Deltog i värsta gruppvåldtäkten i historien, är redan på fri fot och får stanna i Sverige


INVANDRARVÅLD. Hedayat Rahmati, 24, var en av de åtta afghaner som deltog när en svensk småbarnsmamma blev bestialiskt våldtagen en hel natt på ett asylboende i Mariannelund. Han dömdes till utvisning, men befinner sig nu trots det på fri fot på Sveriges gator efter att ha släppts ut ur fängelset. – Afghanistan vägrar att ta emot honom, säger en källa inom rättsväsendet till Fria Tider.

2016-02-16_1205

-Pettersson tycker det vore bättre att inte släppa in så många dårar i landet…

TIDIGARE 2015-08-26. Åtalad och delaktig i gruppvåldtäkt får 130000 i skadestånd

Den man som åtalades för gruppvåldtäkten i Mariannelund i december 2011 men som friades av Eksjö tingsrätt får nu 130 000 kronor i skadestånd för tiden han satt häktad.

Sju unga afghanska män dömdes och sex utvisades för gruppvåldtäkten i Mariannelund där en tvåbarnsmamma utsattes för en lång och grov våldtäkt. En åttonde man frikändes av tingsrätten trots att han enligt rätten faktiskt gjort sig skyldig till brott. Han ska ha stått bredvid och tagit på sitt kön och därmed gjort sig skyldig till möjligtvis sexuellt ofredande. Tvåbarnsmamman kunde enligt domen klart beskrivit hur den frikände hade sin snopp vid hennes ansikte. Mannen kunde dock inte dömas för det brottet eftersom åklagaren inte åtalat honom för det.

”Man kan inte dömas för något man inte åtalats för”, sa tingsrättsdomaren Erik Handmark till Höglandsnytt efter att Eksjö tingsrätt meddelat domen mot männen.
Nu får mannen 130 000 kronor i skadestånd eftersom han satt häktad mellan december 2011 och april 2012, beslutar Justitiekanslern. Mannen får mer pengar än normalt eftersom han var ung, asylsökande och uppmärksammad i media.

Den våldtagna tvåbarnsmamman fick 400000 kronor i skadestånd.
Advokatkostnaderna gick på cirka 3,3 miljoner kronor.

TIDIGARE 2012-03-18. Åtta män åtalas för våldtäkt i Mariannelund

Den 9 mars 2012 åtalades åtta män misstänkta för att ha våldtagit en kvinna i Mariannelund i början av december förra året. Männen tvingade till sig samlag och använde både våld och tvång.

Det är man från Vimmerby och ytterligare sju män som idag åtalades misstänkta för grov våldtäkt på en kvinna i Mariannelund den 3:e december. Enligt åtalet är det den 25-årige mannen från Vimmerby som ska ha varit drivande i våldtäkterna och påverkat de övriga sju att våldföra sig på kvinnan. Våldtäkter som pågick hela natten. 25-åringen ska även själv ha utnyttjat kvinnan.

Våldtäkten var ytterst grov. Kvinnan hölls fast och trycktes ned av männen, de ska även ha slitit av henne kläderna och håll för hennes mun så att hon inte kunde skrika. Männen har sedan i tur och ordning våldtagit kvinnan. Kvinnan försattes i ett chockliknande tillstånd. Efter flera timmar kunde hon själv ringa polisen. Åklagaren åtalade männen för grov våldtäkt. Han yrkar även på att sju av dem ska utvisas efter avverkad dom.

Ovanstående från fulmedia som naturligtvis inte nämner att våldtäkten skedde på ”flyktingförläggningen” Mariannelund och att de åtalade männen är…

Salahedin Hashemi, 20 år, Mohammadi Zia, 20 år, Morteza Afzali 20 (friad och får 130 000 kr(, 20 år, Mohammadi Aziz Ahmad, 33 år, Rahmati Hedayat, 20 år, Azim Ahklaghi, 20 år, Rustam Ghafory, 21 år och huvudmannen Rafi Bahaduri, 25 år. Samtliga från Afghanistan.

