14 personer gripna för förberedelse till grov misshandel på asylboende

Polisen

2016-02-08 16:45, Kontroll person/fordon, Nynäshamn
Nynäshamn. Flera personer gripna för förberedelse till grov misshandel

Flera oberoende tips kom in till Polismyndigheten om ett förestående bråk i Nynäshamn.

Ett antal patruller skickades till området för att säkerställa ordningen.

Kl 20:00 .Vid kontroll av ett antal bilar/personer i Nynäshamn påträffades diverse tillhyggen i fordonen. En förundersökning är inledd om förberedelse till grov misshandel och 14 personer är gripna misstänkta för brottet. De är införda till polisstationen och kommer under kvällen att höras.

Polisen

-Pettersson anser att det är idioter. De ger slaskpressen något att skriva löpsedlar och helsidor. Förbereda anfall på asylboende är ett jävla sätt. Polisen ska ha monopol på våld, och att skryta och snacka om det vitt och bredd tyder på total avsaknad av intelligens…är det några asylsökande som gjort något så ge dom ett rimligt straff men ge er bara på de skyldiga…

Håll i er svenska elever

På Borgholm finns det numera flera utländska gymnasieelever än svenska. Helt fantastiska elever om man får tro matematiklärarinnan Stina Boström som intervjuades på nyheterna ikväll. De svenska eleverna får se upp säger Stina Boström, för det här är verkligen studiemotiverade elever.

Av det Lusharpan har läst i tidningarna och sett på TV den senaste tiden när det gäller rapporter om våld, bråk, sextraksserier och mord bland ensamkommande flyktingbarn så går det inte att undvika att fundera på vilken typ av studier som dessa ungdomar är mest motiverade att göra. Huvuddelen, ca 89 % är dessutom pojkar, men det genererar inga funderingar hos reportern ifråga.

Sedan kan man undra om svenska ungdomar kanske skulle bli mer motiverade om man översköljdes av samma förmåner som den nyanlända adeln. Att se hur svenska politiker gör skillnad på nyanlända och etniska svenskar kan få vem som helst att tappa sugen.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

Ulla Billquist

Ulla Ebba Ingegerd Billquist, omgift Sjögren och Hahn, född Schönström 14 augusti 1907 i Eslöv, var en svensk schlagersångerska. Hon var under andra världskriget Sveriges mest kända sångerska, och kan till viss del karakteriseras som en svensk motsvarighet till Storbritanniens Vera Lynn och Tysklands Lale Andersen. Read More »