31 thoughts on “De svenska flyktingbarnen

    • Hittar ingen regeringsform från 1690. De regeringsformer jag hittar är: 1634 års regeringsform, 1719 års regeringsform, 1772 års regeringsform, 1809 års regeringsform och 1973 års regeringsform. Att Karl XI (Kung Gråkappa, 1660 -1697), skulle ägnat sig åt sådant vore, en nyhet och Axel Oxenstierna, det moderna Sveriges fader och skaparen av regeringsformen, var död sedan 36 år.

      Att man inte ville ha in ofränder är naturligt, så borde det ännu vara, men att man i lagtext har sagt så jag svårt att hitta, det var sannolikt implicit så och borde vara så även nu.

  1. Vad är det som har blivit så ini helvetes fel i vissa människors sätt att ta till sig verkligheten?

    Svenska staten och en stor del av dess medborgare är både blinda och döva. De har totalt förlorat greppet om verkligheten och vad som pågår ute i de svenska samhällena.

    Mina skattepengar ska i första hand gå till SVENSKA BARN. Inte till ”nyanlända svenska flyktingbarn”

    Det finns fakta och det är glasklart, det är svart på vitt och det visar tydligt att Sverige är på väg åt helvete tack vare invasionen. Det finns ansvariga personer för detta!

    Det är kris, Sverige är invaderat och är numera ett av Europas mest farligaste länder. Det finns personer som är ansvariga även för detta!

    Mord och våld och kriminalitet flödar som aldrig förr och vissa människor ser ut som fågelholkar och fattar inte ett skit av vad det beror på. Man kan bli mörkrädd för värre när man ser dessa otroligt tröga medmänniskor.

    Det som för tillfället sker i Sverige är bara toppen av isberget. Vänta till sommaren så får vi se om alla de mång-knulltur älskande varelserna är lika NAIVA och då slänger ur sig: öh tänkte inte på det……

    Sen, en sak till som är IQ-befriad: Det heter INTE ”de nyanlända SVENSKA flyktingbarnen” !!!

    Hur i helsike kom ”SVENSKA” in i detta sammanhang??? Kalla dessa vuxna barn för vadfansomhelst, men inte fan är de svenska! Gode Gud vilken idiot!

    När alla dessa flyktingbarn har anpassat sig i landet och följer Sveriges lagar och regler och svenska traditioner då som först kan det vara läge att kalla dem för svenskar. Men innan detta mirakel ägt rum är det fult att smutskasta ”svenskar” med att kalla nyanlända flyktingar för ”svenska”

    USCH!

    • De kanske har hunnit åka tunnelbana! Ursäkta försöket till skämt, men jag vet snart inte vad jag ska säga om vansinnet i vårt land.

      • Instämmer!

        Det saknas ord för denna pågående cirkus där våra politiker slåss om att vara den sämsta clownen!

    • Så du menar: ”När alla dessa flyktingbarn har anpassat sig i landet och följer Sveriges lagar och regler och svenska traditioner då som först kan det vara läge att kalla dem för svenskar.

      Svensk är en genetisk term. De ska aldrig kallas för svenskar, eftersom det är inget någon kan bli. Tja, kanske någon gång i framtiden kan man byta gener…

  2. Jag har kommit fram till att personer såsom ovan avbildade helt enkelt är avlönad av främmande makt, arbetar mot Sverige, är ute efter att söndra och destabilisera vårt Sverige.
    Det kan bara inte finnas någon annan förklaring(jo, att vederbörande helt enkelt är komplett tokig och det är ju fullt möjligt men magkänslan säger inte det, ändå)
    Hans uttalanden passar utmärkt ihop med wallströms, ulvskogs, reinfeldts med många fula typer.
    Lamdsförräderi, kallar jag det.

  3. Dom Svenska flykting barnen ,Han måste mena Skägge barnen medelålder 22år som terroriserar oss med rån och våld … Det har polisen sagt att man ska akta sig att röra sig på vissa platser som Nordstan i Göteborg.

  4. Mirakulöst byter invällarna folkslag till germaner, närmare bestämt nordgermaner som vi svenskar är.

    Ett tips till döskallarna: Ingen kan byta folkslag!

    Stoppa hoten, våldet och hatet mot vita, svenskar och svenska barn!

  5. Vilken sten lever den karln under? Snacka om nada verklighetsuppfattning…Sverige är nog inte hans hemland. Leta upp en båt och börja ro, vilket håll spelar mindre roll…

  6. Han uppmanar rikspolichefen att inte stävja brottsligheten som de ensamkommande genererar. Utan jaga någonting som inte existerar.

  7. Skydda våra svenska barn mot nyanlända muslimska barn, det skulle vara en mer verklighetsanknuten åsikt.

  8. Han måste mena alla Svenska ”barn” som flytt till Norge för att överleva. Vår nuvarande regering lovade vitt och brett att våra ungdomar skulle få jobb och utbildning, men med facit i hand så går alla satsade miljarder till lycksökare från Afghanistan och nord-afrika.

  9. ”De svenska flyktingbarnen”, ja det är nog snart en verklighet …………men vilket land tar emot dem ?

  10. Eric Rosén vet nog inte själv vad han menar. Ärligt talat.

    David Eberhard beskriver det så bra, det ”enögds seende” som en hel del journalister verkar anammat …….

    ”När en självutnämnt politiskt korrekt samling högljudda och fanatiska människor sätter agendan över vad de anser vara fint att tycka, är det lätt att vanliga människor helt enkelt håller tyst. Eller ännu värre, spelar med.

    Tills allt krackelerar och kejsaren visat sig vara naken.

    Därför handlar debatten inte om fakta utan om känslor. För vem vågar vara nyanserad och eftertänksam när det gäller viktiga frågor som sjukförsäkring, könskvotering eller integration?

    Den som försöker vara det blir ju lätt utpekad av mediemobbarna som känslokall och elak. Men ett vitalt samhälle är beroende av att vi faktiskt vågar analysera och inte bara följa känslomobben.

    Så låt ingen skrämma dig till tystnad. Det är bara i diktaturer som alla måste tycka likadant”.

    Skriver psykiatriker, överläkare och författare David Eberhard, i en gästkrönika i GP. .

    http://www.gp.se/nyheter/ledare/gastkronikor/1.2974324-david-eberhard-majoriteten-skrams-till-tystnad#sthash.nSNkxdak.dpuf

Kommentera