Kommun anmäler HVB-hem efter misstänkt barnvåldtäkt

INVANDRARVÅLD. Alvesta anmäler kommunen till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) enligt lex Sarah efter en misstänkt barnvåldtäkt på ett HVB-hem, skriver Smålandsposten. (Betalvägg). 

En pojke placerades trots att han var minderårig på ett HVB-hem för äldre ensamkommande flyktingbarn och i januari ska två andra på boendet ha utfört övergreppet.

HVB-hemmet saknar tillstånd att ta emot så unga personer, men i sin anmälan skriver kommunen att det var svårt att på kort tid hitta ett alternativt boende, enligt tidningen.

Misstänkt barnvåldtäkt i Alvesta

Våldtäktsman ljög om åldern

Våldtäkter mot asylsökande pojkar oroar

8 thoughts on “Kommun anmäler HVB-hem efter misstänkt barnvåldtäkt

  1. Muslimerna måste UT ur Sverige.

    Det som händer här i Sverige och övriga Europa är ohållbart.
    Jag mår SÅ dåligt pga muslimerna, araberna, deras aggression. I taxin, kiosken, spärren – man möter aggressionen hela, hela tiden.

    Ett sätt att försörja sig är att skaffa många barn, då slipper man jobba.
    De blir fler och fler och det snabbt.

    Vart är landet på väg och hur kan och varför vill regering och riksdag medvetet utplåna allt det som är Svenskt ??

  2. Dags att förse dem med atrapper eller borra hål i väggen. Fram med dammsugare och avgasrör så att de kan göra sig av med sina våldsamma sexuella begär. Det här är galet. Eller så är det helt normalt – för dem.

    • Det ser ju likadant ut i deras hemländer. Vem inbillar sig att de blir våldsverkare bara för att de kommit till Sverige? Barnbordeller finns det enormt många av i muslimska länder. Den vinsten som görs på dem sponsrar terrorism. Det kom en FN- rapport om detta för många år sedan, men idag kommer det kanske inga fler. Inga som svenska kanaler tar upp mig veterligt. Muslimsk våldskultur mörkas överallt.

Kommentera