Dispatch International läggs inte ned

MEDIA. Dispatch International är en islamkritisk webbtidning som ges på svenska, danska och engelska. Webbtidningens chefredaktörer är Ingrid Carlqvist, ansvarig utgivare, och Lars Hedegaard, CEO. Tidnings syfte är att skriva sanningen om det som mainstream-media inte skriver om.

Petterssons nåddes av information av en vanligtvis trovärdig källa att Dispatch International ska läggas ned, men nu dementerar Ingrid Carlqvist i en kommentar nedan och vi hoppas att Dispatch International blir kvar. Alla röster behövs.

Tidningen har av vänsterextremistiska Expo beskrivits som rasistisk och det är bland det bästa betyg man kan få.

Demokratin i Sverige är kapad av Expo och liknande rörelser, politiker och media. Den som påpekar detta försöker den samlade makten, dit numera media räknas, tysta.

Det är en otäck utveckling att allt fler i vårt tidigare upplysta och kunniga land inte vet vad kommunism är. De tror att kommunism är socialism och att socialism är socialdemokrati. Unga människor tror att diktatorisk kommunism är demokrati! Det är bland annat dessa unga människorna som

★ maskerade stör andras torgmöten,

★ nattetid kastar in stenar genom andras bostadsfönster,

★ kastar sten på poliser och misshandlar folk.

En del av dem tror faktiskt att de är socialdemokrater. En del av dem kallar sig unga socialdemokrater (SSU).

En del tror till och med att islam är något bra trots att de har 1400 års facit och ser hur de muslimska länderna fungerar.

8 thoughts on “Dispatch International läggs inte ned

  1. Redan på gymnasiet talade samhällskunskapsläraren om att

    Kommunism är statligt maktövertagande genom revolution
    och
    Socialism är statligt maktövertagande genom evolution

    Och det var redan på 60-talet, dock före att skolan genomgick sin förändring 1968.
    På den tiden var man upplyst!

    • Rätt, det sade min samhällskunskapslärare också.
      Hor förklarde även allt runt muhammedanismen också.
      Så nu avskyr jag BÅDE socialism (och dess avarter typ kommunism) och islam (nutida namnet) och känner mig väl tillfreds med det…

  2. Tråkigt att bra och viktig samhällsinformation nu stryps, speciellt viktigt är det att 87:an får information att islam ha inneburit DIKTATUR sedan Muhammeds tid år 600! Muslimer respekterar inte kristna, judar, ateister eller demokrati och mänskliga rättigheter som vi uppfattar det, de vill ha samma typ av samhälle som Saudi Arabia där koranen och sharia är lag och grundlag, – där halshuggs människor dagligen och bloggare piskas till döds.
    DET ÄR DEN TYPEN AV SAMHÄLLE EXPO VILL HA OCH DE VÄNSTERNAZISTER SOM STÖR PEGIDAS DEMONSTRATIONER!!!

  3. Det var länge sedan det var demokrati i Sverige. Det var länge sedan man blev accepterad för sina åsikter. ….. länge sedan man fick skriva och säga vad man tyckte. Idag räcker det med att säga BU så är man rasist och blir utfryst på middagen. Regeringen och media med SVT i spetsen är stor orsak till detta som inte kan acceptera att vi skall vara ett demokratiskt land. Det kanske inte skulle skada med lite diktatur så att vi påminns om vad demokrati är innan vi glömmer bort det helt. Kanske skulle det ge lite ordning på torpet också.

Kommentera