Pensionär skrek ”jävla neger, stick härifrån”. Får böta

 

INVANDRING. Upprinnelsen till pensionärens kränkningar och förolämpningar är enligt hans egen utsago att han fått bromsa in kraftigt då han hamnat bakom barnfamiljens bil, varpå 73-åringens hund gjort sig illa i den bur där den befann sig i pensionärens bil.

Bland annat ska 73-åringen ha ropat ”Jävla neger, stick härifrån!” och ”Har du tagit ditt körkort i öknen? Vad gör du i Sverige?, du äter bara skattepengar!”.

Västmanlands tingsrätt fann 73-åringen skyldig till förolämpning, och dömer honom till böter. Men med hänsyn till den tilltalades ekonomi ska 73-åringen slippa betala sina försvarskostnader. De faller i stället på staten. Parterna har tills den tredje mars på sig att överklaga domen till Svea hovrätt.

SVT beskriver det hela på ett litet annorlunda sätt och vi får tyvärr inte reda på hur negern körde bil och om det var befogat att bli förbannad…

41 thoughts on “Pensionär skrek ”jävla neger, stick härifrån”. Får böta

  1. Precis som Pettersson: Blir fälld för att säga sanningen…

    Ickesvensken var ju en neger, denne har ju tagit sitt körkort i ökentrakter(somalier föds, bor och krigar i ökenliknande områden) samt att de verkligen äter svenska skattepengar.

    Ni ser, den vilken säger sanningen i flyktingförläggningen Sverige i dag, den svensken åker jävlar i mig dit!
    Absurt är det minsta man kan säga.

    Svenskar, vakna!! Nu!!

  2. Man kan alltså bli dömd för ”förolämpning” nu i detta land!
    Inga bevis?
    Inga vittnen?
    Vilken lag?
    Jag slutar aldrig tappa hakan.

  3. Nu funderar jag när första domen mot den som kallar någon ”jävla svennehora” kommer ??

    • Är i Thailand, ska ta en onsdags Whiskey och sedan gå ner och ta en massage…Ha det!

    • Trälar och slavar har väl aldrig några rättigheter !?
      I många decennier så är det bara skyldigheter som gäller enligt nomenklaturan för den svenska befolkningen.

  4. Jaha,här hade somalierna inga problem att förstå svenska tydligen.De både förstod vad mannen sa och hittade till domstolen själva också.Imponerande! En äldre släkting till mig jobbade som miljöinstruktör i en illa beryktad förort till Stockholm.Hon gick då hem till de utländska familjerna invandrade från mena för att lär dem hur man hanterar sopor här i Sverige.Antingen gav de fan i att öppna dörren eller så sa dem sig inte förstå svenska alls.Sophantering var dem inte ett dugg intresserad av.Hörde så mycket äckliga berättelser om hur dem tex bara kastade sopor rakt ut genom fönster ut på gården/gatan.

    • Så gör de, så gör de, så gör de Somalierna i Husby….Det är väl bara i Absurdistan man tar emot folk som inte begriper var man kastar soporna ?!!

  5. Såg på farmen tå TV 4 där är det en neger med
    som deltagare han hade tagit med sig Kondåmer
    och så lade han sig bredvid en kvinna när dom skulle
    gå till sångs han verkar väldit på och tror säkert
    att han ska få något. En annan sak Negern visste inte
    vad en Skottkärra var för något tror inte han har alla Hästarna
    hemma det verkar gå som en röd tråd genom vissa Individer

  6. Fega kräk i tingsrätten hade lika gärna kunnat fria mannen som i affekt kallat någon vid dess gamla namn.

  7. Bloggen verkar ju ha en hel del trafik, kanske borde det implementeras en funktion för att samordna människor vid hets mot svenska folkgruppen? Jag vet inte, men skulle anta att det inte är lika lätt för en domstol att bortse från anmälningar om det kommer in ett par tusen stycken mot en och samma person som hetsat?

    Bara en tanke…. för jag undrar vart rättvisan är, när man sedan första klass fått höra svennefitta, etc men aldrig fått lov att försvara sig, varken när verbalt eller fysiskt.

    Vill Pettersson ha hjälp med att programmera något som samordnar människor, så hör av dig bara!

