Åklagaren är övertygad om att de afghanska våldtäktsmännen är äldre än vad de uppgivit

INVANDRARVÅLD. Två personer åtalas för grov våldtäkt mot ett barn i Alvesta i januari. Offret, en minderårig pojke, bodde på samma hem för ensamkommande flyktingbarn som de åtalade. Delar av övergreppet filmades och åklagaren åtalar därför de båda misstänkta även för barnpornografibrott.

Pojken ska först ha blivit slagen och därefter våldtagen, först av den ene och sedan av den andre. En kortare sekvens av det första övergreppet filmades och detta skickades sedan över till den andre misstänkte gärningsmannens mobiltelefon, skriver åklagaren i stämningsansökan.

Brottet är grovt, anser åklagaren, på grund av offrets låga ålder, att det var två förövare och att våldtäkten föregicks av slag.

Åklagare Emma Berge säger till Smålandsposten att hon är övertygad om att de misstänkta är äldre än de själva uppgivit. Den ene mannen uppges vara 45 år!!!. 

Nyligen anmälde kommunen sig själv till Inspektionen för vård och omsorg (IVO), för att en minderårig placerades på ett HVB-hem som saknar tillstånd att ta emot så unga.

-Pettersson menar att inte bara våldtäktsmännen ska åtalas. Alla politiker, journalister och andra som försvarat systemet att kalla vuxna desertörer för barn borde också ställas inför domstol…

TIDIGARE 2016-01-05. Två afghanska pojkar misstänkta för grov barnvåldtäkt

Två pojkar i 15-årsåldern har anhållits misstänkta för grov våldtäkt mot en yngre pojke i Alvesta kommun, rapporterar P4 Kronoberg. Pojkarna greps efter att personal på deras boende larmat polisen. Åklagaren i ärendet säger till P4 att det är för tidigt att ge några kommentarer eller detaljer eftersom ärendet är känsligt.

Polisen är också mycket förtegen, sist Pettersson hörde ”känsligt” och ”förtegen” rörde det sig om en bögvåldtäkt i Trelleborg begångna av ”barn” som visade sig vara män.

Så med spekulation kan man gissa sig till att det är ”ensamkommande barn” i 40-årsåldern från asylboendet i Grännafors, ni vet där det spökar, för det ligger i Alvesta…

Nåväl, ni har väl hört talas om den fina afghanska kulturen med pedofili och dansande småpojkar, sjuklövern och 87:an gillar detta…

Som så ofta förut visade det sig att det som PK kallar fördomar är erfarenhet. ”Pojkarna” visar sig heta Abdul och Razul vara från Afghanistan.

9 thoughts on “Åklagaren är övertygad om att de afghanska våldtäktsmännen är äldre än vad de uppgivit

  1. 45 år!!! Lägg ner Migrationsverket omgående och starta upp en ny myndighet befriad från nuvarande ledning och dagens samtliga chefer över en viss nivå, dessutom inga batikhäxor i någon ledande ställning. Hela denna myndighet verkar lida av någon självuppfattning som gränsar till galenskap.

  2. Det pratas om att det är svårt att åldersbestämma någon. Men kan man inte se skillnad på en 15-åring och en 45-åring. Då har man allvarliga problem och borde låsas in. Man borde definitivt inte jobba på migrationsverket

  3. Ja så går det när man har sjuka IQ befriade ljugande politiker som styr landet rätt ner i avgrunden.

  4. En vilseledd elit har styrt Sverige under alldeles för lång tid.
    ”Political correctness is the natural continuum of the party line.
    What we are seeing once again is a self-appointed group of vigilantes imposing their views on others. It is a heritage of communism, but they don’t seem to see this.” – Doris Lessing

  5. Bra information om islam och ”kulturen” i Afghanistan ger ANN BARNHARDT på YOUTUBE – ”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
    De som nämns i artikeln ovan har släppts in i Sverige utan pass och ID, de kan ha vilken bakgrund som helst, vi vet ingenting om den men det troliga är att har varit en del i en mycket dysfunktionell kultur som inte har ett skit att tillföra Sverige!
    Ett brott mot Sveriges befolkning att släppa in dem här!

Kommentera