Lena Mellin svarslös på frågor om henne egen artikel

HATMEDIA. Lena Mellin (Aftonbladet) skrev den 14 februari en artikel där hon påstod att ”hårdare tog mot terrorister ville alla partier ha utom SD”. En uppenbar lögn då SD är det parti som både drivit alla andra partier framför sig i även denna fråga, och har den i särklass tuffaste politiken på området.

När Kent Ekeroth (SD) ringer upp Mellin och frågar om artikeln blir det inte mycket till svar. (artikeln ändrades sedan).

-Pettersson undrar mest över hur många felaktiga hatartiklar som inte ändras…

15 thoughts on “Lena Mellin svarslös på frågor om henne egen artikel

  1. Mellinskan måste ha en hållhake på någon i maktens korridorer kan annars för allt i världen inte förstå hur en sådan som hon ,även om det är i skitblaskan Aftonlögnen,kan ha en anställning kvar.
    Att inte komma ihåg vad man skrivit och vad man grundar det på tyder på stora mängder rödvinsintag.

    • En hatad numera död (tack o lov) f.d. statsminister uttalade en gång,en sats jag väl minns,vilken innehöll orden,”maktens kreatur”.
      Kan det vara så,att dessa ordval hade sitt ursprung i socialisternas PK-organ ? I så fall,är ju Mellin en god partigenosse…

  2. Hur fan kan denna jävla arroganta kossa överhuvud taget ha läsare? Hon har slickat makten i arslet hela sitt ruttna liv…

  3. Som sagt man kan undra i dag kom det uppgifter på att få Svenskar vill ha nyval. Novus påstår att ca 60% är emot. Man misstänker att novus styrs i från Rosenbad titta bara på parti fördelningen novus 16 % för SD samtidigt som Jugos 25,5 % för SD. Man funderar har vi verkligen demokrati i Sverige eller ?

  4. Rättade hon artikeln? Eller varför frågar jag ens det, hon vet väl inte ens vad ordet rätta har för betydelse. Pinsamt.

  5. Kris i lägret. Media och politiker måste ta till lögner för att skydda sig mot SD. De gör vad som helst för att svärta ner det parti de fruktar mest. Varför frukta det enda parti som kan hjälpa oss. Det enda parti som förutsett det som händer nu. Varför blunda för verkligheten? Minst en tredjedel av sveriges befolkning har förstått, De andra vill inte erkänna att de har fel. De borde inte frukta SD- de borde frukta det som händer runt omkring oss. Frukta för sina nära och kära. Skriv sanningen som den är. Erkänn att ni hade fel. Det är alltid en början……………..

Kommentera