Bilder på barnen som rånade Ylva, 63

INVANDRARVÅLD. Ylva, 63, var på väg till jobbet när hon attackerades av de två rånarna. När hon tar upp jakten på dem blir hon brutalt omkullknuffad.
– Vi hoppas någon känner igen dem. Det är fega gärningsmän som ger sig på en äldre kvinna på det här sättet, säger polisinspektör Björn Tulldahl till Brottscentralen.

Tidig söndag morgon vid klockan sex den 6 december. Det är helt tomt på perrongen vid Mälarhöjdens tunnelbanestation i Stockholm och Ylva är på väg till sitt arbete.
När rånarna rycker telefonen ur händerna på henne tar hon upp jakten på dem. Och vägrar att ge upp.

När hon hinner ikapp en av gärningsmännen blir hon utsatt för våld. Hon knuffas och faller handlöst bakåt och är nära att slå i huvudet i betongväggen.
– Hon är modig, man kan tänka sig att hon reagerar instinktivt och inte hinner tänka särskilt mycket och jag tycker även att hon är klok, när det blir våldsamt så avbryter hon, säger Björn Tulldahl, grov brott, polisen i Söderort till Brottscentralen.

– Det är fegt, Ylva är nästan uppe i pensionsåldern. Det är två unga män som ger sig på en kvinna och en drar sig inte för att knuffa henne så hon faller handlöst bakåt och det kan ju gå riktigt illa.

När gärningsmännen sedan springer ut via biljetthallen får kameran väldigt bra bilder på deras ansikten och polisen hoppas att någon känner igen dem.

– Vi hoppas att någon ska känna igen de här killarna och berätta vilka de är och var de befinner sig så vi kan gripa dem helt enkelt.

-Pettersson ser att rånet skedde den 6 december och undrar hur många människor de ”stackars flyktingbarnen” rånat sedan dess. Varför offentliggjordes bilderna inte direkt?

Rånare

46 thoughts on “Bilder på barnen som rånade Ylva, 63

  1. Åsa Romson och Stefans Lövens skyddslingar som FLYTT FÖR SINA LIV….eller 2.a generationens invandrare från Fruängen eller söderförort….Att ge sig på och råna en äldre kvinna det är det fegaste och uslaste brott som finns, de är på samma nivå som pedofilen Muhammed som gav sig på Aisha 6 år….
    Vilka förebilder har dessa grabbar ? Har de någonsin hört ordet ETIK OCH ETISKT BETEENDE ? Kan de skilja på RÄTT OCH FEL ? Uppenbarligen inte, – hatmedia och SVT matar dem med lögner om att ALLT ÄR SAMHÄLLETS FEL, DET ÄR SOCIOEKONOMISKA SKILLNADER SOM LIGGER BAKOM….
    Tyvärr är det sant att socioekonomiska orsaker är en del av förkaringen, – stora klasskillnader leder till ökad brottslighet och där är vi och värre kommer det att bli….
    Det personliga ANSVARET ligger alltid först och främst på individnivå, alla förstår eller borde förstå att man inte ger sig på en äldre kvinna och rånar henne, det är lågt, riktigt lågt….Tacka 87:an och Stefan Löven för samhällsutvecklingen!
    Rimligen vet många vilka de här killarna är….Ring polisen men något straff att tala om kommer de inte att få, men polisen tar nog gärna upp en anmälan. Man ska ha klart för sig att de här killarna lever ett asocialt liv, de begår brott VARJE DAG….SÅ DET FINNS MÅNGA OFFER DÄRUTE….

    • Jag gissar att detta är asylsökande från Syrien/Afghanistan, de finns troligen vid någon inrättning för ensamkommande ”baaarn”….De kan också komma från Marocko….Vi får se….
      Jag tittar närmare på ansiktena och de utstrålar inte att de varit i Sverige särskilt länge, jag kan förstås ha fel, men det är min gissning!

      • Någon som vet om polisen fick tag i brottslingarna, det var ju väldigt bra bilder, eller hur ?!
        Skulle INTE bli förvånad om polisen INTE tagit dessa svin!

  2. ta fast dessa kräk
    piska dessa kräk
    strimla dessa kräk
    släng dessa kräk

    men va fan gör de här i Sverige?

  3. Rikspolisgrisen är rejält illa ute nu 🙂 Det ropas på svinets avgång överallt.

    Lyckas denne vidrige man hålla sig kvar eller blir mördaren sparkad ”uppåt” som vanligt? Han har ett diger historik av maktmissbruk, misskötsel och ren brottslighet på sitt konto.