  8. Invandrarna får göra och säga vad dom vill till oss svenskar, annars så är vi rasister.
    Tänk på dom stackars invandrarna som är en liten minoritet i stora stygga Sverige, det är ju så synd om dom, då dom inte får allt serverat på fat i från oss och staten.
    Klart att vi ska anpassa oss efter dom, och inte tvärtom…

    våra politiker inte ställer några krav på dom nyanlända, så kan vi inte göra ett skit åt saken.
    Så länge inte politikerna ändrar lagarna och börja ställa krav på dom nyanlända eller vad vi nu vill kalla dessa individer för, så komer alla försök att förhindra den sk svenskfientligheten att ses som rasistisk.

    Enligt våra politiker så kan en invällare aldrig vara en rasist, utan endast dom vita svenskarna kan vara rasister.

    Det är bara att acceptera läget, så vida vi inte får fram ett nytt parti som kan ändra lite i grundlagarna och börja ställa krav på invällarna.

    Den vanliga svensken är för trygg för att stora förändringar ska ske.

    Svenska politiker knullar oss alla i röven och vi låter dem göra det.

    Men vad de vill ha ut med att alltid framställa invandraren som ett offer vet jag inte.

  9. Ytterligare exempel:

    Citat:
    ”Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som en arabisk”
    Intervjuad invandrarpojke i DN

    ”Det här är vårt land (…) Vi våldtar deras barn. Javisst, varsågod, dom tycker om det faktiskt.”
    Mikael Alonzo (Sångare i musikgruppen Stockholms negrer, samt f.d. ordförande för organisationen Ungdom mot rasism), i en videointervju.

    ”Skillnaden mellan Sverige och Turkiet är egentligen att i Turkiet måste man betala för hororna.”
    17-årig invandrarkille uttalar sig i boken ”I ensamhetens labyrint”.

    ”Ingen kommer hit för att man vill bli svensk (…) Sverige är ett land där man kan lyfta bidrag utan att behöva göra någonting och dit vill man naturligtvis åka.”
    Magnus Karaveli (skribent vid Östgöta Correspondenten) i Salt Nr: 1 -99

    ”Den svenske mannen är en förnedrad man, en misslyckad föredetting.”
    Mauricio Rojas erhöll Timbros kulturpris för sin betraktelse.

    (Svårt rasistiska åsikter. Helt tydligt är att svenska män och kvinnor ses som mindre värda hos en hel del invandrare.)

    • Skrämmande hat mot oss svenskar. De vill ha våldskulturer och är öppna med det. Svenska politiker piskar svenskar eftersom det är vi som anses locka fram våldet hos de här människorna. Det går inte att vinna på dialog mot sådant, föraktet och aggressiviteten är monumental. Det är bara att lagföra dem och slänga ut dem ur landet. Menaländerna borde ju vilja ha dessa storkäftade typer, de passar iallafall där i sina hemländer.

  10. När det nya mångkulturella samhället som växer fram omkring oss betraktas är det svårt att missa ett stort problem, något som ”man inte får” tala om, nämligen svenskfientligheten.

    Det verkar helt enkelt som om rasismen visar sitt fula tryne i Sverige, riktad mot människor med svensk etnisk bakgrund.

    Svenskfientligheten, eller rasismen mot svenskarna har antagligen funnits lika länge som Sverige har tagit emot invandrare, men jag tror inte jag är ensam om att känna att detta problem bara växer.

    CITAT:
    (Invandrare ”krigar” mot svenskar med rån

    – Det var tur att jag använde bandspelare för de svar jag fick var så anmärkningsvärda att jag fick lyssna flera gånger för att riktigt inse vad de sagt. ”När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna”, var ett återkommande argument.

    De intervjuade pojkarna är mellan 15 och 17 år och en av dem förklarar för Petra Åkesson vad makt innebär för honom.

    ”För mig är det att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter.”

