…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”

INVANDRING. 13 av de 14 män som tros ha planerat en attack mot ett asylboende i Nynäshamn har häktats av Södertörns tingsrätt. Samtliga 14 är skäligen misstänkta, den lägre misstankegraden, för förberedelse till grov misshandel. 

– Alla häktades förutom en av dem som är 17 år. Han försattes på fri fot med hänsyn till sin ungdom, säger kammaråklagare Patrik Viklund.

Tre av männen häktades i torsdags, resten under fredagen. De flesta av dem är polska medborgare, samtliga förnekar brott.

Nynäshamnposten skriver att de asylsökande påstår att ”…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”

-Pettersson antar att det kunde ha blivit rejält livat på asylboendet om det genomförts en attack men undrar varför vuxna män med militär utbildning har deserterat och inte är kvar i hemlandet och kämpar för fred, frihet och välstånd?

2016-02-15_1025

42 thoughts on “…vi är inte rädda. 90 procent av oss är vuxna människor med militär utbildning…”

  1. TILL POLISEN….! KOLLA VILKA SOM VAR UTE FRÅN ASYLBOENDET DEN AKTUELLA TIDEN FÖR DEN NYLIGEN ANMÄLDA VÅLDTÄKTN….!

  2. Vuxna män. Med militär utbildning.

    Desertörer i myndig ålder.

    Trojansk häst i vuxen order = isis

    Lås in dom omgående skicka dem till azadd i Syrien

    så tar han emot dom med öppna armar han kommer att

    bjuda dom på något riktigt gott hemlagat Sanna mina ord

  3. Det är så som de polska killarna agerar som riktiga män försvarar sina kvinnor inget fegande där inte.
    Det kommer fler tillfällen
    Om detta varit i Polen skulle inte en enda babbas överlevt natten

  4. Polisen bör bli sämre på att vara snabba när det gäller flyktingar OBS ni är bara 20000 st poliser i Sverige det blir en väldigt lätt match vi är några miljoner som arga som tröttnat på ert godtyckliga beteende ang rätt och fel.
    Står ni i vägen får ni smällen ta när huvud, armar och ben trillar av..

  5. Kan det här då möjligen bekräfta att det inte är ”flyktingbarn” utan utbildade ISis krigare, som bara väntar på order att börja ta över Sverige?

  6. Finns mycket intressant läsning om asylboenden som poppar upp, vi kanske skulle starta en tråd om det. Hur missnöjda dessa människor är, smakprov: Asylboende ÅSELE på facebook…hemskt, där kan man få städa.

      • Hur många av de ”män” har varit på valbar plats de senaste 20-25 åren har var uttalade feminister? I princip alla, har du anklagats för att vara antifeminist har den personen varit rökt i åtminstone 7 partier.

        Vilket kommer att ge en intressant diskussion de närmaste åren.

    • Visst, idioter finns det alldeles för gott om i landet. Vet iallafall att MP:s kärnväljare är kvinnor, och det säger väl en hel del…

    • Mycket bögar och feminiserade ”män”, även vänsternazister ingår i den gruppen….Det handlar mycket om INDOKTRINERING och MASSPSYKOS….Man vill inte avvika från det som anses politiskt korrekt, det är rädsla m.m. som styr….Svårt att säga om du har rätt, – när man hotas, exempelvis den egna familjen, då vaknar försvarsinstinkterna som alla har….Se exempelvis föräldrarna som protesterade mot asylanläggningen i Haninge…-mest papporna slog näven i bordet….någon enstaka kvinna, det är hormoner som styr, överlevnadsinstinkten utan vilken vi snabbt skulle dö bort….Gener och proteiner m.m. grundlägger detta redan innan vi kryper fram ur livmodern….

  7. ”Flyktingarna” antastade en polsk flicka på pendeltåget. Efter hon hade flytt dem och stigit av på en station följde de after och försökte våldta. Förbipasserande hindrade detta. När polackerna hörde allt detta blev de förbannade och bestämde sig att ge de araberna en läxa. Synd att de inte hann!
    Polisen var snabb att arrestera män som ville skydda och rädda sina kvinnor men inte förövarna som är någon slags heliga kor i det här landet.

    • @ white lady
      Har också hört den historien. Kan du på något sätt verifiera den med en länk eller något annat.

    • Konstigt, dessa idioter till poliser….polackerna måste ha varit ovanligt klantiga, de borde istället gått i samlad trupp till polisen och krävt åtgärder, helt med den polska kvinnan, gjort anmälan osv….Hur svårt kan det vara ? POLISEN ÄR SKYLDIGA ATT VIDTA ÅTGÄRDER!!
      Anmäl, ring, kräv, ligg på av helvete, vissa att det är allvar, de vågar inte annat än att göra sitt jobb!

    • Sverige är ju grovt kriminellas paradis.Särskilt menaiter som begår kvinnofientliga våldsdåd mot försvarslösa unga flickor/ kvinnor är beskyddade av hatmedia,polisen, rättsväsendet och politiker.Feministerna hejar på våldtäktsmännen och mördarna som de går ut och försvarar och bedriver rättskamp för att barna/ kvinnomördarna skall få stanna i Sverige istället för att utvisas till en säker död /tortyr i hemlandet.

  8. Låter ju tryggt att asylsökande har militär utbildning. Hos IS eller Al Caida kanon terrorn närmar sig.

Kommentera