Åklagaren är övertygad om att de afghanska våldtäktsmännen är äldre än vad de uppgivit


INVANDRARVÅLD. Två personer åtalas för grov våldtäkt mot ett barn i Alvesta i januari. Offret, en minderårig pojke, bodde på samma hem för ensamkommande flyktingbarn som de åtalade. Delar av övergreppet filmades och åklagaren åtalar därför de båda misstänkta även för barnpornografibrott.

Pojken ska först ha blivit slagen och därefter våldtagen, först av den ene och sedan av den andre. En kortare sekvens av det första övergreppet filmades och detta skickades sedan över till den andre misstänkte gärningsmannens mobiltelefon, skriver åklagaren i stämningsansökan.

Brottet är grovt, anser åklagaren, på grund av offrets låga ålder, att det var två förövare och att våldtäkten föregicks av slag.

Åklagare Emma Berge säger till Smålandsposten att hon är övertygad om att de misstänkta är äldre än de själva uppgivit. Den ene mannen uppges vara 45 år!!!. 

Nyligen anmälde kommunen sig själv till Inspektionen för vård och omsorg (IVO), för att en minderårig placerades på ett HVB-hem som saknar tillstånd att ta emot så unga.

-Pettersson menar att inte bara våldtäktsmännen ska åtalas. Alla politiker, journalister och andra som försvarat systemet att kalla vuxna desertörer för barn borde också ställas inför domstol…

TIDIGARE 2016-01-05. Två afghanska pojkar misstänkta för grov barnvåldtäkt

Två pojkar i 15-årsåldern har anhållits misstänkta för grov våldtäkt mot en yngre pojke i Alvesta kommun, rapporterar P4 Kronoberg. Pojkarna greps efter att personal på deras boende larmat polisen. Åklagaren i ärendet säger till P4 att det är för tidigt att ge några kommentarer eller detaljer eftersom ärendet är känsligt.

Polisen är också mycket förtegen, sist Pettersson hörde ”känsligt” och ”förtegen” rörde det sig om en bögvåldtäkt i Trelleborg begångna av ”barn” som visade sig vara män.

Så med spekulation kan man gissa sig till att det är ”ensamkommande barn” i 40-årsåldern från asylboendet i Grännafors, ni vet där det spökar, för det ligger i Alvesta…

Nåväl, ni har väl hört talas om den fina afghanska kulturen med pedofili och dansande småpojkar, sjuklövern och 87:an gillar detta…

Som så ofta förut visade det sig att det som PK kallar fördomar är erfarenhet. ”Pojkarna” visar sig heta Abdul och Razul vara från Afghanistan.


9 responses to “Åklagaren är övertygad om att de afghanska våldtäktsmännen är äldre än vad de uppgivit

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: