Pakistansk Pedofil Protesterar

 

Den muslimske våldtäktsmannen och pedofilen Shabir Ahmed som för närvarande avtjänar  ett 22 -årigt  fängelsestraff för sin roll i en stor våldtäkts och pedofilhärva i England , har dömdts för sammanlagt 30 våldtäkter. Domstolen beslutade också att beröva honom hans brittiska medborgarskap så att  utvisning kunde verkställas . Men nu har Shabir Ahmed skrivit till Europadomstolen. I skrivelsen framför han att domen för påstådda sexualbrott med barn bara är en konspiration för att utmåla muslimer som syndabockar.

pakpedon

Pedofilen  Shabir Ahmed

Den dömde förövaren har skrivit till Europadomstolen  för de mänskliga rättigheterna (ECHR) och överklagat domen om utvisning.

Pedofilen  Shabir Ahmed är 63 år, och  beskrivs som en våldsam hycklande översittare, hävdar att domen för sexualbrott med barn var en konspiration för att utmåla  muslimer som syndabockar.

Hans fall väcker farhågor om att utländska brottslingar försöker utnyttja lagar om mänskliga rättigheter för att få stanna kvar i landet.  Ahmed, som avtjänar 22 år i fängelse, dömdes 2012 för hans ledande roll när en grupp av Pakistanska män förgrep sig på flickor så unga som 13 år i Rochdale. De pakistanska muslimerna drogade dem med alkohol och andra droger innan de skickade runt de trettonåriga flickorna för sexuella tjänster.

Med andra ord gjorde han ju precis som den muslimska pedofilen Muhammed gjort ca 800 år tidigare. Det är bara muslimer som gör det som beskrivs ovan.

DailyMail

10 thoughts on “Pakistansk Pedofil Protesterar

  1. Det finns brott där dödsstraff definitivt borde tillämpas och detta är definitivt ett sådant fall, jag skulle gärna ställa upp frivilligt och lägga en snara om halsen på detta avskum!
    Allt har en gräns, det finns brott som är så avskyvärda så att de definitivt förtjänar dödsstraff, denna man har för länge sedan förbrukat rätten att leva och jag hoppas att Storbritannien och övriga länder i Europa skärper straffen speciellt för muslimer, vi borde tillämpa de straff vi hade på medeltiden på muslimer, pina ihjäl dem långsamt, – s.k. råbarkning exempelvis vid terroristbrott.
    Hela deras familjer och släkt borde jagas ikapp och sättas åt också. Framtiden ser mörk ut, vi närmar oss en ohållbar situation i många länder i Europa – gränser bevakas inte och allsköns muslimskt avskum släpps in utan pass och ID.

  2. Hoppas aset får sitta med de grövsta kriminella för då behöver han inte bekymra sig om utvisningen utan snarare hålla kontakten med begravnings entreprenören. Sådana som han står inte så högt i kurs på fängelsena

    • Jag undrar det jag. Fängelserna är numera fulla av muslimer, de rekryterar eller tvingar andra fångar att bli muslimer och ställa krav på särbehandling. Så han är nog kungen i fängelset, bland likasinnade. T o m deras förebild och profet var ju pedofil. Vilket inte Nalin Pekguls bror Kurdo Baksi gillar att man säger. Profeten var ju t o m gift med ungen han utnyttjade sexuellt och senare våldtog.

Kommentera