Malmös kommunister piper till

Vänsterpartiet i Malmö anklagar regeringen för att ha samma retorik och logik som rasisterna…….så lyder en rubrik i dagens hatsydsvenskan och jag undrar hur har det gått för den omvalde partiföreningsordförande Daniel Sestrajecic efter att han måttade sparkar mot polismans huvud? Har det varit någon rättegång?

Jo Daniel (V) blev omvald och i och med det så finns det inga som helst tvivel om att vänsterpartiet och vänsterpartister är inget parti eller politiker som alla andra, vänsterpartister har carte blance från sitt parti att sparka på sina medmänniskor och det känns väl sådär, i alla fall känns det inte fortroendegivande utan precis tvärt om.

Till ordförande för partiföreningen 2016 omvaldes Daniel Sestrajcic. – Det är fantastiskt att få vara ordförande för Sveriges största Vänsterpartiförening. Under 2016 kommer vi att fokusera på välfärdsfrågor och visa att vi har politiken för ett jämlikt och välmående Malmö. Vänsterpartiet har gjort viktiga insatser när vi varit med och styrt Malmö, vi har omfördelat makt och resurser. Men vi accepterar inte nedskärningar, vi är ett parti med ryggrad, säger Daniel Sestrajcic.”

Nej dom accepterar inte nedskärningar men dom accepterar politiker som sparkar på sina medmänniskor. Det räcker inte att ha en ryggrad, man behöver även ha muskler, och en personlig spärr så att man inte skadar andra malmöbor.Daniel

Läs mer HÄR och HÄR

5 thoughts on “Malmös kommunister piper till

  1. Kräkvänsterns alla företrädare tror och beter sig som om
    dom står över alla jordiska lagar. Dags att skaka dom
    brunröda lössen ur den Svenska fanan !

Kommentera