Är inte meningen att man ska komma hem till sina barn och se ut så här

Från Facebook

Två arbetskamrater till mig som blev misshandlade inatt på krogen och utanför Uddevalla Mortens & kampenhof fredag 5e februari. 

Det här hör inte till denna sidan men admin få ta bort det om det inte är ok. Letar efter någon som sett eller fått något kort från mortens eller vet vilka de tre mörkhyade som var där igår när arvingarna va där. Den ena utav dom tre misshandlade min vän och mig. Nu vill vi se om det är någon som fått med dom på något kort eller något från gårkvällen. Är inte meningen att man ska behöva komma hem till sina barn och se ut på detta viset.

2016-02-07_1051

26 thoughts on “Är inte meningen att man ska komma hem till sina barn och se ut så här

  1. 14 personer i Nynäshamn är gripna för att polisen har fått tips om att de ”planerade” att angripa ett asylboende….

    Jaha, och var finns ordningsmakten när utlänningar ”planerar” att angripa vita personer?

    • Fel i MSM som vanligt!!

      En 16-årig polsk flicka blev våldtagen av en stor grupp afrikaner. Flickans släkt och vänner tänkte söka upp gärningsmännen…

      (Nynäshamn idag)

  2. Så tycker jag att alla skall se ut som röstat för massinvandringen, vilket jag inte hoppas kvinnan på bilden gjort.

    • Alla som har varit delaktiga i framröstandet av folkmordsregimerna åtminstone sedan i början av 2000-talet håller jag ansvariga för vår nuvarande situation. Internet fick genomslag i mitten av 90-talet och visst var det svårt att ta in i början att förintelsen var en bluff etc. Men i takt med att allt kom ut, överallt i princip och nästan allt på piratebay, som inte hade några som helst kriterier för cencur undantaget barnporr. Dokument från auschwitz som judarna efter ww2 anklagade tyskarna för att ha bränt i krigets slutskede men som hela tiden legat i sovjetiska arkiv och som påstods ha visat på övergrepp, bestialiska mord, ”gasningar” mm. Röda Korsets siffror över alla döda i alla arbetsläger under hela kriget (274000), RK hade representanter i ALLA läger löpande, auschwitz dödböcker, alla allierades flygfotografier från spaningsflyg som på många platser flög systematiskt flera ggr per dygn och över lägren med klockslag och datum som tydligt visade att ALLA ”ögonvittnens” vittnesmål där de påstått att horder av folk ”gasats” och kremerats inte syntes ett spår av på fotografierna, ingen rök, inga stora grupper som fösts ihop etc. Alla 30000 böcker som judarna hade förbjudit efter kriget och bränt upp i stora bokbål efter insamlande låg plötsligt på piratebay i digitalt format etc mm. Benjamin Freedmans tal till Amerika mm. Jaha, tror ni fortfarande att hetsjakten mot thepiratebay handlade om musik och film, hahahaha! – Dårar!

      Och sen kom 9/11 2001. Och de som efter absolut senast 2005 fortfarande inte förstod eller ens nu förstår och röstar på de ljugande folkmordspartierna som arbetar åt och för lögnen och satan oavsett det är som nyttiga idioter, bara korkade, eller onda är inte värda att bara se ut så där tycker jag om det så bara gäller ett snabbt besök till mataffären. Jag tycker de är värda att vara så sönderslagna att de aldrig mer reser sig upp. Men är kvinnan på bilden t.ex. nationalsocialist är det fruktansvärt.

      • De är illa med kvinnan på bilden, men jag är nog räddare för personer som dig, lättmanipulerade, följsamma och ställer okritiskt upp på vad andra påstår är sant…..
        Det finns en bakgrund till att vi i Sveriger anses vara det idealiska landet för en diktator…

      • Bemöt mig i sak och försök vederlägga mina argument istället för ditt känslomässiga nonsens som ”rädd” etc.
        Du kan börja med Benjamin Freedmans tal. Som tur är så finns det även en ljudupptagning av det så att det skulle vara ”antisemitisk” propaganda kan du ju försöka inbilla någon att tro.
        För den som inte vet så var BF en sionistisk jude som tillsammans med hundratalet andra sionister och judar dikterade fredsvillkoren mot Tyskland efter ww1 med fastställande av skuld och gigantiska krigsskadestånd som ledde till Tysklands totala utarmning och deras berömda hyperinflation då judar kunde och villigt för en spottstyver köpte upp allt av värde i Tyskland som deras företag, fastigheter och industrier mm. Tog över deras politik och kulturliv, införde sedeslöshet och försatte tyskar i svält och arbetslöshet som direkt ledde till miljontals tyskars död och enorm prostitution mm.
        Benjamin Freedman blev senare i livet kristet frälst och höll då talet som omtalas här och lätt hittas om man söker på ”Benjamin Freedman warns America i både ljud och textform där han erkände sin och andra judars inblandning i Versaillediktaten och varnade Amerika för det som sen blev, totalt judiskt maktövertagande, kontroll över medierna och politik, finans etc. Benjamin Freedman blev alltså en ärlig och bra jude precis som många av dem minst 150.000 som stred FÖR Tredje Riket under ww2 i allt från menigs grad till general.
        Bemöt det i sak din stackars fåne!

