Finns risk att konflikten mellan turkar och kurder trappas upp i Sverige

INVANDRING. En 52-årig kurdisk undersköterska vårdas nu på sjukhus efter att han träffats under skottlossningen mot kurdiska demonstranter i Fittja på lördagen. Sonen berättar att pappan ligger nedsövd och bevakas av polis. – Jag frågade om han kommer att överleva och läkaren sa: ”Absolut, han kommer att klara sig”. Han kommer att kunna gå igen, om det inte blir komplikationer senare, säger sonen.

Turkietexperten Paul Levin menar att konflikterna mellan turkar och kurder nu kan komma att eskalera i Sverige. – Det finns en sådan risk, oavsett vem som ligger bakom, säger han till SvD.

-Pettersson undrar om bergsturken har alibi? Se här  och här.

6 thoughts on “Finns risk att konflikten mellan turkar och kurder trappas upp i Sverige

  1. Vem fan bryr sig. Landsförrädarna har inget här att göra.
    Förbannade apjävlar som drar med sig sin skit där dom kommer ifrån. Tror någon på riktigt på att dom kan lära sig vad ”demokrati” är.
    Svar : NEJ, dom är och förblir analfabeter i allt.

  2. Sverige blir snart ett slagfält mellan alla dessa importer som kommer till vårt land och inte bara mellan Turkar och Kurder. Visst rapporteras det om flyktingbråk på många förläggningar men jag tror att mörkertalet är betydligt större än det som rapporteras

  3. Alla, speciellt de från heders- och hämndkulturer tar naturligtvis sina konflikter med sig. Bara för att vi har gett bägge parter fristad, innebär inte att de slutar hata och döda varann; kanske tvärtom.

Kommentera