartiska nyheter.

Fast jag undrar, HÄR har vi mycket vi aldrig får läsa om i Expressen…

20 thoughts on “”Söders Facebooksida en skam – är full av rasism”

  1. Lars Lindström ska vara tyst, ja lika tyst som när granskning
    Sverige ringde upp fjanten för en kommentar om hans skriverier!

    • Hur bär man sig åt för att stoppa upp ord? Någonstans?!

      Sök vård! Helst på egen bekostnad…

  2. Lite korkat av Söder att låta det ligga kvar istället för att radera. SD får ju förfan skit för det och med tanke på tillbaka gången i opinionen så är det väl knappast vad SD behöver

    • Beror på hur många kommentarer Björn har. På Petterssons blir det 200 till 400 varje dygn plus en massa på Facebook och jag hinner inte läsa allt och Söder har nog annat att göra.

      Och att stänga av kommentarerna är inget bra alternativ. Då blir vi som AB och Ex pressen…

    • Men är du helt j-a f-n sjuk i huvudet? Det sista vi behöver är mer censur och mer begränsning av yttrandefriheten. Självklart skall vem som helst få skriva vad som helst utan att stalinister eller andra ens ska få andas begränsning av den. DET måste vara grundlagsskyddat. Hade yttrandefriheten varit grundlagsskyddad hade inte judar kunnat lurat ens dumskallar som du med förintelsebluff, fractional reserve banking eller fått idioter att tro att 3 skyskrapor i Jew York rasade för att 19 araber med Bin Laden i en grotta på andra sidan jorden planerat och genomfört det.
      Felet är inte att Björn Söder tillåter yttrandefrihet, felet är att hjon som du vill ta bort den.

      • Svenskar flyttar till flera olika länder och utlänningarna som bosätter sig i Sverige kommer från många olika länder.

        Svenskar sprider ut sig alltmer, vi kommer inte ha en sammanhållen nation och kultur om detta fortsätter.

      • ”Om detta fortsätter”
        Så skriver många. Men detta är verklighetsflykt. Vi har inte en samanhållen nation nu. Och om du menar ”staten sverige” med nation så är det ingenting du kan göra för att skapa en sammanhållen nation. Snälla inse det. Vi svenskar skall ej acceptera några kompromisser när staten kommer och kräver att vi ska offra ännu mer för ”assimilationens skull” eller dylikt. Eftersom assimilation är omöjligt från dagens situation.

    • Svenskarna är nu så ”hjärntvättade” att de vill begå kollektivt självmord. De tror sig inte längre om att kunna göra något bra för sitt eget folk, så illa är det !

  3. Jag tycker att kommentarerna beskriver folks frustration och ångest inför morgondagen och i en förlängning vad som ska ske med åldriga föräldrar och inte minst med barn och barnbarn.
    Alla som skriver är ju inte journalister, det kanske vi ska vara tacksamma för ,eller ??????

Kommentera