Kraftig explosion hos turkisk kulturförening

INVANDRING. En kraftig explosion ägde rum i Botkyrkas turkiska kulturförenings lokaler i Fittja söder om Stockholm i går kväll vid 21.30-tiden och enligt polisen hade lokalen varit stängd och låst sedan 18-tiden. Ingen person ska ha skadats. Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse.

I Turkiets huvudstad Ankara har minst 28 personer dött och 61 skadats i en kraftig explosion i går eftermiddag. Det misstänks ha varit en bilbomb som detonerat vid en militär bostadsanläggning, som ligger i samma kvarter som den turkiska parlamentsbyggnaden. Kurdiska nationalister misstänks ligga bakom. AP.

I lördags skottskadades en man allvarligt i samband med en prokurdisk demonstration i Fittja. Enligt en polisanmälan ska demonstranter tidigare ha kastat sten vid en turkisk föreningslokal.

I september 2015 utsattes Anatoliska kurdiska föreningen i Fittja för ett bombattentat som sprängde sönder fönsterrutor både på lokalen i bottenvåningen och på första våningen.

I Sverige är mångkultur bra och berikande, trots att bergsturkens Özz Nûjens är igång på Facebook och sprider nationalistiskt hat, men han kanske har alibi och skyller på SD som vanligt…

Nåväl, Pettersson inser att vi fått vad 87:an beställt och som Mona tycker är berikande, Fredrik påstår är spännande samtidigt som Jerzy säger att brottsligheten minskar.

6 thoughts on “Kraftig explosion hos turkisk kulturförening

  1. Om man frågar PK-folk så är dom nog helt övertygade om att det är några SVERIGEDEMOKRATER som varit framme, kanske t.o.m. Jimmy själv.

  2. Med stor invandring importerar vi samtidigt konflikter mellan folk, klaner och religiösa inriktningar. För vi tar inte bara hit en enskild människa, utan vi får med allt omkring också. Det borde kanske Palme ha tänkt på innan han ändrade lagen om Sverige som mångkulturellt land

  3. Det här borde undersökas om det är sant och se till att hela det svenska folket får sanningen serverad

    Ensamkommande mördaren i Mölndal skar av Alexandras huvud med brödkniv – polis & media försökt mörka allt – See more at: h

  4. Regeringsproposition 1975:26 att Sverige skulle omvandlas från kulturell homogenitet till en mångkultur.

  5. Alla ”flyktingar” har ett fack i bagaget för konflikter. Frågan är bara hur många som plockar upp resgodset när de kommit hit. Tydligen allt fler. För det kvittar ju hur bra mixer regeringen har och hur snabbt den spinner; olja och vatten går inte att blanda. Hat och mothat går inte att smälta. Vissa kulturer lyckas dock att dämpa dem artificiellt, men ofta krävs det inte så mycket för att de ska blossa upp igen.

  6. Så där ja ! Nu är risken stor för ett eskalerande inbördeskrig inte bara i Turkiet utan även här i Sverige tack vare den naiva 7-klövern .

Kommentera