Kvinna överfallen av en flock unga män

BROTTSLIGHET. En kvinna i 30-årsåldern larmade polis efter att ha blivit överfallen av flera män. Vid femtiden i söndagsmorse var en kvinna i 30-årsåldern på väg hem från en fest på Bellmansgatan i Västerås. Hon hade varit på besök hemma hos en vän och när hon skulle promenera hem passerade hon en skogsdunge. Flera män kom ikapp henne och slet ner henne mot marken.

– Hon lyckades knäa en gärningsman och fick in ett slag mot en annan, vilket gjorde att hon lyckades komma loss, säger Christer Nordström, presstalesperson hos polisen på Region mitt.

Kvinnan lyckades ta sig hem till sin pojkvän och larmade polisen därifrån. – Efter omständigheterna mår kvinnan bra, men det var tur att hon lyckades ta sig därifrån, säger Nordström.

Ingen person är misstänkt i nuläget, men kvinnan har uppgett att det var fem-sex yngre män som attackerade henne. Händelsen rubriceras som försök till rån.

-Pettersson ser inget signalement men det behövs knappast i detta fall…

VLT

15 thoughts on “Kvinna överfallen av en flock unga män

  1. Snuten är inte värd mer lön än den dom har, det är rent skrattretande
    både deras lön även det dom presterar samt representerar. Ett rent hån mot de ni ska skydda,
    Om ni inte visar upp lite kreativitet kan vi lika bra vara utan snutar
    då får vi lösa problemen som man gör i alla dessa barbares länder.
    Men vem ska skydda polisernas familjer då?
    Otroligt att en kår inte förstår när det är dax att handla på eget initiativ
    ang deras polis chef,
    tar ni parti för annat än svensken så ta konsekvensen era fega snutar.
    Att stå och snyfta framför en tv reporter ger motsatt effekt..

    • Gissar på Västerås….i så fall, hur svårt kan det vara att lösa detta….?!

  2. Även här i Thailand…och skulle någon kasta sten på polisen så får det omdelbara konsekvenser, de är beväpnade med annat än de ”vaginor” svensk polis bär på!

    • OERHÖRT SKRÄMMANDE HISTORIA….Kvinnan måste må mycket dåligt liksom hela hennes familj! Polisanmäl och ställ krav att polisen gör en adekvat utredning, markera allvaret, involvera flera personer, vore jag pappa till denna kvinna skulle jag lägga ner allt krut för att visa samhället allvaret och även kräva skadestånd av staten.
      En jävlig historia för de som drabbas av skiten, främst kvinnan! Detta är kulturellt våld, attacker i grupp, det är aldrig något svenskar sysslat med, det finns alltid någon i en grupp med svenskar som skulle satt ner bägge fötterna och sagt nej, så här gör man inte! Detta är ett beteende som stämmer in på dysfunktionella araber/muslimer med sin avvikande psykopatologi, de tillhör inte vår flora och fauna, så enkelt är det!

    • Det kostar pengar att utreda enligt polisens inriktning i Halland. Det är bättre att de anmäler sig frivilligt här på polisstationen efter kafferasten på måndag.

  3. Sånt slipper man i Kina, inte en vandrande sopsäck på en hel vecka. Inte en muslim i sikte som man reta sig på.

    • Men det beror nog på var i Kina. De har problem i nordöstra delarna med uguirer eller hur det stavas. En extremt aggressiv muslimsk folkras.

      • Kan inte vara någon större del det rör sig om? Ytterst sällan man stöter på någon som inte är kines, och gör man det brukar det vara västerlänningar.

Kommentera