Fritidsledaren: -Tjejer vill bli antastade av afghaner!

GRANSKNING SVERIGE. Haris Sokolovic heter fritidsledaren i Arlöv, som inför två chockerade föräldrar till sexualutsatta barn hävdade att ”tafsande är som en parningsritual för ungdomar”.

Fredagen den 5/2 2016 slog en ung tjej i högstadiet på Vårboskolan i Arlöv larm till sin mamma att hon fått nog av trakasserier från albanska och afghanska sexmobbar. Problemen som uppmärksammats i tidningen två dagar tidigare, hade fortsatt som om inget hade hänt.
http://www.sydsvenskan.se/omkretsen/b…

Granskning Sverige får tag i en av föräldrarna, som själv har rötter i forna Jugoslavien. Vittnesmålet är starkt och gripande om hur muslimska killar ger sig på tjejer som inte bär slöja.
Rektorn, kuratorn och fritidsledaren. Alla tittar åt ett annat håll och försöker släta över problemen.

19 thoughts on “Fritidsledaren: -Tjejer vill bli antastade av afghaner!

  1. haris sokolovic vill säkert bli våldtagen i baken, han njuter säkert av det. Samma sak om hans barn och hans fru blir våldtagna. haris sokolovic tillhör sju klövern rasister som jag räknar in som grovt kriminella Landsförrädare. Personligen anser jag att denna psykopat skall utvisas till det land han tillhör, det är inte Sverige eller Europa.

  2. Tyvärr var massinvandringen från Balkan på -90- talet början på eländet. Det kom stora mängder muslimer då. Nu är det totalkört för svensk jämställdhet.

  3. När man ser hur många svenska tjejer som beter sig som en slampa, så fort dom ser en blatte, är det inte konstigt att fritidsledaren får det intrycket!

  4. Vi har mångkultur i Sverige. Könsstympningar, hedersmord, barnäktenskap, tvångsäktenskap får vi på köpet.
    * Beslutet att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle fattades av en enig riksdag 1975

    • Förvisso, MEN över huvudet på det svenska folket. Beslutet föregicks INTE av en folkomröstning. Alltså såldes vi ut redan för ca 40 år sedan!

    • Bara att vänja oss men sep 2018 har folket chansen igen att avvänja sig! Tänk då efter MER ÄN EN gång. O rekapitulera allt skit som invällandet ställt/ställer till med. DET FINNS INGEN ÅNGERVECKA EFTER VALET, SVENSSON!

      • Helt rätt! 2018 är sista gången svenskarna är i majoritet!
        Röstar vi inte väck skiten då är vi statslösa!

        Statslösa! Känn på den om du tvekar!

      • Redan för sent..

        För många har svenskt medborgarskap, och många av de som kommer nu kommer hinna få det tills 2018.

        Vill ni ha rättvisa är det nog bäst att börja ta den i egna händer, för varken polis eller politiker kommer ge er detta.

      • Som asylturist tar det 4 år att få svenskt medborgarskap efter ankomst till Sverige. Övriga (typ anhöriga) får sv medborgarskap först efter 5 år efter ankomst till Sverige. Så inte kommer invällarna från 2015 hinna få sv medborgarskap tills 2018. Omöjligt enligt lagen.
        Dessutom röstar dom flesta ytisar med sv medborgarskap i förorterna INTE.
        Vi Sverigevänner och andra svenskar har fortfarande valet i våra egna händer. Men tiden börjar ta slut.
        2022 KAN det vara för sen. 2026 är det KÖRT. Med denna avvecklingen av vår förut för omvärlden så föredömliga demokrati.

Kommentera