”Situationen är allvarlig i Skövde”

Rubriken kommer från vår lokaltidning. Läget för flyktingmottagningen i Skövde är allvarlig och belastningen på personalen är hård. Det är en tuff situation säger Socialchef Saeed Ardané.

I den femgradiga skalan i rapporteringen till Länsstyrelsen så ligger nu Skövde och ett antal andra kommuner i Skaraborg på nivå 4.

I samma artikel  kan man liksom i förbigående läsa att två kommuner ligger högst på skalan nämligen Sveriges reservhuvudstad och Hjo.

Går man in och tittar på Länsstyrelsens lägeskartor är Karlsborg och Hjo markerade med rött, dvs läget är ”Kritiskt”. Men, man är inte ensamma. Götene, Tidaholm, Herrljunga, Kungälv, Lilla Edet, Sotenäs, Munkedal, Färgelanda, Vänersborg, Åmål och Strömstad ligger alla på rött.

http://www.lansstyrelsen.se/vastragotaland/Sv/manniska-och-samhalle/integration/flykting-vastragotaland/lageskartor/Pages/default.aspx

Naturligtvis har inget om detta kommunicerats till kommuninnevånarna, åtminstone inte i Karlsborg. Man kan ju undra vad syftet är med det och vad händer när nästa flyktingvåg kommer. Då kommer den femgradiga skalan inte att räcka till.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

9 thoughts on “”Situationen är allvarlig i Skövde”

  1. De här människorna efterfrågas inte på ARBETSMARKNADEN och det finns inga bostäder i Sverige! Vuxna människor kan inte bo i tält och att bygga bostäder kostar massor med pengar. Malmö går back 5 miljarder per år och Södertälje 2 miljarder osv. osv. Läs Tinos blogg för fakta http://www.tino.us/
    SKATTEINTÄKTERNA sjunker i samhällen som Botkyrka, Södertälje, Malmö, Tensta, Husby….Kriminalliteten är GIGANTISK, människor vågar inte gå utanför dörren på kvällarna.
    MODERATERNA vill skapa ett låglöneproletariat, 4000kr i ingångslön….Alla vet att det INTE går att leva på i Sverige och att stora klasskillnader leder till ökad kriminalitet! SVERIGE har ingen framtid som ett land som satsar på jobb i servicesektorn, dessutom betalda till 80% av staten….-WHATS THE POINT ?
    SVERIGE MÅSTE STÄNGA SINA GRÄNSER!!! Att importera araber/muslimer leder oss alla rakt ner i HELVETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VI MÅSTE ORKA SE 200 ÅR FRAMÅT!! OM mänskligheten har överlevt så är det på grund av att vi besegrade muslimerna=SATAN och att mänskligheten prioriterade ETISKT BETEENDE och demokrati och humanism + en hel del tekniska framsteg, vårt behov av fossila bränslen (kol, olja, bensin) har vi lämnat bakom oss, vi har nått en högre teknisk utveckling och detta kräver en mycket hög utbildningsnivå. OM 200 år finns det bosättningar på Mars under förutsättning att mänskligheten INTE utrotat sig själva i det 3:e världskriget.
    Nu är det 2016 om vi tänker 20 år framåt vad är då viktigt för oss ? Betyder barn och barnbarn någonting ? Vill vi inte att Sverige ska bli ISLAMISKA STATEN SVERIGE DÅ ÄR DET DAGS ATT STÄNGA SVERIGES GRÄNSER NU!!!

    • Befinner mig i Thailand, lever på 10,000kr i månaden vilket är ungefär 40,000bath!!! Bostaden äger jag och hyran är nästan noll!!! Jag förstår INTE hur MOOOODERAAATERNA tänker, – hur ska man i Sverige kunna leva på löner som knappt räcker till hyran….? WHATS THE POINT?

  2. Mem vad faan!! Vi är förlorade!. Nu är Karlavagnen på radio med på racet!
    Vilken jävla propaganda som försiggår just mu. Vi Sverigevänner kommer nog tyvärr inte klara detta.

    • Verkligheten kommer i kapp asen i SV, Sossevänstern aka. Sverigehatets Vänner. Verkligheten är deras värsta fiende. Den kan inte sopas under mattan hur länge som helst.

  3. Situationen i Sverige är allvarlig, en bekant berättade ikväll att för studenter där bostadssituationen redan är bedrövlig, det händer att studenterna behöver studera några dagar i veckan på ett annat universitet på en annan ort, då är det ett veritabelt helvete att hitta tak över huvudet. Tidigare kunde de hyra in sig på vandrarhem, den möjligheten finns inte längre, då dessa är ockuperade av tredje världen.
    En svensk flicka vågar definitivt inte bo där om de skulle finnas ett rum ledigt !
    Det politiskt korrekta etablissemanget gör ALLT fel för svenska ungdomar,
    skamligt ..jag hoppas att ni skäms så mycket att ni avgår.

    • …ni som är unga (under 70 bast) lär få ett helvite å lösa
      detta gissel?…frågan e om de e överhuvetajet e möjligt
      utan blodspillan?..att flertalet av era medresenärer inte
      hajjar är inte ert fel…felet är obeskrivlig korskallighet från
      ett land vars styrande inte har kläm på de väsentliga, nä-
      mnligen kunna skilja på ”ditt å mitt”…det är detta allt går
      ut på, till syvende och sist (att värna om det vi har)
      Sanna mina ord, skydda det vi har…annars ere helört
      på alla plan!!!

  4. Faan!? Gamla j-a kärringar som ringer till radion ikväll!! Vilken j-a propaganda! Alla som har positiva erfarenheter får komma fram.fy faan!!

  5. Svårt att fatta att Karlsborg är i kris. För f-n, samhället härbergerar svenska fallskärmsjägare år ut och år in. Är värdshuset Vättern ett asylkaos? Jo, jag glömde, börjar var gammal och dement. Rikets fåtaliga soldater ska skydda de postmoderna ifrån gammelsvenskarna. Jag missförstod. Men ber inte om ursäkt.

Kommentera