Flickor känner sig inte trygga i skolan längre

INVANDRING. Flera högstadieflickor på Vårboskolan i Arlöv vittnar om att de känner sig förföljda och sexuellt trakasserade av äldre elever på skolans språkintroduktion. – Jag känner mig inte trygg i skolan längre, säger Emilia, fjorton år.

Problemen började vid skolstarten i augusti förra året. Emilia och Nora, som är fjorton år och går i åttonde klass, berättar att känslan av att vara förföljda smög sig på allteftersom och växte sig starkare under hösten.

– Killarna stirrade på oss och gjorde pussljud. Fällde kommentarer som vi inte förstod ibland och sa att vi var sexiga och snygga och sånt. Och de har tagit mobilbilder på oss och flera andra tjejer, säger en av flickorna.

De tre pojkar de känt sig förföljda av är i övre tonåren och går på Burlövs språkintroduktion för nyanlända flyktingungdomar.

Tidigare har antalet nyanlända på Vårboskolan legat på cirka femton på högstadiet och trettio på gymnasieenheten. Under hösten har antalet på skolan ökat med cirka hundra elever i olika åldrar.

-Pettersson säger att tilliten i landet är totalt förstörd och det verkar som politikerna, hatmedia och 87:an inte fattar varför och än mindre förstår vad de ställt till med…

Läs mer på Sydsvenskan

14 thoughts on “Flickor känner sig inte trygga i skolan längre

  1. Märkligt att den annars hycklande Sydsvenskan skrev
    att det var invandrare som stod bakom ofredandet??

  2. Blir illamående av att läsa sådant. Det sker varenda dag. I hela Sverige. Snart på varenda VARENDA skola i hela landet!! Det gör mig kräkfärdig.

  3. Jag vill bara uppman alla att om ni ska läsa hatmedias / folkmordsmedias artiklar som bl.a. den som länkas till i artikeln och som inte redan är unvis.it:ad så MÅSTE ni använda adblocker i webbläsaren, alternativt kopiera länken och gå via t.ex. unvis.it. Inte ett öre mer får ges till dessa mördare/slaktare/avskum/förrädare och lögnare. Så kopiera länken och hoppa till unvis.it och klistra in den där så kan ni läsa vad tokdårarna på ljugarnas folkutrotarmedier ljuger om utan att de tjänar ett öre.

  4. Muhammedismen föreligger numera över hela Sverige. Följden blir då att kvinnor/tjejer behandlas som nyttoföremål, sedsn har vi våldsamheter mer eller mindre överallt, spridning av islam etc. Problemen minskar inte heller utan snarare tilltar samtidigt som statskassan krymper allt mer.

    7-klövern och pk-median negligerar ovanstående. Vi ska inte heller förvänta oss något bättre ifrån de, eller rättare sagt från hycklarna.

    SD säger jag bara!

  5. På ena sida säger muslimska grupper att vita kristna kvinnor/flickor är till för männens njutning.
    På andra sidan säger regeringens forum för levande historia att det inte finns någon hot/hatbild mot vita svenskar.
    Så…..
    Vem ska man tro på? Muslimska grupper eller regeringen?
    Svårt val.

    • Massinvandringen måste stoppas om vi vill skydda barn och barnbarn!
      87:an måste vakna och inte rösta på 7klövern, politikerfrälset blir vår undergång!

  6. Och vad säger feministerna? ”Rasist”.

    Detta är för jävligt
    —————————
    – Hur ska man kunna fixa betyg och höga mål när man är rädd för att gå i skolan? Min dotter har persiennerna neddragna hela tiden. Jag förstår att personalen på skolan kämpar. Det är inte de anställdas fel, men det här kan inte fortsätta.

    ————————–
    Ett mirakel att artikeln publicerats i tidningen. !!

    • Ja det är mycket märkligt att asylsvenskan nu så ingående publicerar lite fakta om vem som egentligen ligger bakom de här svinerierna. Det börjar väl bli alldeles för uppenbart, de vågar väl inget annat. SKITSTÖVLARNA!

  7. Vad säger de politiskt korrekta vänsternazisterna och feministerna om detta ?
    BARNSLIGT att INTE ta människor som utsätts för brott på allvar och vi skall väl skydda våra flickor och kvinnor, våra barn och barnbarn ?! Detta är oacceptabelt, detta som beskrivs är sexuella trakasserier och ingenting annat, flickan är 14 år och borde slippa möta dessa muslimska ROVDJUR i sin skolmiljö.

    • Skicka de här skäggebarnen tillbaka dit de kom ifrån, de har inte i mitt fosterland Sverige att göra!

      • Vi bör slänga ut feministerna samtidigt då de är minst lika skadliga för samhället som mussarna.

Kommentera