Marockanska tjuvar slipper utvisning

En gammal dam i Alvesta råkade nyligen ut för något som allt fler äldre drabbas av, inbrott och rån.

Fyra kriminella marockaner gjorde inbrott hos den gamla damen som vaknade av att en av de kriminella marockanerna stod intill hennes säng.

Polis tillkallades och de fyra kriminella marockanerna kunde snart gripas med hjälp av polishundar.

Tyvärr kännetecknas fortsättningen av det svenska rättsväsendets dalt med kriminella och i synnerhet utländska sådana.

Tingsrätten ansåg att de fyra kriminella marockanerna inte planerat inbrottet, utan att det var en impulshandling. Tingsrätten anser inte heller att brottet var av så grov karaktär att de fyra kriminella marockanerna ska dömas till utvisning.

”Jag har tänkt på händelsen varje dag och har haft svårt att sova”, berättar den gamla kvinnan och tillägger att hon numera vaknar av minst ljud och att samtliga lås i fastigheten bytts ut. Fast tingsrätten anser alltså inte att brottet var särskilt grovt.

Två av de kriminella marockanerna släpptes direkt efter rättegången där de två äldsta dömdes till villkorlig dom och de två yngsta till 80 timmars ungdomstjänst.

Smålands-posten

Nå mina vänner. Är det konstigt att medborgarna tappat förtroende för rättsväsendet, att allt fler är förbannade och att det bildas medborgargarden?

20 thoughts on “Marockanska tjuvar slipper utvisning

  1. Detta är fan för jävligt, hemfridsbrott är väl ändå ett av dom grövsta brotten man kan tänka sig, därefter kan allt hända, och hur fan är det då inte för en gammal människa som inte kan försvara sig som därefter ligger sömnlös och livrädd …fan man blir rosenrasande på detta kriminella avgrundssamhälle som bara blir värre & värre.
    Synd som fan att dom aldrig kan ta sig in hos fel folk någon gång …jag välkomnar dom att hälsa på hos mig så skall dom få smaka på högern och vänstern och min machete jag har under kudden …AVSKUM!.

  2. Vad är det för vits att ens ta fast tjuvpacket och dra igång hela rättsapparaten när ändå straffet blir ingenting? Som vanligt.
    Hur länge ska dessa f-b domare få missbruka lagarna och dalta med brottslingarna till varje pris. Vad är det för fel på jurister??
    Kan nån hjälpa mig begripa hur de tänker?

  3. Konstigt att det inte utdöms skadestånd? Ja alltså för
    Marockanerna, för i idiotlandet Sverige är det vanligt
    att belöna förövarna och skita i offren, det blir så där
    helidioter styr!

  4. Brottsoffren är alltid de som blir lidande.
    Mer medborgargarden.
    Vi ska värna om våra gamla.
    Jag blir alltmer aggressiv och förbannad på apjävlar som ger sig på folk.

  5. Sossarna och Moderaterna sitter lungt och hoppas på röster i nästa val. Men jag tror de misstar sig.
    De är stoppklossar i samhället och Reinfeldt poppar upp så fort moderaterna får möjlighet, liksom Margareta Winberg och Sahlin.

  6. Inte ett dugg! Stackars denna arma kvinna som får bära dessa ohyggliga minnen med sig på ålderns höst… Det gör mig såå ONT!!! o jag tänker även på min gamla mamma som 72-åring fortfarande jobbar & att det kunde varit hon….

    • KRIMINELLT att INTE se till att de hamnar utanför Sveriges gränser!! SATAN och SOCIALDEMOKRATERNA i arbete!!

  7. Har ju i flera kommentarer informerat om att det råder karnevalsfest i Tyskland kust nu…I går var det Rosenmontag som är själva höjdpunkten för alla karnevalister.Den enorma invasionen av allehanda exoter som ännu inte hunnit lära sig traditionen fortsätter enl. deras egna.I gårkväll
    skedde därför många angrepp om med urbefolkningen.En nyhet medtagen från deras islamistiska traditioner,råkade en affär som säljer damunderkläder ut för.Här slogs skyltfönstret in och affären plundrades !
    Bild/länk från dagen RP:
    http://bc03.rp-online.de/polopoly_fs/1.5754736.1454998431!httpImage/322448269.jpeg_gen/derivatives/d540x303/322448269.jpeg

    • Att Sverige INTE utvisar sådana här personer måste man se som att rättsstaten är upplöst, – i Australien eller Thailand hade de automatiskt häktats i väntan på utvisning!!!

      • De hade inte ens VARIT i landet! då de kör dom tillbaka varifrån de kom, om de upptäcks komma med båt till Australien 😀 tycker att det hade varit det optimala även för Eu.

      • Den PK-mässiga reklamkanalen TV8 kör hårt med serien ”Gränsbevakarna Australien ”. Ingen chans att vi får se ”Gränsbevakarna Sverige ” eftersom vi inte verkar ha några.

  8. De har inget i landet att göra! Har de bett om asyl? Sverige är ett sjuk land, en avfallstipp för världens drägg. Särskilt från menaländerna. Vad är syftet?

  9. Man blir ju tokig på detta daltande, ut med dem fortare än bläcket hinner torka på beslutet. Vad har vi för ansvar för dessa typer ?, vårt land blir mer och mer en s.k. failed state.

Kommentera