  3. En enda våldtäkt eller misshandel av en svensk kvinna (eller man) borde vara mer än nog för att Sverige skulle stänga gränsen för negrer och muslimer för dom kommande 2000 åren!
    Men nu har vi istället en islamsk regim i Sverige, en av dom allra vidrigaste man kan tänka sig!
    Ut med svenskarna och in med packet är deras paroll.
    Landsförrädare hela jävla bunten!
    Janne

    • Och Mona Sahlin och SOCIAL…DEMOKRATERNA tycker att vi INTE har någon ”kultur”, vi har ju bara midsommar och sådant töntigt….Konstigt, är i Thailand och har läst många STORA svenska författare OCH JUST TITTAT PÅ EN JÄVLIGT BRA FILM AV INGEMAR BERGMAN, DE LIGGER MÅNGA PÅ YOUTUBE….MEN INGEMAR BERGMAN VET VÄL INTE MONA MISLIM VEM DET ÄR…..!!!!!!
      Sluta att rösta på sossarna även om de ger ett barnbidrag, det är inte värt det….-de ger bort vårt land till araber/muslimer!!!

      • Se ”Nära livet” på youtube av den gigantiske svenske regisören Ingemar Bergman….Svensk kultur, en film om kvinnor, bra för alla att lära sig något, handlar om barnafödande, en fantastiskt bra film!

  4. SD säger jag bara!!!

    Att rösta på 7-klövern är likställt med att rösta för islam och pedofilen Muhammed jämte deras grott-muhammedanska sedvänjor.

  5. Svenska befolkningen tycker jag skall söka upp våra så grovt kriminella Landsförrädare och ge samma behandling.

      • re Lewren

        Visst är det så JUST NU, dock kommer det en tid när landsförrädarna är ”fritt villebråd” så att säga, och den dagen är även Säpo på vår sida, vilket jag ju tror att många av dom redan är nu, även dom har ju familjer, barn, vänner och bekanta och jag tror inte dom är beredda att offra sina egna för dessa sjuka landsförrädarna.

  6. Som dom Modiga män dom är så ger dom sig på tjejer?
    Avgrundspack är dom, och borde aldrig lämnat sina
    jordhålor, att tro att dessa lågbegåvade individer ska
    kunna fungera normalt i ett samhälle är sinnessjukt!

  7. Bäste FB-användare!
    87% av svenska folket tycker att det är helt OK att se ut så när man kommer hem.
    Iofs hade det kanske varit bättre att vara hemma med barnen istf att riskera att bli nerslagen på gatan av någon berikare, trodde nog att det var allmänt känt idag..
    Förresten, hur röstade Du själv?

    • Bra sagt! Alla som hon borde inleda med att tala om vad dom röstade på, så att man vet om man skall tycka synd om dom eller inte!
      Men troligtvis röstade hon inte SD eftersom hon beblandade sig med negrer!

  8. Ja. Det är det som är meningen, helt klart.
    Muslimska män hävdar gång på gång att vita kristna kvinnor är till för mäns sexuella lekar, de som inte accepterar blir ju naturligtvis slagna.
    Regeringens forum för levande historia påstår bestämt att det inte finns någon hotbild mot vita.
    DÄR HAR DU DET.
    Tänk på att om du beväpnar dig inför nästa gång så kan du bli åtalad, inte ens pepparspray får du ha.
    Vi svenskar behöver integreras i det nya Sverige för att berikarna inte ska kränkas.
    Lycka till.

  9. Har man barn hemma kanske man ska stanna hemma o kolla mellon istället för att vara ute på krogen och riskera stryk.

    • Kvinnor kan få vara ute ibland också! Det finns något som heter barnvakt! Kanske t o m fadern tog hand om sina barn, det brukar kallas att de är barnvakt åt sina egna barn minsann! Jag kan inte se någonstans att detta är en kvinna som sviker barnen. En pappa blev mördad efter krogen uppe i Dalarna, varför var han ute och t o m fick chansen att ge barnen en faderlös barndom.

      Trött på alla kvinnohatande svenska män som anser att kvinnors plats är i hemmet. Ni finns in masse också!

  10. Förmodar att polisanmälan är gjord och att läkarintyg finns på skadorna, många sådana här fall i Sverige idag och det är beställt av 87:an. Polisen gör ofta ett dåligt arbete, detta är svårutredda brott, få vittnen och förhoppningen står till att övervakningskameror fånga de misstänkta. Gissar på 3 somalier, det behöver det inte vara men en bra gissning. Vi ska inte ha ett samhälle med politiker som Stefan Löven som vägrar värna Sveriges befolkning, SOCIALDEMOKRATERNA måste väck! Befolkningen måste VAKNA och se sammanhangen….-Sossarnas massinvandring betyder ökad våldsbrottslighet över hela Sverige!

    • re F.d. Socialen-demokraten

      Inte att förglömma att det var Moderaterna som startade denna skiten, så dom skall också väck …så hela sju-klövern borde utrotas för att komma till rätta med hela problemet.

  11. Fy f-n!!! Jag blir fullkomligt vansinnig på dessa idioter som pucklar på precis VEM SOM HELST!!! Jag hoppas ni får hjälp med att hitta svinen. Själv har jag slutat gå ut efter mörkrets inbrott… vågar inte längre!

    • Pro Palestina eller pro Israel, vem bryr sig.
      SD är bara ytterligare ett invandrarparti.
      Vägra rösta.

Kommentera