Vad vill Moderaterna…egentligen?

Moderaterna kan inte vinna ett val utan övriga borgerliga partier och även med deras hjälp lär de få regera i minoritet.

Alla de moderater som nu sätter sitt hopp till partiledningen och deras stramare asylregler, kan därför tvingas se samma scenario som 2006-2014. Man går till val på en politik, men genomför en annan för att man tvingas kompromissa med övriga tre partier, möjligen två i nästa val eftersom något av Allianspartierna lär få svårt att nå spärren.

Centerpartiets, Liberalernas och Kristdemokraternas besked igår får därför ses som en varningssignal till alla moderater som fortfarande klamrar sig fast vid partiet och inte minst de som återvänt eller funderar på att återvända från Sverigedemokraterna.

C, L och Kd ställer nämligen inte upp på M:s politik för anhöriginvandring och därmed faller en av de faktorer som skulle kunna avlasta Sverige genom ett minskat asyltryck. Centerpartiet har dessutom sagt nej till nästan alla förslag som Socialdemokraterna och Moderaterna lagt fram i asylfrågan och tar nu upp kampen med Miljöpartiet om epitetet som det mest generösa invandringspartiet.

Lita därför inte på Moderaternas försök att låta trovärdiga med sin omtalade 180 graders sväng i migrationsfrågan. De lär inte hålla vad de lovar…den här gången heller…om de nu inte ratar övriga tre partier i Alliansen och väljer ett samarbete med det enda parti som är trovärdiga inom området och som ensamt är större än Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna tillsammans.

SVT

35 thoughts on “Vad vill Moderaterna…egentligen?

  1. Moderaten Batra vill gärna uttala sig om än det ena än det andra, men inte rösta på det vi omröstning.

  2. Tror inte på något av alla 7-klöverpatrier innan de gjorde som deras underbara företrädare. Stäng gränsen. Mota bort alla som passerat 8 säkra länder. Skicka tillbaka alla som kommit via Tyskland och anta Danmarks förslag att införa en Nordisk, jag vill säga Skandinavisk, gräns.

  3. Smarta moderater (och andra i PK-dyngans partier) gör mycket mycket klokt i att konvertera till SD istället. Satisfaction guaranteed!!!

  4. Moderaterna är hycklare, liksom hela 7-klövern. Deras ansvarslösa politik tar död på Sverige. Tro inte för fem öre att de försöker ta ansvar för landet. Dessa hycklare har skjutit sig själva i foten för länge sedan.

      • Man ska inte skriva, tänka eller säga ordet ”neger”.

        Vickan Eremita har skrivit en dikt som heter ”Vickans dikt, 291”. Håll till godo korvätare:

        Polisen: Såg du gärningsmannen?
        Vittnet: ja, det gjorde jag. Det var en neger.
        Polisen: En neger?!? -Du menar en svart människa?
        Vittnet: Ja, svart som natten, en neger.
        Polisen: Nej, det här går inte.

  5. Moderaterna har ställt till det kan man ju säga i dom tidigare mandatperioderna . Dom har bla monterat ner vårat försvar i botten och det kommer att kosta mer är skjortan att få tillbaka det .Deras immigrantions politik var ju inte den bästa heller och dom står ju indirekt skyldiga till den som vi har fått idag. Med Fredrik Reinfeldt skrämmande uttalanden och citat ,”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”Öppna era hjärtan”(för hela värden)”Här finns gott om plats för flyktingar” Hur fan tänkte han. Jag kommer aldrig att lita på Moderaterna igen.

    • Helt rätt.
      Med all skada den här mannen gjort, så borde han sitta i fängelse.

      Jag vill passa på att göra en instickare här, för er som inte hört/sett Granskning Sveriges reportage ”Fredrik Reinfeldts dolda hemligheter avslöjade”

  6. M vet om problematiken med sin nya stramare invandringspolitik och att få gehör för den hos de övriga i alliansen verkar vara på gränsen till omöjlig, därför anser jag M har blivit populister. Anna Kinberg Batra syns väldigt mycket i media nu,kan det vara för att hålla Svenskarna lugna och få dom att sluta blicka på SD inför nästa val ?

