Sverige: Massinvandringen och döden

av Ingrid Carlqvist  •  5 februari, 2016

  • På sociala medier är stämningen nu i det närmaste revolutionär. Folk lägger ut videor av sig själva där de anklagar regeringen för mord, för att ha fyllt Sverige med våldsamma människor och för att strunta fullkomligt i den svenska befolkningen.

  • När Alexandra Mezher mördades var hon ensam på boendet med tio asylsökande. Hon knivhöggs till döds av ett av ”barnen” hon tog hand om.
  • När rikspolischefen dagen efter mordet på Alexandra Mezher satt i tv-programmet Gomorron Sverige och visade sympati för mördaren, medan han knappast berörde mordoffret, uppstod nästan lynchstämning på sociala medier.

2016-02-05_1309

Massinvandringen fortsätter att skörda offer i Sverige. Mord, misshandel och våldtäkter har blivit vardag i det lilla landet med knappt tio miljoner invånare – som förra året öppnade dörren för nästan 163 000 personer. Det senaste offret är 22-åriga Alexandra Mezher, som nyligen knivhöggs till döds av ett så kallat ensamkommande flyktingbarn på asylboendet där hon arbetade.

4 januari införde Sverige gränskontroller mot Danmark. Nu har det massiva inflödet av asylsökande sjunkit drastiskt, men de som redan är här skapar enorma problem för kommunerna, polisen och medborgarna. Polisen går på knäna med dagliga utryckningar till olika asylboenden för att avstyra bråk, förhindra våldtäkter eller bara återställa ordningen.

På asylboendena råder det nu närmast anarki. Häromdagen fick polisen rycka ut till ett hem för tonåringar i Lindås, där det rådde våldsamt upplopp. John Nilsson vid polisen berättade för Barometern:

Läs vidare  

25 thoughts on “Sverige: Massinvandringen och döden

  1. ”Stort mottagande ökar pressen på sjukvården”

    Trycket på vårdcentraler, mödravård och förlossningsavdelningar ökar kraftigt. Till tandvården kommer många unga patienter med stora behov. Så påverkas sjukvården av det stora antalet asylsökande, visar Dagens Samhälles kartläggning.

    En mycket intressant artikel som ni ska läsa och sprida.

    Till de som ännu inte förstår vidden av samhällets kostnader, förutom de enorma belopp Migrationsverket tar in från alla svenska skattebetalare.

    Dessutom hur det slår mot svenska medborgare i deras normala vardagsliv.

    Ett exempel ur artikeln.

    ”I Sörmland finns sedan tidigare ett mobilt team, som nu fått hjälp av två till. Landstinget har även startat en särskild enhet för asyl- och migranthälsa och utreder om ett traumacenter också ska öppnas.

    – De asylsökande har stora behov av vård.

    Men verksamheten är robust. Det har inte varit någon stor dramatik, annat än på enstaka vårdcentraler, säger Asghar Farahani, ansvarig för asyl- och migranthälsan i Sörmland.”

    Läs hela och dela med er………

    http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/stort-mottagande-oekar-pressen-pa-sjukvarden-22166

    • De asylsökande har stora behov av vård.

      Skiter väl jag i! Inget jag vill vara med om att betala. Jag föredrar att det löses med direktutvisning eller i värsta fall ett skott…

      De behöver åka hem! De kommer att tvingas att välja mellan åka hem, begå självmord (det bästa) eller dödas som fiende…

  2. ”På asylboendena råder det nu närmast anarki”
    Inte ”anarki”, möjligen ”kaos”

    Blir så trött på att folk inte förstår skillnaden mellan dessa ord, då de betyder två Helt skilda saker.

  3. Hon, skribenten, vet som de flesta inte vad anarki betyder och är. Det betyder utan välde. Jämför med monarki, som betyder envälde. Dock råder inte anarki på asylparasitförläggningarna, utan arab- och negervälde. Därför ser det ut som det gör.

