Villainköp för nyanlända kan bli lösningen på bostadsbristen

INVANDRING. Att köpa in villor kan bli lösningen när Höörs kommun måste hitta bostäder åt nyanlända familjer som fått permanent uppehållstillstånd.

Kommunens fastighetsbolag har fått i uppdrag att skaka fram sju bostäder men i nuläget finns inga lediga hyreslägenheter.

Att köpa in villor för att ge husrum åt de familjer som förväntas komma kan därför bli en lösning.

-Pettersson tycker det är en bra idé att köpa villor till nyanlända när det är bostadsbrist, de kan säkert betala hyran själva…

SKD

 

15 thoughts on “Villainköp för nyanlända kan bli lösningen på bostadsbristen

  1. Till alla som röstat på 7klövern när skall ni fatta vad ni ställt till med. Ta ert förnuft till fånga, Vid nästa val rösta på det parti som i första hand tänker på dom som byggt upp Sverige SD förstås. Då först kan vi börja sända ut alla muslimer dom hör inte hemma i ett siviliserat land………..

  2. GE OSS STYRKA !!!
    Skall de utblotta oss helt? Vad kommer detta att göra med huspriser? Folk som inte har råd att bo kvar kommer att få betala för att flytta. Stå med miljonlån pga rasade huspriser. Vem vill bo bland dem som hatar oss så mycket.? Vem vågar sig ut på kvällarna?
    VEM KÖPER VILLOR TILL VÅRA BARN ?? Våra egna som får bo kvar hemma för att det inte finns bostäder att hyra. En del uppåt 30-år…
    GIV OSS STYRKA ATT KLARA AV DETTA KAOS OCH DENNA ORÄTTVISA. Det är fortfarande inte flyktingar om de inte kommer från Syrien och hur många av alla dessa är därifrån??

  3. När bostadsbubblan spricker i landet kommer många att få lämna sina överbelånade villor och då blir dessa bra objekt för bankerna att hyra ut till invällare på skattebetalarnas bekostnad. Det är förmodligen därför som bla regeringen sitter still i båten. Allt kommer att fixa sig av sig själv. Svensken på gatan invällarna i villor och bostadsrätter.

  4. Hoppas villaägarna inte säljer sina hus till asylboenden! Priserna i sådana villaområden kommer att sjunka i så fall!

    • Det är sannolikt, på gränsen till visshet, att ”vita” skattebetalare flyttar och att området ratificeras då ingen vill bo nära de som aldrig gjort sin plikt och ändå får andras rätt till försörjning. En liten omskrivning av ”Gör din plikt och kräv din rätt”, av (s) herr Löfven Almedalen 2015. För övrigt att detta bara början på kommunala utgiftsökningar, när det ekonomiska ansvaret överförs från Invandrarverket till kommunerna. Hur dumma är (också) era kommunala politiker? Hur dumma som helst bara de får sitta kvar och kommunalråden får silverpengar!!! Kommunalskatten (i alla kommuner) är lättare att höja än statlig skatt och övriga pålagor.

  5. Apropå bostäder för nyanlända…………hur går det till egentligen?

    ” Det finns en rad exempel på tveksamma beslutsprocesser i Göteborg. Nu visar det sig att det också gäller processen kring de tolv föreslagna platserna för genomgångsbostäder för nyanlända.

    De rödgröna har haft hemliga möten med tjänstemännen om förslaget men det har presenterats som ett rent tjänstemannaförslag.

    Hur mycket har de rödgröna politikerna varit med och styrt? undrar alliansen i Göteborg. ”

    http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2989804-debatt-s-och-mp-i-hemliga-moten-om-flyktingbostaderna#sthash.EnuQUBQK.dpuf

  6. Bra initiativ, då kan de laga mat städa och tvätta själva och betala hyran….Idiotiskt att samhället ska betala oskälig hyra till lyxsökare typ Bert Karlsson.

  7. Man skriver ”nyanlända familjer som fått permanent uppehållstillstånd”, går det så fort att få permanent uppehållstillstånd att nyanlända hinner få det? Eller är man nyanländ i ett år eller två?

  8. Det finns många sätt att håna skattebetalarna på. Idéerna är särskilt många bland välmående politiker, journalister och artister.

  9. Jag tror att det måste börja dö folk för att få stopp på dessa vansinniga.

  10. Sen kommer det trädgårdsmästare för daglig gräsklippning, hantverkare, målare, kylskåpsleverantörer… i en aldrig sinande ström…. och grannarna står med gapande munnar och knutna nävar i byxorna.

  11. Snart höjer vi skatten så du inte kan bo kvar.
    Då kan vi köpa din villa för dina skattepengar
    och ge till någon som behöver den bättre.

Kommentera