Polisbil vandaliserad i Göteborg

Polisen

2016-02-08 09:46, Skadegörelse, Göteborg
Sant Eriksgatan vid ”Frälsis” i Västra Nordstan

En polispatrull är på ett larm på Frälsis och när polismännen kommer ut till radiobilen är samtliga fyra däcken sönderskurna och bakrutan krossad.

Inga vittnen ger sig till känna och inga gärningsmän finns kvar på platsen.

Polisen är tacksam för om det finns någon eller några som sett eller hört någon i anslutning till brottet om Ni ringer 114 14 och lämnar Era iaktagelser.

Polisen

-Pettersson föreslår att ”strulputtarna” ringer inrikesminister Ygeman och frågar efter ett välavlönat jobb utan några som helst krav på kvalifikationer…

7 thoughts on “Polisbil vandaliserad i Göteborg

  1. Varför har de inte kameraövervakning i bilarna? Det har många fördelar.

    Om nåt snille hittar på en billig liten kamera som kan placeras i bil kan kanske fler bilbränders upphovsmän dokumenteras och göras tillgängliga så att dessa mörkermän kommer fram i ljuset. Innan kameran brinner upp hinner den ju både filma och skicka fil vidare beroende på hur den konstrueras. Kan ju använda moln och lägga upp de filmade pyroman i.

    Samhället behövde inte skydda sig mot den här typen av idioter förut. Med tanke på elden så kanske man ska ha särskild utkik efter personer som ser ut att ha bränt sig?

  2. Malmös kommunala bostadsbolag MKB utsattes för ett brandattentat på Nydalatorget i natt.

    – Två ynglingar krossade en ruta och kastade in något brännbart. När det började att brinna sågs de springa från platsen, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl i polisregion Syd.

  3. Nu börjar den största underavdelningen polisen, inom Sveriges mäktigaste maffiaorganisation regeringen, betala priset för sitt arbete att skydda dessa satans och ondskans företrädare inom det korrupta system vi lever under. Tänk Mona S, Förrädrik, Röfven, Eliasson, Aschberg, Expo, SVT, alla mainstreamhatmedier, mediefamiljerna, finansfamiljerna och alla andra avskum som gått och går i den judiska maktelitens ledband och bara verkställer deras vilja. Det blir nog ganska jobbigt när poliserna vaknar och inser att de bilar och uniformer de åker omkring i för babbarna lika gärna kan vara bilar med stora ditmålade måltavlor och uniformer med måltavlor både bak, fram och i huvudet. Snart är vi där, jag lovar – om inget väldigt drastiskt äntligen börjar göras. Åhh, herregud vilket samhälle, vilket monster dessa onda satans lögnare och ljugare skapat.

Kommentera