Den sjuke Arnstad tar hjälp av den lika tokige Lindberg

Henrik Arnstad, statsministerns rådgivare tar idag hjälp av hataren Anders Lindberg på Aftonbladet.

-Pettersson synar exemplen på vita mördare som Arnstad och Lindberg tar upp.

  1. John Ausonius, född 1953 som Wolfgang Alexsander Zaugg, även känd som Lasermannen, är en dömd svensk mördare och bankrånare. Från augusti 1991 till januari 1992 sköt han sammanlagt elva personer vid olika attentat i Stockholm och Uppsala. En dog; flera fick skador för livet.
  2. Anders Eklund, född 1965, är en svensk dömd mördare, sexualförbrytare och våldtäktsman. Han är mest uppmärksammad för Englamordet (2008) och Pernillamordet (2000), men har även gjort sig skyldig till annan, omfattande kriminell verksamhet, ofta med sexuella förtecken.
  3. Peter Mangs, född 1972, är en svensk mördare och misstänkt seriemördare. Den 24 juli 2012 dömdes Mangs av Malmö tingsrätt för två mord, fyra mordförsök och tre fall av grovt olaga hot. Brotten har i huvudsak riktats mot personer med invandrarbakgrund.
  4. Anton Lundin Pettersson, tre personer mördades på skolan i Trollhättan i oktober 2015 plus gärningsmannen som sköts av polis.

Ovanstående personer och några till brukar tas upp som exempel på att svenskar minsann också är brottslingar. Nu hade Ausonius och Mangs invandrarbakgrund men de var födda i Sverige.

Men PK brukar få ihop ett tiotal personer som exempel på svenska brottslingarunder 20-25 år. Det är ungefär samma antal som jag får ihop av invandrarbrottslingar en månad eller två.

Så när herrarna Arnstad och Lindberg yttrar sig är det mot bättre vetande…annars vore det väl bra om ”historikern” Henrik Arnstad forskade lite på antalet dömda brottslingar i Sverige och vilka det är…

17 thoughts on “Den sjuke Arnstad tar hjälp av den lika tokige Lindberg

  1. Fejk Historikern Henrik Arnstad, och den lismande
    Anders Lindberg är 2 levande bevis på att till exempel
    S:t Lars och Vipeholm i Lund och liknande vårdhem
    aldrig skulle lagts ner.

  2. Mangs riktade i första hand in sig på narkotikalangare för att hämnas sin narkotikadöda syster. Underligt sammanträffande att de samtidigt råkade vara invandrare!

  3. Vanliga män har inte en chans. Vanliga män utmålas som chauvinister eller Hannibal Lecter. Majoriteten av män i väst är vanliga fäder, bröder, äkta makar och söner. Vad har skapat självhats-sekterna bland somliga män? Myten om den vite mannens skuld har gått för långt. Vanliga män ska inte behöva sota för vad en handfull elitister av grumligt ursprung ställt till med för länge sen.

  4. STOPPA MASSINVANDRINGEN – SVERIGES BEFOLKNING VILL INTE HA ANHÖRIGA VÅLDTAGNA OCH MÖRDADE!!!

  5. Jag tror att Arnstad menar Anders Breivik och inte Anders Eklund?
    Men jag vet inte- det är lite svårt för en frisk människa att sätta sig in i Arnstads tankegångar : /

    • Anders Eklund våldtog och mördade ett barn. Det är ett grovt brott. Men det var en svensk flicka, det kanske inte Arnstad räknar in.

  6. ”annars vore det väl bra om ”historikern” Henrik Arnstad forskade lite på antalet dömda brottslingar i Sverige och vilka det är…”

    Nu är det inte längre möjligt då kriminalvården inte längre för de uppgifterna. Troligen på grund av den snedfördelade ”rekryteringen”.

  7. Vad i helvete har Anders Eklund att göra med SD:s politik? Nu har väl ändå Arnstad fått det totala hjärnsläppet! Det är ju snarare så att den slappa sjuklöverpolitiken har ansvaret men aldrig behöver ta det. Eklund skulle varit inlåst på lång tid för sin tidigare kriminalitet, då hade inte Englamordet kunnat ske.

  8. Denna Henrik Arnstadt är en betald medhjälpare till Stefan Löven och belönad av frälset med en professorstitel, måste bero på detta att han så rabiat försvarar massinvandringsvansinnet….! Henrik biter inte den hand som föder och rikligt göder honom!

  9. Det innebär att de tosede Armstöd och Blindberg också anser att IS-krigarna är ”köksbordsförlängningen” av islam… eller hur?

  10. Detta visar ju på att vi inte behöver förstärkningar när det gäller mördare, vi har förmågor så det räcker. Sen kan man fråga fanns det inga svenska mördare innan SDs tillkomst. Dessa 2 virrpannor tas nog inte emot av psykvården de är hopplösa fall.

  11. Ja men vi kan göra listan tusen gånger längre på invandrare som kommer hit och mördar och våldtar och man ska inte glömma dom islamister som bor här som åker ner till Syrien och Irak och mördar.

  12. Den mannens fria fantasier förstår jag inte att folk inte kan genomskåda. Han ljuger ju om allt, utbildning osv osv Men han passar ju i mytomangänget bland politiker och journalister, samma andas barn.

Kommentera