    Ska grisen fullständigt rasera Polisen också?

    Landet jag inte känner igen, del 51: Eliasson – skäms och avgå. Nu!

    http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2723

  4. En sak jag jag är väldigt trött på, är att bli kallad rasist
    Varför kallar ni oss rasister när det i många fall inte handlar om rasism, men där invandrarna själva är värre rasister?

  5. Det svåra med dom där kuksugarna är att dom är så lika varandra,de har det där symbiotiskt inavlade utseendet som gör det svårt att skilja dem åt. Lika bra att gripa hela bunten och frakta hem dom till sitt ökenland,

    • Det verkar i alla fall vara en person på bloggen som håller de där brottslingarna om ryggen eftersom vissa inlägg tummas ned,dess utom verkar det inte finnas någon vilja att förklara sej,,det är dålig stil !

      • Jag kan tycka att vissa kommentarer är lite väl grova. Nu är det inte jag som gav tummen ned men jag tycker att bra formulerade kommentarer förtjänar de tummar upp de får och de grova kommentarerna sporrar bara 87an att kalla oss rasister.

    • Håller med dig , Kajsa.

      Det finns regler för kommentarer även på Petterssons.

      Respektera dem.

      Det påpekas av bloggförfattarna………. återkommande.

  6. Men det är väl fint att”barnen”sysselsätter sej?Det här är ju den nya fina”kulturen som 87% ville ha,tänk om vi bara haft midsommar och sånt töntigt…..

  7. Undrar vilken svensk deckarförfattare som som blir först att ta med verkligheten i sina berättelser? Det finns en del material att använda. En hel del. Nordic noir kan kryddas med mustiga färgstarka karaktärer med ett eftersatt inre som flödar över i vårt samhälle.

      • Såg ”Veckans Brott ” med nämnde man. Tröttnade ganska snabbt men vaknade till då Hanne K och han som kn**r i bang***, kom in i studion.
        En sak är säker i de flesta fall så ljuger inte kroppsspråket inte bland västerlänningar och Leif G,s var kvällens underhållning !

      • Camilla Kvartoft brukar vara lite svag i tron men här grillade hon överstegrisen så mycket som en SvT-anställd kan. Personligen tror jag inte att överstegrisen och GW kommer att tillbringa semestern ihop. 🙂

      • Såg oxå programmet. Leendet på GW va oslagbart när Eliasson talade om att han chefat över både Försäkringskassan och Migrationsverket.(och det gick ju bra😝😝😝😝)

  8. Såg en film på facebook där en flicka blir rånad på sin
    Mobiltelefon, när hon försöker ta tillbaka den knuffar han
    henne, hennes svar blir en pungspark så att aset viker sig
    dubbel, och då får han en spark i trynet så att han säckar
    ihop. Heder åt denna flicka, precis rätt svar!
    Flickor/ kvinnor lär er självförsvar, för från samhället kommer
    ni inte att få någon hjälp, samhället förminskar istället
    brottslingars beteende. Lyssna på den fege Dan Eliassons
    försvarstal för mördaren som högg ihjäl den 22 åriga flickan
    på boendet, så förstår ni vad ni kan förvänta er av detta
    äckliga samhälle som växer runt Sosse adelen!

  9. Så långt i från välartade fina svenska arbetarpojkar man kan komma! Ser mer ut som de tidigare och nu invällande asylturisterna!

    Bra skärpa Kling och Klang kan inte misslyckas med ett så tydligt signalement!

    Dan Eliasson avgå för Sverige och den svenska befolknings bästa! Ordningsmakten skulle också må bra av din avgång, ta donnan Carin Götblad med dig!

    Stäng gränsen nu! Avgå Löfven och utlys nyval!

    • Det är alldeles för lindrigt. Bättre att hitta ett gamalt gruvschakt som dom får torrlägga med ett sugrör.

    • Instämmer med Pettersson…Varför dröjer det alltid så länge med publiceringen ? (om bilder överhuvudtaget) Samma har jag lagt märke till i Tyskland man visar upp bilder,som mer än halvår gamla.
      Då har ju zigenare,och som i detta fall nordafrikaner redan lämnat landet !

  10. Ops sanningen svider och länkar man typ från exponerat i en viss media blir man avstängd pga att det räknas som hat site

Kommentera