Jag ställer frågor

Man ska inte bara gå och fundera för sig själv, det finns massor av frågor att ställa för att om möjligt få klarhet om hur det förhåller sig. Ibland har man frågor om sitt omedelbara närområde, och det har jag:

Malmö den 15/2-16
Till sociala resursförvaltningen samt till sociala resursnämnden.

Hej!

Jag har lite funderingar som jag vill ha svar på angående asylboendet på Backavägen 18.
Jag undrar ifall ni är medvetna om att vid detta boende både röker och dricker barnen alkohol? Finns bildbevis. Tillåter ni tobak och alkoholkonsumtion vid asylboenden?
Jag undrar ifall ni är medvetna om att barnen vid detta boende använder sin närmiljö till att slänga sopor i?  Man kastar helt enkelt ut sina sopor från de franska balkongerna som vetter mot Trelleborgsvägen.
Jag och många närboende till asylboendet undrar ifall de cyklar som ligger slängda i drivor vid den södra gaveln av asylboendet är stulna cyklar, har Ni vid sociala resursförvaltningen information om hur det förhåller sig?
Har ni vid sociala resursförvaltningen någon kontinuerlig inspektion av asylboendet?
Efter de mord som den senaste tiden skett på asylboenden, har sociala resursförvaltningen haft någon kris, risk och säkerhetsinformation för medarbetarna vid asylboendet på Backavägen 18 och de övriga asylboende i vår stad?
Denna skrivelse är att lägga till som punkt att ta upp vid nästkommande nämndsammanträde.
Vänliga hälsningar
Eva-Marie Olsson
Malmö/Eriksfält

6 thoughts on “Jag ställer frågor

  1. Eva -Marie vänta så får du svaret från Röven!

    *Att ensamkommande barn brukar ” alkohol” ”droger” i sin ungdom är inget ovanligt, utan betraktas faktiskt snarare som en del av ungdomen.*

    Jag tror att ”ansvarsfulla människor” på Migrationsv. säljer alkohol & cigg till dessa parasiter!

    är det inte olaglig röka och dricka när man är 15år ? fortsätt sponsra
    .

  2. Nya bekymmer för de utvalda experterna i f.d.Residenzstadens nämnder. Nu gäller för de representanterna som företräder importörerna,att fort finna undanflykter.Hoppas att det inte är så dj-ligt, att ”små glina” även nyttjar knark av olika slag.Eller än värre,idkar försäljning av sådan vara !

  3. Man måste ingripa om barn far illa
    😂😂.
    Bra fråga,tror att dom blir vuxna när dom svarar på din fråga.

Kommentera