Kvinna knivmördad av asylsökare i Säffle

INVANDRARVÅLD. En 30-årig tvåbarnsmamma har knivskurits i Säffle i Värmland. Hon blev huggen i magen och fick föras till sjukhus. Kvinnans tillstånd var mycket allvarligt och hon opererades – men hennes liv gick inte att rädda. Polisen utreder mord och har nu anhållit hennes sambo.


Polisen har under kvällen efter förhör anhållit kvinnans sambo, en man i 40-årsåldern, skäligen misstänkt för mord, det vill säga på den lägre misstankegraden, vilket Jonny Thomann poängterar.
– Det här har inte varit speciellt långa förhör, säger Jonny Thomann. Polisen säger att händelsen inträffade inomhus och en lägenhet i Säffle är avspärrad. Där har polisen under dagen genomfört en teknisk undersökning som nu är avslutad. Däremot behåller man avspärrningen på grund av att man kan behöva gå tillbaka dit, uppger polisen.

-Pettersson läste ovanstående i hatmediet Aftonbladet men konstigt nog står det inte ett ord om att kvinnan och hennes sambo är asylsökande från Iran.

Spännande sa Mona, berikande sa Fredrik, beställt säger 87:an medan Jerzy vrålar att brottsligheten minskar.

Dagens Nyheter påstår dessutom att endast ett fåtal brott i Sverige kan kopplas till flyktingar, det kan de kanske förklara för dem som mördas, misshandlas och våldtas ilandet…

15 thoughts on “Kvinna knivmördad av asylsökare i Säffle

      • Det vore lämpligt att det politiskt korrekta etablissemanget visade vägen. Sedan följer de övriga efter, brukar vara så i Sverige.

    • Captain Clay Higgins är en hjälte.Han värnar även om de hemlösa.
      En sådan här polischef skulle vi absolut behöva ha i Sverige.

    • Denna polis säger saker som definitivt inte är politiskt korrekta, ex. att kalla dessa efterlysta brottslingar för råttor et cetera. De har inget val i USA, – brottslingarna skulle ta över helt om de inte mötte kraftiga reaktioner ifrån samhällets sida. Det verkar som om även svarta i hög grad ställer upp på lag och ordning som i exemplet. USA har problem med hög brottslighet och en hög andel vuxna i fängelserna som ofta styrs av olika kriminella gäng. Discovery har visat många program om situationen men även att de försöker hjälpa unga kriminella och ge dem en sista chans, alla måste välja, kriminalitet och fängelse eller ett ”hederligt” liv, kanske ett skitliv med låg lön MEN utanför fängelset.
      Många stater har livstidsstraff för kriminella som inte ändrar sitt beteende, tur det för den skötsamma allmänheten. Sverige som tagit in 10,000 tals unga muslimer/araber utan pass och ID och därmed omöjliga att utvisa kommer att få gigantiska problem med dessa och ingen tvekan om att de är livsfarliga mördare som inte tvekar att slakta oss när de får chansen.
      Sverige kommer att vara i stort behov av poliser av den här kalibern!

  1. Iran har ju blivit ett snällt land ?… Vad gör dom här?Vem vet han kanske hade ett kriminellt förflutet där och därför är dom här?

    • Stenbock,

      och svensken gömmer sig bakom soffan och törs inte säga pip utom på anonyma forum där han hoppar på sina egna sympatisörer.

  2. Det komma en dag inom snar framtid när Sverige kraschar och det nuvarande styret blir utbytt.Då utgår jag ifrån att tillsätts en tribunal att döma de skyldiga.Juryn består enbart av lekmän.För de ytterst ansvariga,Herr Löfven och Herr Reinfeldt finns bara ett straff,de andra medlöparna ,Helin Mattsson,Mellin,Wolodarski,Arnstad och nedåt i PK eliten kan det ju finnas differenser, en sån som som Arnstad skulle väl förmodligen hamna på något slutet ställe där inte skadar sig själv eller någon annan. ”Sverige är ett tryggt ställe” eller hur?

    • Tack, Synomymen, att du säger det som 90% av befolkningen tänker men vågar inte säga högt. Bravo !!!

  3. Fyfan vad jag garvade när jag läste detta.Underbart.
    (Vi tackar regeringen)

    Varför flyr man till Sverige?

    Som så många andra redan har sagt TA INTE MERA PATRASK !

    Ingen lyssnar på oss. Allt handlar om religion.

    – Store Gud! Hjälp detta arma och i smutsen nedtrampade gamla och värdiga rike!
    (Karl Adolf Brakel, Torneå, 1 april 1809)

  4. Det är en gåta vilket skydd (asyl) den här typen av människa förväntar sig att ett västerländskt samhälle ska erbjuda. Det är mot dessa resten av samhället behöver skyddas.

Kommentera