Media mörkar etnicitet när tio invandrare omringade och slog väktare

Polisen

2016-02-02 19:29, Våld/hot mot tjänsteman, Eskilstuna
Misshandel/våld mot tjänsteman

Klockan 18:26 inkommer ett larm från en väktare som befinner sig i Fröslunda i Eskilstuna. Väktarens uppdrag var att skapa synlighet och trygghet i området.

När han befinner sig på torget i Fröslunda kommer ca 10 st maskerade ungdomar fram till honom och talar om för honom att han inte har någonting där att göra. Väktaren får ett knytnävsslag i ansiktet av en av ungdomarna, i nästa sekund så sparkar en annan ungom honom i sidan, sedan springer de från platsen.

Det enda signalementet på ungdomarna som kunde ges av väktaren var att de var av utländsk bakgrund, alla var mörkt klädda förutom en som hade en vit jacka.

Polisen var snabbt på plats men ungdomarna var då borta. En anmälan och en förundersökning om våld mot tjänsteman är inledd. Väktaren uppsökte själv sjukvård för att dokumentera skadorna.

Polisen

-Pettersson konstaterar att hatmedier som SVT och  Aftonbladet glömmer bort att återge polisens signalement på en punkt och ni får själva gissa vad de glömde…

Även statsradion glömmer att nämna invandrarna trots att de säger att utvecklingen är minst sagt oroande.

Lokalpressen skriver ”Du har ingenting här att göra, här är det vi styr” men nämner inte vilka som styr och ger den ordern till väktaren. Ynkligt.

Skärmdump från polisens hemsida om någon får för sig att ”frisera”

Polisen_Fröslunda

24 thoughts on “Media mörkar etnicitet när tio invandrare omringade och slog väktare

  1. ”När han befinner sig på torget i Fröslunda kommer ca 10 st maskerade ungdomar fram till honom och talar om för honom att han inte har någonting där att göra. Väktaren får ett knytnävsslag i ansiktet av en av ungdomarna, i nästa sekund så sparkar en annan ungom honom i sidan, sedan springer de från platsen.”
    ———-
    Symptomatiskt att de här importerade rovdjuren stryker omkring i flock, riktigt macho med tio mot en, rättvisa odds där. Masspsykos är de drabbade av också, bestämmer hur Sverige ska se ut, om en väktare får finnas på plats eller inte. Verkligenheten är numera mer spännande än Netflix.
    OT:
    Var det Securitas? Ägd av Douglas? Walburga D är ättling till Kalergi som kläckte planen om ett panEuropa med enbart bruna människor som diverse suspekta grupper nu försöker införa under allas vår radar. Merkel fick Kalergi-pris för sin insats genom att riva ner gränsen, om jag inte läst fel.

  2. Synonymen?

    Lite oroväckande ,
    har Löfven haft sex med zika mygga?

  3. har Kjell Bergqvist flyttat från Sverige?

    Haha vi sitter och skrattar åt ”ZIKA statsdminister”

  4. O T:
    ”Veckans brott”, DN,s Hanne K och ”kn*’la i B*** den stora underhållningen var Leif G W,s kroppsspråk !!

    • Tror Ynkeman läser Petterssons blogg…Just detta krävdes ju i en kommentar för några dagar sedan ! 🙂

  5. Ordningsmakten har som vanligt missuppfattat situationen! Det är inte svenskar i medborgargardena som är farliga för samhället, utan det är ju de tidigare och nu invällande asylturister som sänker det svenska samhället till botten!

    Ordningsmakten borde inrikta sina resurser på rätt klientel!

    Tror det är läge för regeringen Löfven att erkänna sitt enormt stora misstag! Regeringen klarar inte av situationen och kommer kraschlanda i kaos och fullständig anarki!

    Ygeman och Löfven måste anse att Sverige är tagen som gisslan och ska därmed betala det utpressarna begär! Dessutom är de så korkade att de står i media och säger ”Sverige betalar för att Marocko ska ta tillbaka sina egna medborgare”! Snacka om att lämna fältet vidöppet för precis vad som helst, snacka om självmål! Det är precis lika som med de vidöppna gränserna!

    Avgå Löfven, utlys nyval!

  6. Denna nyhet glömde man rapportera på SVT Sörmland ikväll. istället var huvudspåret en zigenar-kvinna från Rumänien som beklagade sig över att ha blivit attackerad av folk som sagt sig vara rasister. Sen skulle de visst köpa sex av henne också. Som fakta för detta hade man pratat men en person som jobbade på härbärge som dagligen får höra rövarhistorier av zigenartiggarna om hur de blir misshandlade i parti och minut.
    Hur många ”rasister” säger att de är rasister när de angriper rumänska zigenare. Hur kan en zigenare som varken kan prata svenska eller engelska veta vad de säger såvida de inte pratar samma språk?
    Låter som rena rövarhistorien och SVTs reporter ställde inga kritiska frågor utan förmedlar detta svammel som nyheter utan någon som helst eftertanke.

  7. Företagsamma ynglingar.
    Man kan nog säga att väktaren misslyckades med sitt uppdrag.

  8. Dessa ”medborgargarden” försöker skapa ännu en ”no go zon” Och det finns redan ca 60 st i sverige ,,varför finns det inga specialstyrkor som bekämpar dessa garden

    • Då kan vi lägga till denna sjukdom,åt våra tidigare importerade Mers och Ebola !
      Har länge misstänkt att det var någon märklig sjuka,som driver landet i fullständig misär…

      • Felet med Löfvens huvud var alltså att det inte fanns något.

        Det börjar klarna!

Kommentera