Man skjuten i Stockholm

Polisen

2016-02-15 15:43, Mord/dråp, försök, Stockholm
Kista. Man i lägenhet skottskadad.

Ambulans och polis beordrades till platsen efter uppgifter om att en man skottskadats i en lägenhet. Skadorna bedöms initialt som ej livshotande.

Den skadade har förts till sjukhus. Lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökningen.

Ingen har gripits för gärningen.

Uppdatering

Vid 16:30-tiden greps en man misstänkt för inblandning i gärningen efter husrannsakan.

Polisen

4 thoughts on “Man skjuten i Stockholm

  1. Massiv propaganda från SVT 21,00 igår….Ett reportage från Aleppo där man inte nämner orsaken till Rysslands bombningar – TURKIET OCH ISLAMISKA STATEN….!! Det verkar som SVT helt svalt betet från IS propagandamaskin….
    Vidare rapport om asylinvandringen, det är stora mängder människor som vällt in i landet, – debatt mellan Jan Björklund och Jonas Sjöstedt om hur dessa skall kunna komma in på arbetsmarknaden….DET FINNS INGEN EFTERFRÅGAN PÅ DEM SÅ HUR SKA DESSA KUNNA KOMMA IN PÅ SVERIGES ARBETSMARKNAD ?
    I den här debatten så vinner Jonas Sjöstedt och Stefan Löven med 10-0….Stefan är dessutom expert på kollektivavtal, arbetsrätt och så vidare, och så vidare…..
    Det är här valet 2018 kommer att avgöras och det är därför det är så synd att de 30% LO anslutna som stödjer SD att deras röster sopas under mattan….KONSTIGT att de inte förstår att de aldrig kan vinna en debatt här, ingen i Sverige vill ha ett ”låglöneproletariat”, arbetsmarknadens parter gör upp om lönerna, inte politiker!
    VI MÅSTE STÄNGA SVERIGE GRÄNSER, SVERIGE BEHÖVER EN FLYKTINGPAUS PÅ 20 ÅR!!!

  2. Beställt av 87:an och verkställt av massinvandringsförespråkaren Stefan Löven….!
    Ett mångkriminellt område, tidigare samhällsinformation blev en somaliska överfallen när hon gick av T-banan i Kista av 2 Zoomalier….
    Jag tror det behövs ett nytt parti förankrat bland de 30% LO anslutna som stödjer SD.
    Det borde finnas några vettiga människor som kan stoppa svetsarmuppen, vad är LEDARNA ?? Folkets demonstration är bra MEN det måste fram begåvade ledare….
    Kraven på ett stopp för det mångkriminella samhället och massinvandringen av dysfunktionella araber/muslimer som förstör vårt samhälle måste komma UNDERIFRÅN….!!!

Kommentera