Åklagarmyndigheten i Jönköping har sagt att grupp-våldtäkten i Mariannelund förmodligen är den värsta i modern svensk rättshistoria. Åtta asylsökande afghaner våldtar en svensk småbarnsmamma under sällsynt grymma, förnedrande, utdragna, minst 7 timmar, former.

Trots detta har en av våra största skandaltidningar, den med getingen, valt att inte rapportera på plats om detta importerade kvinnohat. Mejla gärna chefredaktören Thomas Mattsson och fråga varför? thomas.mattsson@expressen.se

På bilden två svin, det ena är svinet är det fulmedia kallar mannen från Vimmerby, Rafi Bahaduri, våldtäksman med en gedigen meritlista som grov brottsling som trots detta skyddas av det andra svinet som låtsas att våldtäktsmännen är Emil i Lönneberga och drängen Alfred.

 • Morteza Afzali, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt, medhjälp till våldtäkt. Fängelse i sex år och sex månader. Utvisas ur Sverige 2027.
 • Mohammadi Aziz Ahmad, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt, medhjälp till våldtäkt. Fängelse i sex år och sex månader. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Rafi Bahaduri, medborgare i Afghanistan och huvudsvinet. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Slipper utvisning med anledning att han var under 15 när han kom till Sverige. Detta huvudsvin har ett brottsregister som borde ha gjort honom förhindrat att begå nya brott i vårt land för länge sedan. Olovlig körning, narkotikabrott, misshandel, övergrepp i rättsak, olaga hot, våldtäkt m.m.
 • Rustam Ghafory, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i fyra år och sex månader. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Hedayat Rahmati, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027-04-11.
 • Hashemi Salahedin, medborgare i Afghanistan.  Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Mohammadi Zia, medborgare i Afghanistan. Döms för grov våldtäkt. Fängelse i sex år. Utvisas ur Sverige till 2027.
 • Azim Ahklaghi, frias och får nu alltså 130 000 i skadestånd fast han deltog i gruppvåldtäkten.

7-0 till bortalaget. Inte så mycket att säga om tycker Pettersson, det är rätt så normala siffror, men det borde ha varit 8-0 om inte åklagaren klantat sig.

B 2939-11 är domen om svinen att läsa på 82 sidor. Glöm inte titta på kostnaderna så blir ni ännu mer förbannade.


34 responses to “Deltog i värsta gruppvåldtäkten i historien, är redan på fri fot och får stanna i Sverige

 • Våldtäktsmisstänkta nysvenskar i Fittja frias | Petterssons gör skillnad!

  […] brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från […]

  Gilla

 • Polis: Fittja är ett laglöst land | Petterssons gör skillnad!

  […] brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från […]

  Gilla

 • Våldtäktsmisstänkta släppta strax innan dom | Petterssons gör skillnad!

  […] brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från […]

  Gilla

 • ”Skador utöver det ordinarie” vid brutal gruppvåldtäkt som var ”en skojgrej” | Petterssons gör skillnad!

  […] brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från […]

  Gilla

 • Åtalad för värsta gruppvåldtäkten i Sverige – ”en skojgrej” | Petterssons gör skillnad!

  […] brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från […]

  Gilla

 • Grövsta brottet någonsin har fått en ännu värre efterföljare | Petterssons gör skillnad!

  […] brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från […]

  Gilla

 • Åtal mot sex poliser i Baltimore läggs ner – hatmedia besvikna | Petterssons gör skillnad!

  […] Det svenska medierna är minst sagt ynkliga, de slår på stort när det sker grymma gruppvåldtäkter i Indien men i Sverige blir det bara notiser och vilka gärningsmännen är nämns sällan eller aldrig. Exempelvis gav TV4 det man kallade det grövsta brottet någonsin tolv sekunder och Expressen hade i… […]

  Gilla

 • Kvinna mördad på asylboende | Petterssons gör skillnad!

