Sanningsenlig nyhetsrapportering i Storbritannien

INVANDRARVÅLD. Tre somaliska män döms till fängelse för att ha våldtagit en 16-årig flicka i Rusholme, England 2013. Förövarna heter Mowled Omar Yussaf, Muhyadeen Osman och Bilal Ahmed. Offrets föräldrar har utsatts för övergrepp och hot från våldtäktsmännens familjer.


v3v1 v2

 

 

 

 

De Somaliska ”snabbskjutarna”

Trion, alla i åldern 20, dömdes till fängelse i totalt 29 år.  Men sex andra Somalier var närvarande när hon våldtogs.  De som inte våldtog henne var åskådare och de såg vad som hände men gjorde inget för att hjälpa.

Våldtäktsmännens etnisk bakgrund är central för förståelse av detta fall. Tills nyligen, skulle  kulturell och  politisk korrekthet ha ”hindrat” en sanningsenlig rapportering av fall som detta. Det finns en uppsjö av liknande fall i Storbritannien som myndigheter och media hjälpts åt att förtiga eller förminska.

Mowled Omar Yussaf som var ”våldtäcktsledare”, visade ”fingret” för våldtäktsoffrets föräldrar,  inte en gång utan två gånger.

Det är bara ett  exempel på det hat som mötte offret och hennes familj från våldtäkarna och deras  familjer och vänner under de 2 veckor som rättegången pågick.

v4

De Somaliska våldtäkarnas mödrar och släktingar fanns hela tiden på plats för att ”stödja” våldtäktarna.

Att se de skyldiga männens Somaliska släktingar klädda i Somalisk traditionella kläder var en beklämmande syn. Mödrarna till Mowled Yussaf, och hans våldtäktskollegor visade sitt stöd för trion genom att närvara i domstolen. Hur de uppförde sig var kanske en av de mest skamliga aspekterna av denna berättelse som har ödelagt inte bara livet för en ung kvinna – utan även för hennes familj

Domaren konstaterade att: ”Det finns ingen ånger uttalad av någon av er. ”

Läs hela historien om hus svinaktigt dessa Somalier och deras släktingar uppförde sig under rättegången hos DailyMail

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att den Somaliska värdegrunden verkar skilja sig något från vår. Samt att dom har inte räddat några pensioner förutom sina egna.

13 thoughts on “Sanningsenlig nyhetsrapportering i Storbritannien

  1. Med ett genomsnittligt IQ på 68 kan man kanske inte begära att dom skulle fatta nått och uppvisa ånger.

  2. Jag är av åsikten att våldtäktsasylparsiternas släkt också ska utplånas, eller om man är onödigt snäll: Utvisa hela våldtäktssläkten!

    Om någon mig närstående kvinna skulle bli våldtagen av en asylbest, skulle jag utan minsta tvivel försöka att förutom förövaren ta kål på hela hans släkt i landet!

    Våld är det enda de förstår! Vi betraktas med rätta som svaga, som inte ger igen!

  3. Hoppas att Svenska folket vaknar upp och gör samma man gjorde med Ceausesco och hans fru snarast samma sak med sju klövern.

  4. Hade dessa avgrundsäckel och deras anhöriga Medborgarskap,
    för annars borde det bara vara till att ställ in destinationen för
    sådana lågbegåvade onyttiga individer och skicka hem fanskapen.?
    Vilken jävla dålig klädsmak kärringarna har? Inga HM kunder!

  5. stora delar av den somaliska befolkningen (90%?) klassade som mentaltefterblivna i Europa.
    En IQ under 40.

  6. Jag är så in i helvete trött på uppsvällda negerskallar, muslimska våldtäktsmän och arabiskt slödder.

    Beväpna er!

Kommentera