Kyrka i Uddevalla byggs om till flyktingboende

INVANDRING. Inom kort flyttar ”ensamkommande flyktingbarn in i delar Bleketkyrkan som tillhör Svenska­ kyrkan i Uddevalla.

-Pettersson ser ett annorlunda sätt att sprida evangeliet och hoppas att korset i toppen får vara kvar utan att muslimerna blir kränkta och att ingen ”Sverigedemokrat” bränner ner asylboendet…

För övrigt är det väl bra att nästan tomma lokaler används, och att kyrkorna står tomma finns det anledningar till.

Dagen

 

11 thoughts on “Kyrka i Uddevalla byggs om till flyktingboende

  1. Naturligtvis är det en ”skapad marknad” som lukrativ. Det finns många olika intressenter i denna nya fria marknad.

    Bert heter en av dem som är där och ”suger in”……………

    Jokarjo på väg mot miljardomsättning

    Vintern 2014 hade Bert Karlsson fyra asylboenden. I dag driver hans bolag Jokarjo ett 50-tal boenden med husrum åt 10 000 asylsökande. Nu ser Bert Karlsson ett nytt affärsområde: hem för ensamkommande.

    I dag närmar Jokarjo sig 400 anställda, inklusive den ”matfabrik”, Food Company, som företaget äger och som levererar mat till deras och andras boenden.

    ”– Vi har 52 boenden i dag med 8 000 – 9 000 asylsökande. Under året kommer passerar vi 10 000 boende”, säger Bert Karlsson, vd för Jokarjo.

    Men 2016 blir tillväxten försiktigare:

    ”– Vi kommer att öppna fem till sex nya boenden”.

    Med den snabba tillväxt Jokarjo hade hösten 2015 räknar han med att det i dag omsätter ”nästan en miljard på årsbasis räknat på nuvarande månadsomsättning”.

    Läs hela den intressanta artikeln i Dagens Samhälle.

    http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/jokarjo-pa-vaeg-mot-miljardomsaettning-22367

    • Varför skulle muslimer hjälpa sina egna? Gör de det använder de svenska skattepengar, allt för att komma åt svensken.

  2. Nej gör som i Angola spräng alla mosker där har man inte något problem med muslimer dom försvann helt enkelt……

  3. Svenska kyrkan är en samling hycklare och gummiryggar med total avsaknad av civilkurage. De visar så tydligt att mitt beslut att lämna svenska kyrkan var det rätta men jag är fortsatt kristen.

  4. Vore bättre om de byggde om varenda moské till asylboende. De asylsökande känner sig nog mer hemma där och för grannar blir det ingen märkbar skillnad.

  5. Herren din Guds hus skall framöver härbärgera ännu värre barbarer, hycklare och avfällningar, än vad som hitintills förekommit.

  6. Jag visste att det fanns en anledning till att jag gick ur Svenska Kyrkan för ett antal år sedan. Som sagt, Pettersson- korset är nog det första som ryker sedan allt som har med Jesus att göra annars blir de stackars muslimerna kränkta. Ingen SD:are skulle få för sig att bränna ner detta boende. Följer med ”spänning” Sv. Kyrkans agerande i detta!!! De kommer antagligen också krypa för stackars små barn……………

Kommentera