  […] ni ”Grövsta brottet någonsin” i Mariannelund, som skittidningen Expressen än idag inte har rapporterat sanningsenligt och […]

  Gilla

 • age

  Enligt tillgängliga fakta läser många av våra myndigheter Petterssons blogg.
  En tanke dyker upp:
  Människor med lågt IQ har svårt att läsa, uppfatta och förstå texter där meningarna är längre än 5 ord. (notera avsikten)
  Kan detta möjligen vara orsaken till att inget händer?

  Ska vi kanske skriva våra kommentarer med korta meningar och högst tvåstaviga ord?
  Är det på den nivån vi befinner oss i Sverige?

  Gilla

 • dave

  Det är ointressant vad Afganistan vill. Är bara för Sverige att transportera dom dit och släppa av dom. Ärendet avslutat.

  Gilla

 • Anna

  Inför inlåsning av dessa tills de kan utvisas eftersom de olagligt vistas i landet.
  Önskar samarbete med Norge här. Deporteringsanläggningar på någon öde plätt på Svalbard. Eller Danmark och Grönland. Där får de vara tills utvisning är möjlig.
  De ska fasiken inte gå lösa i vårt samhälle iallafall.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han är kanske taliban i och med Afghanistan inte vill ha han där?

  Gilla

 • Suzie

  Fruktansvärt vidrigt och extremt kvinnoförnedrande land Sverige är.
  Världens första feministregering bedriver världens största massimport av bidragsmigranter från dysfunktionella klankulturer från mena,varav minst 80 % är män i bästa vapenföra ålder med en otäckt barbariskt kvinnosyn från 600 talet baserad på koranen och sharialagar.Många av barbarerna skryter om att de har militärträning från hemlandet.Runt 10-40 % av dessa menaiter är mer eller mindre grovt kriminella från hemlandet och andra europeiska länder dit dem först anlänt.Feministregeringen med pajasen och folkförrädaren Löfven i spetsen föredrar alltså att fortsätta ta in kvinnofientliga män varav många är grova våldtäktsmän och andra är kvinno och barnamördare.Sverige som är brottslingarnas paradis skyddar nu alltså värsta våldtäktsmannen genom tiderna,denne satans bestodjur från Afghanistan,och låter han stanna i Sverige efter att ha avtjänat ett alldeles för kort fängelsestraff med all inclusive,lyxmat som gamla på äldreboenden bara kan drömma om,skolbarn inte ens får känna doften av.
  Nu kan våldtäktsbesten gå lös och fri på gator och torg och ingen flicka/kvinna går säker,vem blir svinets nästa offer? Ett land som värnar mer om grova brottslingar som skändar svenska kvinnor är inget säkert land för kvinnor att bo och vistas i.Laglösheten utbreder sig alltmer.
  Kastrera våldtäktsmannen och UT med honom nu.

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten - Ricky

   Bra text, tänkte skriva något själv, tur jag inte är anhörig till något offer då skulle jag INTE tveka att söka upp denna man och göra processen kort med honom….-en vass kniv i sidan så är hans liv över….!
   Jag fattar INTE att de anhöriga till alla brottsoffer inte gör något år dessa kriminella själva….Visst finns det en stor risk att åka fast men då får man tänka till ordentligt hur man ska agera.
   Jag skulle ALDRIG acceptera om min dotter blivit våldtagen av en sådan här individ, det skulle bli stor muslim-slakt, och dessa avarter till arten människa älskar ju slakt!!!

   Gilla

 • Mary Agnes

  Det var ju en jävla tur för svinen att kvinnan inte var polack.

  Gilla

 • Kommendanten

  En sådan äcklig muhammedan SKALL inte få röra sig fritt i Sverige.

  Denne borde med omedelbar verkan skickas tillbaka till Afghanistan, detta oavsett vad Afghanistans regering tycker.

