En tandlös regering

Har man en tandlös regering får man räkna med tandlösa förslag.

Regeringens förslag om skärpta regler i asylpolitiken är förvisso lovvärda och nödvändiga, men vad vore en svensk regering om man inte urholkade det hela med att göra undantag.

Ni kan läsa om förslagen här.

Ett av dem är skärpta regler när det gäller anhöriginvandring. Dock har man lagt till ett undantag och det gäller alla som sökte asyl innan den 24 november 2015. Då pratar vi om cirka 149 000, bara under förra året (åren innan ej medräknade) och med tanke på de här familjernas storlekar kan det röra sig om 700 000 – 800 000 personer som har rätt att återförenas med sina ankarsläktingar i Sverige.

Skärmklipp

 

9 thoughts on “En tandlös regering

  1. Inte så säker sjuklövern har förstått budskapet fram till valet.
    Den typen av väljare förstår inte förän dom står mitt i gödsel stacken med skit upp till hakan dom ser inte farorna/de oreparerbara problemen bara vårt parti ska ha rätt/men konsekvensen den blundar vi för,
    allt för partiet.
    Så vi får fortsätta äta skit om vi inte gör något drastiskt fram över,
    S äger tv media dom serverar slätstruken skit var dag
    S äger nästan alla media kåta artister annars är dom helt döda och frånkopplade från svensk radio och tv

    Sverige Inget att vara stolt över längre, landet sönderslaget med islamska värderingar speciellt Malmö,
    S Högsta hönset gift med en riktig NEGER klart hon tar parti för Muslim mardrömmar om Alfons så bara förbjud Alfons! hur lågt ska dom sjunka i skiten innan dom förstår sina misstag.

    Apropå räkne misstag alla som flyttar från Malmö pga dess misskötsel flyr friska unga Malmöbor bort från staden som direkt ersätts med nya problem den typen Malmö fängelset har 99,9% av men ingen erkänner.
    Dom är så driftiga och välutbildade e hu hu hmm

    OBS Lägg rösten på ett parti som värnar svensken eller skåningen i första rum,
    inte nån kurridutt som seglat hit på en matta och lever på bidrag och som efter två år räknas som Svensk sen röstar på mp s eller vp,
    som tack för medborgarskap

  2. Lugn bara lugn de kommer aldrig att ske några återföreningar, beroende på att vid nästa val kommer svenska folket att ha fått fullständigt nog av nuvarande asylturism!

    Om det fortsätter som det gör just nu kommer det parti som har den hårdaste asylpolitiken att vinna valet! Det kan tillock med bli så att det parti som har de hårdaste nyporna vinner och får egen majoritet!

    Just nu drabbas varje enskild svensk medborgare av asylturismen, välfärden fördelas på fler individer och systemen kommer kollapsa!

    Media hade chansen att ställa till rätta men tog den inte!

  3. När det gäller regeringsbeslut och lagar så ska man aldrig tro på vad som står i rubrikerna och vad som sägs från talarstolarna. Man ska läsa det finstilta. Det gör lagbrytare och advokater och sedan fortsätter allt i verkligheten som förut.

  4. Mycket bra samhällsinformation, dessa jävla nötter gör allt för att förstöra Sveriges ekonomi och göra tillvaron till ett helvete för Sveriges befolkning. Dessa anhöriga bidrar inte med ett skit utan den skit de bajsar ut….Nästan 100% av somalierna lever på bidrag från FÖRSÄKRINGSKASSAN, de tar hit anhöriga över 60 år som direkt för pension!
    VI HAR INTE RÅD MED DETTA – 87:AN MÅSTE VAKNA!!

  5. Ingår Joe Labero i regeringen? Skulle man kunna tro, för bättre illustionister än Regimen Löfven finns inte.

Kommentera