Regndans i kommunfullmäktige

Vattenbristen på Öland debatterades under ett fullmäktigemöte i Mörbylånga.

Eva Öberg kom där med det uppmärksammade förslaget att ledamöterna skulle dansa regndansen och det gjorde de.

”Vi är väldigt beroende av vattnet för turismen, jordbruket och industrin”, säger Eva Öberg och tillägger att alla måste bli medvetna om allvaret. Här ses de vuxna människorna i Mörbylångas kommunfullmäktige dansa regndansen.

regndans-jpg

Eva Öberg är också glad över att media uppmärksammat händelsen och att nyhetsbyrån AFP gjort detta till en världsnyhet. Hon förstår säkert inte att hon och hennes kollegor gjorts till driftkuckun och att människor från hela världen hånskrattar åt dem.

Ölandsbladet

Behöver jag ens nämna att Eva Öberg är miljöpartist?

Tänk att det finns de som anser att Sverigedemokrater är oseriösa och att Eva Öbergs parti sitter i regeringen.

Vill ni kontakta Eva kan ni göra det här, men var snälla. Mörbylångas kommunfullmäktige ser ut så här och nu undrar vi hur många av dessa som skämde ut sig på fullmäktigemötet i veckan?

31 thoughts on “Regndans i kommunfullmäktige

  1. Jag kommer inte semestra på Öland mer med min familj.jag vill inte riskera att minalättklädda (sommarvärme) döttrar ska bli gruppvåldtagna av araber och afrikaner.Borgholm har ju tyvärr bla tagit emot många.tänk att inte semesterön Öland skulle få vara ifred ifrån massinvandring.

  2. Har skrivit till Eva Öberg och meddelat att det inte är så en regndans går till.

    Berättade inte hur en riktig går till. Eva kan vandra jorden runt och förtjäna andras förtroende innan hon får ta del av hemligheter.

    Vilken idiot.

  3. Dela ut en spade mellan två och låt en gräva upp ett djupt hål, sedan får den andra spaden och kan skotta igen, de gör mindre skada då !

  4. Är det undra på att man känner sig deprimerad. Blir ju fan bara värre och värre. Båtar, oljeplattformar, äldreboenden, lägenhetsaffärer och sjungande och dansande politiker. De kan dra åt h……t allihopa.

  5. Och detta skall vara en förtroendevald ledamot i en demokrati??, att det en ledamot från MP förvånar ju ingen längre. Kan vi inte be Migrationsverket undersöka om det inte finns några Wodo kunniga asylsökande från Afrika i deras register?, borde väl vara lämpliga instegsjobb hos SMHI och eventuellt LR kanske med Rut-avdrag.

    • Nils Dacke! Det finns en Woodokunnig afrikan i Borås. Han kan väl sköta detta, när han släpps ur fängelset för allt han redan gjort för de svenska politikerna och journalisterna.

  6. Som en bensträckare under ett möte är det en kul grej, tycker jag. Tyvärr tror jag inte det var i motionssyfte och för att få lite blodcirkulation.

  7. Svenskarna måste skattestrejka, invandrarna struntar blank i att betala skatt fast de är de som använder servicen.
    Vi måste förhindra politikerna att INTE få pengar att slösa med, skattestrejka NU !!!!
    De är ju fullständigt galna !

  8. Ja det var ju hen som blåste 2,15 promille vid Ölands köpstad .Hen kanske är på lyset även på kommunmötena vad vet man ?

  9. Samma svenska politiker som säger att Donald Trump är ”oseriös”.

    Såg SNL för några dagar sedan, där Donald var programvärd.

    Måste faktiskt säga att han bjöd verkligen på sig själv. Han tillät att det skämtades friskt om honom och sketcherna var oerhört roliga.

    Här en liten inledningssnutt, kolla gärna in när det blir tre Donalds samtidigt och någon ropar rasist till Donald.

    https://www.youtube.com/watch?v=hUAgGAIawMg

    .

    • Tror för min del,att det berodde på att de vill hälsa alla sina nya ”ölänningar” (som kommit ut till Borgholm m.fl.platser) välkomna.
      Hittade på You-Tube följande pittoreska inslag från de nyanlända svenskarnas tidigare hemland;

  10. Ja har vi inte skämt ut oss nog i världen. Vår omvärld måste tycka att Sverige är dårarnas paradis. Undrar om inte jag skulle betraktas klokare om jag påstod att jag skakat hand med en utomjording. För h-vete hon måste spärras in och det omg.

Kommentera