    Under intervjuerna talar ungdomarna om svenskarna som mesiga, rädda och dumma. (Man tillskriver alltså alla svenskar dåliga egenskaper och tillskriver dem lägre värde, bara på grund av deras hudfärg)

    – Nej, inte när vi väl träffades. Det var snarare så att de skröt om vem som rånat mest. Sedan har jag nog haft en stor fördel av mitt utseende.(Notera, svenskarna saknar alltså allt värde, tvärtom upplevs det som att man gör någonting bra när man skadar svenskar. Man likställer alltså svenskar med kanske råttor eller flugor)

    • Ja, den uppsatsen du skriver om är gammal. Idag tror jag inte att ett universitet skulle tillåta en liknande uppsats. Det går inte ens att skriva om svenska förhållanden och konsekvenserna av viss förd politik utan att det kallas normativt. Allt ska handla om hur synd det är om invandrare, möjligen att miljöfrågor duger, annars är allt runt politik och dess konsekvenser normativa ställningstaganden och olämpligt.

      Utom en kvinna som fick igenom en doktorsavhandling där hon hittade rasistiska och kvinnofientliga strukturer på järnvägsstationer. Jisses, vilken seriös forskning, rena dynamiten, rena vinsten för skattepengar!

  11. Observera att pensionären ”slapp” betala sina försvarskostnader. Det kan bli dyrt att säga sanningar men det är väl det pk-samhället vill förhindra.

  12. Lagen om hets mot folkgrupp gäller bara minoriteter! Men var bara lugna, om fem till tio år är vi svenskar i minoritet och då löser sig allt! Då blir det slut på att invällare terroriserar oss! Eller?

    • Javisst , det är en idiotisk lag i det avseendet. För att spetsa till det, när vi har 51% svenskar och 49% araber i landet så är det araberna det hetsas mot, när det slår över till 49% svenskar och 51% araber så ska alltså araberna plikta i rätten för sin hets. Fast den dagen införs ändå sharialag.

  13. Alla gånger migranter – både araber och afrikaner ropar okvädningsord till oss svenskar, vad räknas det som? Vi är orena hundar, horor, otrogna mm. Vad är det för signaler till våra barn. Vi får inte säga men de får ……… Snacka om främlings fientlighet.

  14. Pensionären borde få en guldmedalj av största storleken av kungen….-far åt helvete negerjävel! Bra sagt!

    • Ärligt talat, har nog aldrig sagt negerjävel själv någonsin MEN tycker det är IDIOTI och slöseri med samhällets resurser att ta sådant skit till rätten….!

  15. Och naturligtvis har väl negern kallat svensken både det ena och det andra utan straff! Men eftersom dom boende i Sverige vill ha det så här så, är det inte mycket att gnälla om !

  16. S R vågar inte ens skriva ordet Neger utan man förkortar det,
    jisses vilka erbarmliga fjantar. När ska det gå upp
    för dessa inställsamma MEDIOTER att ordet Neger inte
    är ett skällsord, dom har kallats så i hundratals år,
    Däremot är ordet Nigger ett skällsord, men det var ju inte det
    som pensionären använde?

  17. Tydligen finner tingsrätten att det är nedsättande att vara neger. I så fall är det tingsrätten som förolämpar … negern. Visserligen har Richard Lynn och Tatu Vanhanen i deras bok ”IQ and the Wealth of Nations” visat att resultaten av IQ-tester skiljer sig väsentligt mellan olika folkgrupper och att folkgrupper hemmahörande i Afrika har sämsta resultaten men att stigmatisera en folkgrupp som tingsrätten gör är nedsättande och rasistiskt. 😉

  18. Här framträder ynkedomen och rättsrötan i det Svenska
    så kallade rättssystemet, varje dag blir Svenskar förolämpade
    av invandrat slödder utan att detta unkna rättssystem reagerar,
    allt ifrån småflickor till gamla och rörelsehindrade blir
    förolämpade av hänsynslösa ligister, tydligen helt legalt??
    Men när en NEGER ställs inför en berättigad fråga, så
    blir frågeställaren bötfälld??
    Saknar fullständig Respekt för både åklagare Domare och
    Advokater, plus Polisens högsta ledning. Dock inte den
    del av polisen som tvingas jobba med skiten!

    • Undras hur många procent som inte är frimurare i ”rättsväsendet” och högsta polisledningen?
      Kanske bättre ställa frågan i promille!?

  19. Jag ÄLSKAR meningen ”…enligt hans egen utsago…”

    Så media antyder alltså att han ljuger

    • Ja, han trodde väl att det var detta pensionären sa. De har ju fördomar mot oss svenskar, är offer för allt och alla, språkförståelsen är det verkligen si och så med.

Kommentera