Det är värre än vi trodde

HATMEDIA. Omständigheterna är värre än vi trodde skriver Lotta Gröning i en krönika i Expressen  när det gäller mordet på 22-åriga Alexandra Mezher som mördades på det privata HVB-hemmet i Mölndal, och fortsätter med att GT/Expressen, 

har avslöjat att ledningen kände till den misstänkte mördarens psykiska problem och att företaget hade beviljats pengar för extra personal från socialtjänsten. Men inte nog med det, den psykiskt sjuka pojken var svår att placera och Socialtjänsten försökte först med en större vårdkedja som sa nej. Anledningen var att han hade en allvarlig psykisk problematik. Men HVB Living Nordic AB i Mölndal tog emot honom, fullt medvetna om hans bakgrund och hans svårigheter.

Trots det lät de Alexandra Mezher arbeta ensam!

2016-02-20_1716

Lotta Gröning skriver vidare att Sveriges flyktingmottagande är undermåligt. VI är naiva. VI behandlar de asylsökande illa och det går illa. Det är bara att hoppas att regeringen och de övriga partierna tar sitt ansvar och tar fram en fungerande asylpolitik. För Alexandra Mezher hjälper inte det. Hon fick sätta livet till på grund av ansvariga inte orkade bry sig. Det är en bedrövlig historia.

Lotta Gröning har rätt i sak men snackar ändå skit. Det är inte värre en VI trodde! VI är åtskilliga som har varnat för detta och värre saker i åratal.

Lotta Gröning har öppnat matluckan under senare år men tidigare på NSD, AB och på Expressen sedan 2009 varit tyst om det uppenbara. Lotta Gröning, det är DU och dina kollegor som är medansvariga till att Alexandra mördades av en vuxen man som kallades barn.

Mördaren har givetvis det största ansvaret men om politiken hade fungerat hade han befunnit sig i Somalia eller på ett sjukhus. HVB-hemmets ägare och ledning har givetvis ett stort ansvar, men Lotta, hade DU och dina kollegor drivit på och inte förnekat behovet av ålderstester bland ”barnen” och avslöjat i varje fall några av alla lögnare bland alla så kallade ”flyktingar” så hade världen sett bättre ut idag. Men DU och NI valde att skriva snyfthistorier och trampa på oss andra…

-Pettersson tycker det är dags för en haverikommission om invandringspolitiken och den havererade pressen som glömt att de ska förmedla nyheter korrekt och sakligt…

Har du glömt att du var med och trampade på oss 2010 Lotta? Så säg inte VI

Expressen-anti-SD

18 thoughts on “Det är värre än vi trodde

  1. Lotta Gröning gillar att använda ”vi” när skuldfrågan ska klargöras för att på så sätt slippa undan själv.
    Patetiskt. Visa lite jävla kurage för fan.

  2. ”Det är värre än vi trodde”
    ”Vi har varit naiva”

    Vilka ”vi” ?
    Nej, Lotta Gröning.
    Tala för dig själv.
    Blanda inte in mig i ditt ”vi”
    Det kanske är värre än vad du trodde och du kanske har varit naiv, men det är precis lika illa som jag trodde och jag har då fan inte varit naiv.

  3. Lotta Gröning tillhör ju skaran privilegierade sen mycket lång tid tillbaka, som får spaltutrymme i media att göra sina åsikter synliga. Konstigt att hon inget ropat tidigare, hycklerskan. Hennes i luften uppstickande fuktiga finger har kanske fått henne att inse att vinden har kantrat.

  4. Inte en enda arab eller neger ska släppas in i Sverige de närmaste 100 åren. Islam måste förbjudas inskrivet i vår grundlag. Zigenarna från Rumänien och Bulgarien ska skickas tillbaka omgående, de förfular och förstör hela tillvaron. Människor från detta kommunistiska öststater ska ha visum för att komma in i vårt land, vi har ledsnat på deras tjuverier.
    Att detta självklara ska vara så jävla svårt att förstå!!!.

    • Alla rumäner är inte tiggare !!! Förväxlas inte rumäner med romer !!!
      Läs mer om rumänsk kultur,traditioner, m m. Kanske Mimi som skriver här på bloggen, kan hjälpa dig.

      • Det är ju precis vad ”eddy karlsson” skriver och det ”Joy” instämmer med, nu får du läsa en gång till.

      • Absolut! Jag hade underbara kristna rumäner som grannar. Verkliga EU-migranter eftersom de sökte jobb i Sverige och sålde allt de ägde för att kunna bo i Sverige. Arbetsamma och lugna och generösa! Deras ena son är ett mer eller mindre mattegeni, en tekniskt kunnig grabb som inte gjort annat än hjälpa en stackars dam i nöd, när mina söner inte hann komma och hjälpa mig.

        Det absolut största bidrag till min förståelse för hur östländerna reagerar på den muslimska invasionen, fick jag av dem. De berättade mycket för mig och det är enkelt att förstå östländernas reaktioner just nu sedan några månader tillbaka.

    • islam kommar dominera värden om typ 50-100 år ingen ska slippa den, kvinnor ska inte jobba med kariärer

  5. Inom psykiatrin får ingen inlagd ha en privat hårborste eller nycklar, inget som kan skada dem eller någon annan. Hyfsade mängder av personal och larm finns också. Varför var han inte inlagd för vård?

  6. Självklart var placeringen av den här mördaren felaktig, han skulle ha placerats i en grushög i Afrika där han bara kunde skada sig själv. Nu kommer vi skattebetalare att få ta hand om notan för all rehabilitering som det här stackars ”barnet” behöver, säkerligen tiotals miljoner innan han åter kan bli en riskfaktor i vårt samhälle. Jag lider verkligen med Alexandras familj.

    • Just det.
      Varenda osvensk kostar oss en sjuhelvetes med pengar, om de dessutom är wacko går det än mer av statskassan.
      Alla problem runt dessa…är på alla sätt mycket kostsamt för Sverige. Inte minst på det mänskliga planet.
      Den här kvinnan fick sätta livet till på grund av dumhet.

      Vi kan inte ha det så här, längre. Vårt land, Sverige går under.

  7. Lotta Gröning har varit vettig i sina uttalanden ett par ggr. När hon konfronterade Anders Lindberg i en debatt till exempel. Det tragiska är att hon sitter i ett fack där vissa uttalanden inte tolereras, man ska ljuga sig blå, vilket gäller för en stor del av vår Svenska befolkning också. Jag börjar bli så less på skenhelighet, lögner och inkompetenta uttalanden så jag funderar på att skriva till grannländer med högre positioner och förklara bristen på demokrati och att de folkvalda fullkomligt skiter i sin egna befolkning. Får göra det till en hobby, en högt uppsatt i Ungern har jag redan berikat med samhällskollapsen här i Svea, man får skämmas.

  8. De är då fan att de ska dra in oss alla!!!! Jag är inte VI…. Lika dum som den där som dyker upp som ”gubbenilådan” när det passar. NU MÅ DET FÖR SJUTTON VARA NOG Känner mig inte det minsta NAIV😡

  9. Lotta Gröning….Jag tror du har ett SAMVETE….OM Du läser Petterssonsblogg så inser Du att varje ord i artikeln är med sanningen överensstämmande.
    Jag gråter fan nu, detta jävla vansinne att släppa in folk utan pass och ID, det är ANSVARSLÖST….!
    Detta hade aldrig hänt om denna idiot inte släppts in i Sverige då hade Alexandra varit i livet, – R.I.P.

    • Det tragiska är att det kunde drabbat vem som helst av oss, – det hade inte känts kul, eller hur?

Kommentera