Motgång för de mer entusiastiska” muhammedanerna

97  muslimer tillhörande al-Qaida, inklusive 3 ”befälhavare”, har häktats i Pakistan, strax före att de skulle storma ett fängelse för att frita en mördare.

aaaaaappppppp

Daniel Pearl straxt innan han mördades

De muslimska terroristerna var i långt framskriden planering för att frita terroristen Khalid Omar Sheikh från Hyderabads Central fängelse. Sheikh, en brittisk-född terrorist, kidnappade och högg sedan huvudet av den Amerikanske journalisten Daniel Pearl 2002.

Pearl, var chef för ”Wall Street Journal” i södra Asien. En fasansfull video som visar hans halshuggning skickades till USA: s konsulat en månad senare. I videon, berättade Pearl för sina kidnappare att han var jude – hans sista ord var  Shema  en bön som  reciteras av judar före döden.

LÄNK

4 thoughts on “Motgång för de mer entusiastiska” muhammedanerna

  1. SKRÄMMANDE….Oerhört gripande historia…..! Sverige och alla som ställt sig bakom Islamiska Staten måste få betala ett högt pris! Framförallt måste Sverige lämna ut Islamiska Statens mördare, minst 300 stycken som rest mellan Sverige och Syrien och mördat, DET HAR ERHÅLLIT SJUKHUSVÅRD I SVERIGE MED STEFAN LÖVENS GODA MINNE!!!
    De måste lämnas över till Ryssland eller Syrien och ställas inför krigsrätt!!!!!!

Kommentera