    Men visst är det i det närmaste revolutionär stämning. Fler och fler av det sovande folket har vaknat! Det kan, och hoppas jag, bli ett hårt fall för det antisvenska etablissemanget och sötebrödsdagarna för asylparasiterna kan snart vara över. Pendeln är redan på väg att vända.

    Sverige ska bli ett helvete för asylparasiterna, liksom för antivita och antisvenska PK-maffian! UT, med hela packet! Skicka dem till Izrael, UZA eller någon obebodd ö i Antarktis!

  4. Om detta elände inte upphör medelst politiken, så tror jag att svenska folket kommer att ta lagen i egna händer och börja agera på alla möjliga vis, nävrätt m.a.o.

    Vi har fått nog av 7-klöverns oansvariga politik som utarmar Sverige.
    Vi har fått nog av muhammedanerna som inte respekterar våra demokratiska värderingar.
    Vi har fått nog av muhammedanernas våldsamheter och kvinnoförtryck.
    Vi har fått nog av muhammedismen och islamiseringen.
    Vi har fått nog av all jävla fanskap och orättvisor….

    Ovan listat är bara toppen av ett isberg.

    VI HAR FÅTT NOG!!!

  5. Ingrid Carlqvist är urtypen för en äkta Skånsk grebba, enkel
    orädd sanningssägare, som varken räds Fan eller Allah och
    deras anhang, och inte heller alla skenheliga floskelmaskiner
    på hemmaplan. Bra, kör hårt Ingrid, du får fler och fler anhängare!

    • 2016-02-05 20:34

      Bäste Tony!
      Har du fått den uppfattningen av dina egna iakttagelser eller egna kontakter med Gräbban i fråga eller går du på hörsägen?

      PEGIDA i Malmö har nog en annan syn än du har. Likaså jag. Det är ca 10 år sedan jag kontaktade henne första gången. Ränderna går inte ur en Zebra så lätt. Hon döljer.
      T

      • Jaha, och vad är det hon döljer? Hon kan en hel del
        om den efterblivna Religionen Islam.
        PEGIDA i Malmö känner jag tyvärr inte till.

    • Hon tror ju på ett liv efter detta.Och att självutvalda personer genom att få betalning kan förmedla kontakt från avlidna till kunder.

      Islam tror väl också på ett liv efter detta med bland annat sina 72 oskulder som väntar.

  6. Ett normalt land skickar ut kriminella, det är ingen rättighet att stanna i landet för kriminella…..-vore det Australien vore de deporterade….-de hade aldrig tillåtits att passera gränsen utan pass och ID….
    I Absurdistan finns inga gränser, de är inbjudna av politikerfrälset som inte behöver möta packet och de kan överlåta kostnaderna på befolkningen som även plågas svårt av alla brott de utsätts för!
    87:an har dessvärre röstat fram detta….!

  7. Sveriges alla kommunhus är fulla med negerkramande landsförrädare, myndigheter och företrädare för dessa är också dom samma ömkliga typ av människor! Även polismyndigheten styrs numera av en kriminell och korkad goddagspilt som skulle göra sig mycket bättre med att stapla gem än som chef för landets kanske viktigaste myndighet.
    Hela den svenska regimen är proppfull av landsförrädare som inget hellre vill än att utrota sitt eget folk till förmån för negrer och muslimer! Och dom är ivrigt påhejade av hela den svenska genomkorrupta media världen! Och media har som bekant en enorm indirekt makt!
    Vad annat kan vi då förvänta oss än detta totala kaos!
    Det enda lilla hopp vi nu har är att SD får minst 51% vid nästa val. Eller kanske en revolution?
    Sverige är dödsdömt!
    Janne

  8. Europas vulkaner kan vakna när som helst trumpetar
    Aftonlögnen ut idag? Javisst, det är det som håller på
    att hända, men det är dom folkliga vulkanerna som AB
    ska vara rädd för, dom är långt mer farliga än dem i
    underjorden!

Kommentera