5 thoughts on “Han skriker varje natt

  1. Mycket bra reportage! När får vi se något ens i närheten i antisvenska fulmedia (MSM)? Aldrig, eller under galgen!

    Självklart ska vem som helst få diskriminera vem som helst, av vilken anledning som helst. Även på gruppnivå.

    Idag får bara privatpersoner diskriminera, men givetvis borde även företag få göra det. Varför skulle bara köparen av en vara eller tjänst få diskriminera företag?

    De enda som inte ska vara tillåten att diskriminera är staten. Skulle dock bara gälla sina medborgare.

    Sveriges har funktionssocialism/korporativism: Man tillåter ägande som kan beskattas, men staten bestämmer hur det ska fungera och skötas. En avart av mångfaldig felstyrning är t.ex. att en butiksägare inte ens får köra bort tiggare eller andra icke-önskvärda från sin fastighet. Marken utanför räknas som allmän plats, så där bestämmer staten. En annan att han är tvungen att släppa in alla i butiken som vill, annat än möjligen redan kända kriminella som begått brott i just den butiken.

  2. I Sverige borde vi ordna med speciella bad enbart för invandrare, miljöpartister. tokfeminister, SVT-medarbetare och kommunister.

    • Mycket bra förslag, och eftersom de ovan nämnda är bra på att mörka sanningen så kan vi låta lyset vara släckt så ingen ser vad som sker 🙂

    • Separata bad!
      Det dummaste jag hört. De ska väl inte tillåtas besöka bad alls.
      Märk dem med en tatuering i pannan!

  3. Dessa muslimska/arabiska ROVDJUR/MONSTER ska INTE tillåtas passera EU:s yttre gräns, då slipper vi en enorm massa problem. De tillhör INTE vår flora och fauna, vi har inget ansvar för dem, de ska vara i muslimska länder eftersom de är muslimer, ex Saudi Arabia som har enorma ekonomiska resurser att ta emot sina bröder.
    Sverige släpper in rovdjur till och med utan pass och ID, det är att bädda för problem av många olika slag, att INTE släppa dem över gränsen är att visa HÄNSYN och RESPEKT mot Sveriges befolkning.

Kommentera