Barnsjukhus måste anlita vakter i väntrummen

SJUKVÅRD. Influensan är i full gång och det märks på länets sjukhus. Sachsska barnsjukhuset på Södermalm ligger på gränsen till vad man klarar av. Nu vädjar Sachsska till föräldrar att tänka efter innan man tar sitt barn till akuten för ett tillstånd som lika gärna kan behandlas hemma.

På Astrid Lindgrens barnsjukhus, med verksamhet i Huddinge och Solna, är läget också ansträngt. Där har man varit tvungen att anlita vakter för att dämpa den irriterade stämningen i väntrummen.

-Pettersson inser varför Securitas behöver anställa en massa folk, snart behöver väktarna bära automatvapen och vi bygga murar runt våra hem, precis som i Mellanöstern…

14 thoughts on “Barnsjukhus måste anlita vakter i väntrummen

  1. Pettersson behövs om sanningen skall fram.
    Aftonlatrinen och Dagens lögnheter behövs för att vilseleda befolkningen.

      • Usch, jag orkade inte lyssna på allt när den betalade slingerbulten drog sina valser.
        Det finns förresten ingen svensk media, all media är ägd av ickesvenskar.
        Konstigt eller ej men när man påtalar detta är man antisemit och högerextrem!

  2. Problemet är att dessa människor inte är vana vid vårt system, t ex att ta en kölapp. Har de ont i huvudet så tar de taxi till närmaste vårdcentral eller akuten och begär förtur. Ofta har de hela familjen med bekanta med sig som kan pressa på.

    • Det kan även vara så att flertalet av dem saknar den yrkesmässiga förståelsen som följer av att själv ha arbetat med t ex vård där det gäller att göra medicinska bedömningar och utgå från djupare kunskap som tar år att tillägna sig.

  3. De som är ansvariga för att vårt lugna och trygga land förvandlats till det här borde ställas till svars för det.

  4. Det här är inget nytt Allt som är gratis skall användas. Tillgång till läkare, sjukhus, antibiotika recept för virus sjukdomar SOM INTE HJÄLPER. Och de får det, för läkarna orkar inte med aggressiviteten.

  5. 4 bästa tillväxten i europa noterar arbetsmarknadsministern stolt.

    Den här ökade tillväxten – om den dissekeras – är bakgrunden till den verkligen något att sträva efter och är detta i ett modernt samhälle något som ingen politiker ska kommentera på ett djupare plan. Bara att fler människor behöver äta ökar BNP men vem betalar för maten? Det är inte inflöde av pengar vi pratar om snarare lån till konsumtion för mat och logi. Till detta kommer offentlig verksamhet som kraftigt får intensifiera sin verksamhet och där de som står för den ökade efterfrågan inte kan betala för sig utan det sker också via lån. Vad är det att skryta med? Är det hederligt? Vi kunde lånat för att ta hand om våra äldre och vi kunde låna till att bekosta investeringar. Idag lånar vi för att ge mat åt arga unga män som ljuger om sin ålder, knivhugger och misshandlar, våldtar. De tar enorma resurser i anspråk. Och allt är bara bortkastat – för inte ens regeringen vill ha dem kvar. Utom miljöpartiet som sparar på allt som rör sig.

    • Handelsbalans, handelsbalans och återigen handelsbalans! Kostnader, kostnader och återigen kostnader genererar inget överskott!

      Underskott i handelsbalansen är lika med underskott!

      Överskott i handelsbalansen är lika med överskott = tillväxt!

      Ökande BNP beroende på interna affärer inom Sveriges gränser och import av varor och tjänster genererar ingen tillväxt utan ökar på underskottet i statensfinanser!

      Ökande BNP och ökande befolkning genererar inte mer välfärd per capita (individ)!

      Regeringens hurra rop över ökande BNP klingar fruktansvärt falskt! De borde istället gråta över vad de ställt till för Sverige och dess befolkning!

      Någon ska i slutändan betala vansinnet! Det kommer bli du, jag våra barn, barnbarn, barnbarnsbarn och så kommer det att fortsätta i många generationer framåt!

  6. Det är väl de ensamkommande barnen som bråkar på sjukhuset. De får väl inte vård snabbt nog av barnläkarna.

  7. ”-Pettersson inser varför Securitas behöver anställa en massa folk, snart behöver väktarna bära automatvapen och vi bygga murar runt våra hem, precis som i Mellanöstern…”

    Då återvänder vi till Sverige, för jobben lär ju finnas…?

  8. Så när blir alla strulputtar lugna så Sverige kan bli som vanligt igen? De har knappt kommit hit och våldet är igång. Varför skulle de förändras framöver? Det är en rubbad politik som bedrivs i landet.

Kommentera