  Gilla

 • eva

  Kunde man inte ”ha tagit hand om honom” i fängelset? Våldtäktsmän lär ligga pyrt till.

  Gilla

 • jag förstår inte varför vi ens står ut med dom

  Västvärlden utan problem skulle kunna utrota muslimerna rent militärt. Västvärlden innehar alla modera vapensystem, kärnvapen, m.m.
  Det som stoppar oss är politiska faktorer.

  Hade det inte varit för de politiska faktorerna så hade den muslimska världen kunnat krossas på några månader.
  Saddams arme kollapsade på 3 veckor, och då satte USA inte ens in hela sin kraft.

  Väldigt få människor tycker något positivt om muslimerna även om det numera är förbjudet att uttrycka sådana tankar.

  Hur vore det om vi alla skulle ta det som ett hedersuppdrag att förhindra spridningen av islam i vårt land?
  Jag tycker det borde vara en fosterländsk skyldighet, och har man moraliska betänkligheter så finns det ju ett ordspråk att luta sig mot: Ändamålet helgar medlen.

  Gilla

 • Tony

  Här visas flera Svin på bild, men det mest svinaktiga är det skämt
  som benämns rättssystem, som pissar på offret som råkat ut
  för denna sanslöst vidriga förnedring. Hur fan kan ett av dessa
  bestialiska svin tilldömas skadestånd när han varit med och
  deltagit i en sådan grov förnedring av en annan människa???
  Svenska rättssystem är ett grovt skämt, jag känner bara ett
  enormt förakt för detta rättssystem, dom går in för att förminska
  alla grova brott som utförs av importerade svinpälsar. Fy fan!

  Gilla

 • Trynbald

  Rättssamhället är som en fars. Skylla på att länderna kräken kommer ifrån inte vill ha dom tillbaka är så fegt. Dra in alla bidrag till exempelvis Afghanistan tills dom djävlarna tar ansvar för sina egna rötägg. Om det skall vara något snabbspår ska det endast vara ut härifrån omgående.

  Gilla

 • Konrad

  Han till vänster liknar expressens Mattson.

  Gilla

  • Trynbald

   Ett tamsvin och ett vildsvin. Vildsvin har jag tagit i en för ändamålet godkänd fälla. Sen är resten historia.

   Gilla

 • Jävligtupprörd

  Alltså, jag finner inga ord på hur jävla ond man kan vara, jävla monster hela packet. Jag väntar barn, en dotter och jag ser det som mitt ansvar att flytta från Sverige så fort jag kan. Våldtäkt i Sverige är nu lika vanligt som att äta frukost. Seriöst att media försöker smutskasta oroliga föräldrar som går runt som nattvakter. Vem vet hur många sådana här situationer som dom faktiskt stoppar genom att visa sig ute på gatorna?! Jag blir fan galen snart, den finns inget jävla stopp på denna idioti. Jag undrar också hur 7-klövern och hatmedia kan sova om nätterna, de har vääldigt mycket blod på deras samveten, om dom nu har något. Usch!

  Gilla

 • Karin

  Va fan är väl bara lasta ett herkules med buset. Ner på låg nivå. Öppna luckan och släppa ner. Klappat och klart. Sen får väl dom göra som de vill med medborgare och icke medborgare. Behövs inte ens KÄBBLAS om 🌵🌵🌵🌵🌵

  Gilla

 • Kurt

  Dags att behandla dem med polygrip och sen avliva dom med pianotråd. Och hänga dom på torget som avskräckning!

  Gilla

 • ossie

  Sätt den jäveln i en bur på skansen med skylt får ej matas.

  Gilla

 • ÅMÅL

  ALLA ZOMBIE-SVENSKAR: VAKNA!!!!

  Gilla

 • Joy

  Ingen av dessa hjältar ringde efter hjälp för kvinnan, utan tyckte det var kul att tafsa på henne. Vidriga svin, de deltog ju och de var säkert roade. De var inte rädda för repressalier så det var därför de inte flydde och larmade. Apjäv…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: