13 thoughts on “Varje dag

    • Tyvärr kommer din sista mening att besannas, kvinnor kommer att bli våldtagna, mord och annat jävelskap….Stefan Löven har släppt in araber/muslimer utan pass och ID – vi har en LIVSFARLIG LEDNING!!!

    • Alla är skyldiga att göra vad de kan när de ser sådant här – RING POLISEN OCH SÄG ATT DET ÄR ALLVAR – de är skyldiga att ta emot anmälan och skicka personal. SE ALLTID VAD DE HAR I HÄNDERNA….-ibland har Stefan Lövens vänner en kniv i handen och är beredda att mörda och det syns i dessa vidrigt fula araber/muslimers ansikten….INGRIP OCH GÖR ETT ENVARSGRIPANDE (TROR DET HETER SÅ) OM DU HAR FYSIK FÖR DET OCH NGT ALLVARLIGT INTRÄFFAT!!!!

  1. Vi måste ha en tuffare polis och hårdare straff och sluta att curla flyktingarna..
    ”Let me be clear: we cannot rescue them. These societies of the bottom billion can only be rescued from within.” – Paul Collier

  2. Den somaliska ensamkommande lögnaren Youssaf Khaliif Nuur som efter undersökning bedömdes som vuxen man i stället för 15 år slaktade 22-åriga Alexandra genom att med en brödkniv skära av henne huvudet – ren halshuggning alltså. Youssaf Khaliif Nuur misstänks även för mordförsök på annan person på ett HVB-hemmet i Mölndal där halalslakten utfördes.
    De nya chockuppgifterna kommer från ett ögonvittne, som vi håller anonym, men som var med på rättsmedicin på sjukhuset där Alexandras kropp togs emot.
    Vittnet hade under samtalets gång blivit ombedd att vara tyst om dessa uppgifter, men vägrade att surfa med på PK-vågen och polis/medias mörkande av fakta. Därför har dessa uppgifter nu ”läckt ut” och vi hoppas att fler får reda på detta genom att läsarna delar med sig av informationen.
    Kilde: Exponerat Torsdag, Februari 18, 2016

    • Va? Hon uppgavs ju vara knivhuggen i ryggen? Konstigt att hennes anhöriga tiger om verkligheten, men det går att förstå, lidandet måste vara enormt ändå.

Kommentera