  7. Moderaterna borde ha tappat allt sitt förtroende redan när dom började kalla sig för det nya arbetar partiet

    • Instämmer!

      Men som Reinfeldt sade inför förnyandet av sitt parti:

      ”jaa ett arbetarparti, fantastiskt, de här dumskallarna går ju på vad som helst”

  8. Moderaternas enda mål är att fortsätta med sitt hyckleri för att få lättlurade svenskar att rösta på dem. Moderaterna ligger tillsammans med MP i topp när det gäller att skada vårat Sverige.

    Moderater har alltid haft ett enda mål, att stjäla från de fattiga och ge till de rika. Som Robin Hood fast tvärtom.

    Skitsnacket med att ”öppna era hjärtan” syftade endast på att fylla landet med lågutbildade invandrare och billig arbetskraft och på så vis sänka fattiga människors löner och slå sönder välfärden i Sverige.

    Moderater är fantastiskt duktiga på att vända kappan efter vinden. Detta visar tydligt ett parti utan själ och en trovärdighet lika med noll.

    Att de stjäl delar av SD:s politik ger svart på vitt att moderaterna är desperata och att det endast handlar om att lura tillbaka lättlurade personer till att lägga sin röst på dem. Inte ett smack handlar om att bevara Sverige.

    Dessutom påstår moderaternas ”Cruella De Vil” att Stockholmare är smartare än lantisar. Ett förakt utan dess like!

    Usch!

  9. Moderaterna vill inte att vi svenskar ” ska golfa eller mata duvor”.

    Vi ska istället mata egoistiska politiker och golvas av arbetet.

  10. De vill ta makten samt se till att kapitalet gynnas maximalt.
    Det är alltid moderaternas mål.
    Att landet översvämmas av stora massor, det är inget de bryr sig i.
    Att följa Sverigedemokraternas väg en bit, det är endast politiska manövrar.

  11. Dom Moderater som funderar på att gå tillbaks till
    sitt gamla parti som bara sysslat med falskspel är
    ändå inget att ha, man kan inte byta partitillhörighet
    som man byter kalsonger, i så fall har dom ju varit
    medvetna om att SD haft rätt i allt vad dom sagt
    hela tiden. Sen ska man nog inte lägga för stor vikt
    vid den opinions undersökning som Sifo gjort, den
    är friserad för att passa Sju klövern, och förklena SD.
    Ingen ska inbilla mig att det skiljer 10 % mellan Sentio
    och Sifos undersökning om SD under i vecka.

  12. När Allianspartierna vann 2006, så hade Moderaterna en kulturminister som blev avsatt för att hon inte betalt TV-licensen.
    Då drev dem någon form av förändring av Public Service.
    Jag undrar varför dem lagt ner detta?

    Borde vara i deras intresse att få bort nuvarande Public service som favoriserar vänsterpartierna, Mp och kör på med indoktrinering.

    Moderaterna kan inte samarbeta mer med C, Fp, KD. KD kommer inte in i nästa val. Fp, hänger på gränsen. Centern borde åka ut om detta parti granskas mer.
    Moderaterna har bara ett val. Samarbeta med SD om nu SD vill detta, vilket jag tycker är tveksamt.
    Moderater kan själv sitta vid makten med stöd av SD eller så får helt enkelt Jimmie Åkesson leda landet? I have a dream .

  13. Politik är ett fult rävspel, Nya Moderaterna borde stå fast vid Fredrik Reinfeldt ”öppna ditt hjärta” linje och inte komma med detta falska nya budskap som bara kom till för att locka tillbaka väljare från SD. Tyvärr ser det ut som att de lyckas, smartare än så är inte väljarna….!

Kommentera