Vackra kvinnor riskgrupp för att bli besatta av onda demoner

Vackra kvinnor som njuta av solen iklädda bikinis är mer benägna att bli besatt av onda demoner, enligt en islamiot från Ghana.

Mallam Mohammad, andebesvärjare i Ghana, Västafrika, säger att vackra kvinnor som bär ”avslöjande kläder” ber om problem från övernaturliga demoner.

Bästa sättet att klara sig från demonerna är att täcka kroppen med så mycket kläder som möjligt.

Han säger att män kan också bli besatt av onda andar, men det är mer vanligt att det är kvinnor som drabbas och vackra kvinnor är allra mest  mottagliga.  Mallam Mohammad, säger att bada i vatten eller sola bör inta flickor göra som ej vill drabbas av demonerna.

 

bbbb

Ung dam som utmanar demonerna

LÄNK

13 thoughts on “Vackra kvinnor riskgrupp för att bli besatta av onda demoner

  1. Jag vet inte jag om de är övernaturliga, onaturliga skulle jag hävda. Demoner däremot kan jag gå med på.

  2. Det brukar ju låta ”Detta har skett i alla tider” när man läser om tjejer som blir utsatta för sexuella övergrepp och ofredanden. Jag har aldrig någonsin blivit utsatt eller ens känt mig kränkt av en man. Men betyder det då att det bara är vackra kvinnor som blir utsatta? Nu känner jag mig dock kränkt.. Men jag går säker.

    • Oj, då har du endera levt väldigt tryggt eller haft tur. Svenska män sextrakasserar på internet, universitetet, på affärer och i kyrkor och skolor osv. Har varit med om ett våldtäktsförsök på stan och grova sexuella övergrepp i en pingskyrka. Eller så har du andra normer på vad som är sexuella trakasserier och övergrepp än jag har.

      Men för den skull blir det inte bättre att massimportera män med denna kvinnosyn som är vardagsmat i muslimska länder.

  3. Det verkar snarare vara personer som han som är hemsökta och drabbade. Bästa sättet för dem är att de är tysta och inte pratar för högt om sina demoniska tankar. De får gärna dra ett gammalt skynke över sig och beskära de delar av sitt liv som de har svårt att hantera.

  4. Ja det är riktigt. Kvinnorna riskerar att bli besatta, betäckta, våldtagna av invandrande demoner.

  5. Och i Sverige har nu andebesvärjarna stoppat Alfons Åberg-tandborsten på Apoteken… SAMMA TANKEKONTROLLERANDE AGENDA, bara annorlunda kontext.

    ”Apoteket stoppar Alfons Åberg-borste” Man skyller på ”tillverkningsfel” men vi vet ju alla vad det handlar om.

    • Nej, vad säger du? Att det kan bli sådan hysteri runt Alfons Åberg. Mina barn älskade figuren. Alfons lär ut lugna och goda relationer mellan barn och föräldrar så barn får referenser. De lär sig olika normer som vi uppskattar i det svenska samhället. Jag blir så trött på folk och deras gnäll!

Kommentera