Backavägen 18 Malmö

Asylboendet för ensamkommande barn på Backavägen 18 i mittMalmö bostadsområde i Malmö är i full gång. Man tar selfies, kastar köpematsfolieformar, cigaretter och ölburkar på marken, man slänger sina sopor ut genom fönster och ut genom franska balkonger. (jag ska kontakta sociala resursförvaltningen i Malmö för barn får inte röka eller dricka alkohol)

När jag gick förbi turades man om att fotografera gruppbilder med mobilerna, genast skyndade en ung svensk kvinnlig personal i mjukisbyxor ut och hjälpte grabbarna med fotograferandet. Efter bilderna var tagna i glam och stoj bar det iväg till köpcentret Mobilia, man hade så bråttom till Mammons tempel att den planterade mittremsan på Trelleborgsvägen blev en färdväg där de likt antiloper på savannen gallopperade iväg.

Detta var en liten rapport från vårt förändrade land och oigenkännliga stad.Tidigare HÄRBackavägen 18 Malmö DSC00599 DSC00600

DSC00598

20 thoughts on “Backavägen 18 Malmö

  1. Sådär ser det ut på alla hvb hem, de gör bara vad det brukar göra hemma i sina menaländer.
    Vem orkar gå ut med soporna där? När det går att slänga ut dom från fönstret. Råttorna hurrar numera utanför hvb hemmen.

    Konstigt att dessa baaarn under 18 kan köpa både cigg och alkohol själva. För inte gör väl personalen eller deras gode män detta?

  2. Snart får de annat att göra när Malmö nu planerar ett nytt Demokrati och Migrationsmuseum, bara planeringen på papper lär kosta 1 miljon, det har Disneyklubben bestämt att medborgarnas pengar ska gå till. Samtidigt rasar Sverige och biståndsorganisationer vädjar om att inte ta bort 300 miljoner som varit öronmärkta. Det går bra för Musse pigg o co….

  3. Det finns många exempel på Reinfeldts spännande mångkultur.
    Om det vore stake i de som bestämmer så skulle orden vara:
    – Det skall vara städat inne och ute innan en krona mer betalas ut till er.

    • Jo såklart gör jag det, jag borde bli politiker med makt, om jag vore det då hade jag gort en massa bra som behövs göras

  4. Mina/Våra skattepengar ska inte gå till knark , sprit ,cigg åt samhällets bottenskrap ”ensamkommande barn”.Man sla anmäla påtända muslimer på Backavägen 18 ( narkomankoloni)? skattefinansierat pensionat med fri tillgång på knark,sprit ,tobak.
    IN I FÄNFELSE MED PERSONALEN SOM BEGÅR BROTT.
    Tror att all vaken tid går till att fotografera sig och få tag på sprit &
    narkotika.

    Ta bort åldersgränser helt på allt.

  5. Kort sagt så gör man som man brukar göra i Mena länder, därför ser
    där för djävligt ut i sådana länder, det liknar en soptopp var man än tittar!

    • Jo såklart kommer jag att rapportera om detta, vi måste vara lika noga med andras barn som vi är mot våra egna, allas barns lika värde…….kyss mig

  6. Nonschalansen tyder på muslimer. Tydligen har de tilldelats en ”slavinna”, så det är väl nöjda med vad Allah gett dem.

    Bara för att en muslim ogillar SVIN, behöver man ju inte UPPTRÄDA som sådana.

    • Hon kom ut alldeles frivilligt, hon är serviceminded, men hon borde kolla upp all öl och cigaretter som nyttjas på boendet, och var alla cyklar kommer ifrån som ligger slängda vid södra gaveln av huset. (jag har tipsat polisen om eventuella stulna cyklar)

      • Det är bara en anställd, där med risk för livet, detta är politikerfrälsets fel! Dessa ”pensions-räddare” borde naturligtvis aldrig släppts in i Sverige!
        Bra att du meddelar myndigheterna, de skiter bara i det som med tiggarna, orderna kommer från regeringen – mer mångkriminallitet är deras paroll!

      • Vem äger boendet? Hur stor/liten är kyrkans roll i detta? (Kyrkan är väl granne till boendet.)

    • Ja, det är inte konstigt att dom flesta som väller in i Sverigeistan blir mer religiösa än var dom var tidigare!

      Dom kan väl inte förklara vistelsen här med något annat än att gud har hört deras böner!

      • och sen F.d. Socialen-demokraten ordern kommer inte från regeringen, den kommer tyvärr från väljarna!

Kommentera