Omkomna i broolyckan var ett brittiskt popband – Viola Beach

SÖDERTÄLJE. De fem personer som omkom när deras bil körde av motorvägsbron i Södertälje i går natt har identifierats som brittiska medborgare, uppger polisen. Larmet om att en bil kört igenom brobommen och ner i kanalen kom vid halv tretiden på lördagsmorgonen. Alla fem personer var män födda mellan 1983 och 1996.

Fyra var medlemmar i ett popbandet Viola Beach och den femte deras manager. De hade varit i Norrköping och spelat.

Violea beach

Bärgning av bilen

2016-02-14_0936

18 thoughts on “Omkomna i broolyckan var ett brittiskt popband – Viola Beach

  1. Vänster trafik i England så inte så konstigt trötta efter spelningen ett vanligt generalfel helt enkelt
    RIP GRABBAR

    • Föraren måste ha varit påverkad av annat, inget snack om saken, han körde som en dåre!

  2. TRÅKIGT….trodde att det var invandrargangsters som jagade varandra och att Sverige hade sluppit några kulturberikare men så lyckosamt var det inte! Tragiskt….R.I.P.

  3. Tragiskt! Men av vittnens utsaga kan man inte bortse från att åtminstone föraren har den största skulden i det som skett. Man måste vara uppmärksam i trafiken!!! Medpassagerarna är troligen helt utan skuld och Viola Beach dog pga den mänskliga faktorn. R.I.P.

  4. Visst är det tråkigt när hobbymusiker har svårt att hålla sig på en rak väg och lämnar oss utan att vi vet något om dem när syrier, assyrier, Anna Lindade och Batror fortfarande går runt och försöker störa oss till varje pris. Gör bron till ledarplats och börja med Issa Wada!

  5. Trodde det var knarkare eller alkoholpåverkade som hetsat upp föraren av bilen att ”ta alla” och ge f-n i alla bilar som stod stilla och bara köra om. Nu kan de ju ha varit höga på både knark eller alkohol och att trafikförnuftet därför satts ur funktion.

    • Att föraren var hög på någon form av drog (knark eller alkohol) är ju ställt utom allt tvivel. En nykter och klok bilförare brakar inte genom bommarna utan att höra varningssignalerna och sedan kör rakt ner i kanalen.

Kommentera