Tips: när du sätter kärringen på plats slå inte din fru så hon blöder eller så att det syns


ISLAM. ”Slå inte din fru så att hon blöder eller så att polisen kan märka något.” Det var den palestinske religiöse ledaren Hassan Al-Laham råd i ett teveprogram nyligen.

I programmet som sändes av den palestinska myndigheten intervjuades Gazaremsans mufti Hassan Al-Laham om frågan hur man undviker en skilsmässa om man är muslim.

Enligt Al-Laham skulle Allah ha gett gifta män fyra råd om hur man bäst undviker att tvingas till skilsmässa, skriver Palestinian media watch.

Ett av råden var att låtsas som om allting stod rätt till i äktenskapet så länge man visade upp sig utanför den egna bostaden men att frysa ut sin fru genom att inte längre dela säng med henne hemma.

Om inte detta får frun att underordna sig sin man igen så ska mannen slå henne, men bara på ett sådant sätt att polisen inte kan märka det och absolut inte så att hon bryter några kroppsdelar eller så att slagen syns i hennes ansikte.

”Slagen ska fungera som en påminnelse om den kärlek och vänskap som Allah har befallt fortfarande finns mellan de båda.”

I teveinslaget säger Hassan Al-Laham också att slagen ska delas ut som om de vore på skoj.

Enligt statistik från Brottsförebyggande rådet dödas i genomsnitt 20 kvinnor i Sverige av sina män varje år. I USA misshandlas fler än 10 miljoner män och kvinnor av sin partner varje år.

-Pettersson ser att Dagens Nyheter tar upp den gamla sanningen. Däremot klarade sig den moderata riksdagsmannen Abdirisak Waberi från kritik fast han sa samma sak.

*Nedanstående är från 2010, vad Waberi gör idag vet jag inte men vi har andra islamister i riksdagen. Det mest fridlysta som finns i vårt land är en invandrad muslim som dessutom är Miljöpartist. 

I riksdagsvalet 2010 hade partiet Moderaterna placerat den extrema islamisten Abdirisak Waberi på femte(!) plats på sin riksdagslista, varpå han sedermera självklart fick en plats i riksdagen.

Abdirisak, som även är ordförande i Svenska Islamiska Förbundet, propagerar bl.a. aktivt för att kvinnor inte ska ta män i hand, för att alla kvinnor ska ha slöja på sig, för att muslimer enbart ska äta halal-kött (och dessutom ”ha rätt till” att få det serverat överallt), för att män och kvinnor inte ska få befinna sig i enrum med varandra, och för att man inte ska få lyssna på ”musik som man kan dansa till”. Dessutom arbetar han aktivt för att alla muslimer i Sverige ska följa denna ”enda korrekta tolkning av islam”, som han kallar den.

Låter det för galet för att vara sant att detta skulle vara en beskrivning av en av Moderaternas riksdagsmän i Sverige 2010? Se filmen och bedöm själva, detta är INTE en bluff!

Denna film sammanfattar på tio effektivt klippta minuter denna mans chockerande åsikter och agenda, och är ett MÅSTE för alla som tror att Svenska muslimer, och framför allt deras företrädare i politik och media, i många fall är något annat än extrema.

Hur har det egentligen kunnat hända att vi har en man som detta i Sveriges riksdag år 2010, och varför gör ingen något för att ytterligare uppmärksamma detta faktum och konfrontera Moderaterna som parti med detta?!


3 responses to “Tips: när du sätter kärringen på plats slå inte din fru så hon blöder eller så att det syns

 • Risto Matinen

  Pettersson, det smög in ett fel där: ”Svenska muslimer”.

  Det finns få svenska muhammedaner. Några jag känner till är:

  Torbjörn Säfve som bytte namn till Ali Touba när han konverterade.

  Leif Karlsson som bytte namn till Abd al Haqq Kielant när han konverterade.

  Varför byter de namn? För att ta avstånd från sitt tidigare liv och det svenska?

  Tja, vad kan man skriva istället? Lämpligen Sverigemuslimer, Sverigemuhammedaner, ockupationsmuslimer, invällarmuhammedaner…

  Gilla

 • Joy

  Friska och pigga människor det där, slåss om du inte får din vilja fram. Låter som små ouppfostrade treåringar som kan vifta med näven ibland vid ilska.

  Muslimska kvinnor får förbjuda mannen att ha sex med dem om han inte ber fem gånger om dagen. Islam är en fanatisk religion vi massimporterar till ett sekulärt land. Fattar inte att våra politiker ser dessa som framtiden.

  Gilla

 • Mm

  I vilket medium då? Aftonblaskan, DN som tycker det är toppen att invällarmuslimerna får gnida av sig, våldta våra flickor och helt utan sanktioner förutom samhällstjänst då de ljuger så bra. Vill vi ha sådan ordning, nej men då blir vi åxå kallade rasister, fascister, mm av just media

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: