Igår hette de stackars ”flyktingbarn”, idag är de marockanska gatubarn som ska låsas in

INVANDRARVÅLD. Marockanska gatubarn som kommit till Sverige och lever utanför samhället ska kunna låsas in på ungdomshem, skriver DN. Myndigheter har haft stora problem med att avgöra hur gruppen ska hanteras.

– Det kommer att krävas nya platser som är anpassade efter den här gruppen. Vi ska kunna hålla den här gruppen inlåsta för att skydda dem från den miljö de befinner sig i, säger inrikesminister Anders Ygeman. Ygeman pekar på att barnen är en fara för sig själva och andra när de befinner sig ute på gatan.

-Pettersson säger att snackpåsen har vaknat nu. Hade regering och hatmedia talat klarspråk tidigare hade det inte behövts några medborgargarden och demonstrationer. Men det räcker inte med att prata, de som media kallar ”flyktingbarn” ska inte låsas in de ska skickas tillbaka dit där de hör hemma…

Som vanligt är det mest prat och det som görs är för sent och för lite. De kriminella ungdomarna har varit är i flera år bara för att vi är så naiva.

Anders Ygeman har också kommit på att Migrationsverkets prognoser över antalet asylsökande har visat sig värdelösa, det är tamejfan otroligt, smart kille…

Nåväl, Migrationsverket kommer med en ny gissning på torsdag.

25 thoughts on “Igår hette de stackars ”flyktingbarn”, idag är de marockanska gatubarn som ska låsas in

  1. YNGELMAN ”Vad kan vi göra?”
    kanske insamlingskonsert ?
    med artisterna som Dr.Alban &Ken Ring ?

    Hoppas Dr.Alban & Ken Ring +Gina Dirawi ,ställer upp gratis och är måna om att få hjälpa marocanska gatubarn.

    Det skulle bli alldeles fantastiskt.

  2. Ygeman nu är det inte fina svenska arbetarbarn du har att göra med! Utan vilddjur uppväxta på gatan! Ygeman måste förstå att de yngsta är direkt livsfarliga, de har ingen respekt för varken ordningsmaktens konstaplar eller någon annan myndighetsperson!

    Det räcker inte med HVB hem med låsta dörrar! Det som krävs för att hålla kvar dessa mycket rörliga vilddjur är inhägnade rymningssäkra interneringsläger med tungt beväpnad vaktstyrka på både in och utsida!

    Ygeman har tydligen inte upplevt någon gatu och gängkriminalitet, därför uttalar hen sig som hen har förstånd till!

  3. Lasta lösket i en container och skicka med första bästa båt tillbaka till Marocko. Helst skulle de haft varsin omgång med en batong så att de aldrig glömmer Sverige…

  4. Ygeman är nog den skummaste politiker som jag hört ,ena dagen säger han si andra så och han klarar av det utan att motsäga sig själv,,det år skickligt,,igår tyckte jag att han fått ett riktigt hjärnsläpp när han skall skapa specialstyrkor mot folkgarden mot brottsligheten när han skiter i gangstergardena i förorterna i”no go zon,s”han borde väl sätta i hop specialstyrkor för att komma åt dom först ,,eller ,,han åkte på minus poäng men nu är dom stackars små barnen inte så gulliga längre och bör låsas in och där får han plus poäng,,han måste ha duktiga rådgivare ,,Men varför har man inte låst in drägget för länge sedan ,,varför tar man inte tag i ”no go zonerna”

  5. Det var reportage på nyheterna och de ville så gärna vara i det länder där ”man kan leva fritt”. Är det vad dom tror? Och hur fritt blir det om de ägnar sig åt våldtäkter. De förstör den frihet som finns.
    Utveckling av människors tanke mönster sker långsamt. Det hjälper inte att flytta sig geografiskt. Hjärnan hinner inte med att anpassa sig. Särskilt inte om man inte vill. Deras ”frihet” förutsätter att andra ska ha begränsad frihet…
    De får börja om hemma igen och fundera vidare över livet.

  6. Förhoppningsvis är det en förberedelse inför hemsändandet. Så att de är paketerade inför avresan.

  7. Förutom de brott som dom där gatubarnen pysslar med så verkar det på deras beteende att dom bedriver någon form av prostitution.Tror att många pedofiler stortrivs i Sverige just nu. De Svenskar som vurmar för dessa gatubarn gör det enklare för dessa pedofiler att ta för sig.

  8. Anders Ynkeman drar på sig spenderbyxorna igen. Vad kostar det att hålla slöddret inlåst med helpension?
    1 miljon per styck och år? Lås in slöddret i Marocko istället.

  9. Detta är ett tecken på att medborgargardet lyckats med sin aktion. Problemet tas nu på allvar.

  10. Ygeman är så oroad över dessa små pojkar. Men att skydda sitt eget folk är han inte intresserad av.

    Han har visat att han, precis som alla sina föregångare, talar med kluven tunga.

  11. Äsch, som vanligt så kommer verkligheten ikapp och lögnerna från media blir avslöjade! Det mest erbarmliga är dock att man är så inkörd i lögnerna att de basuneras ut med automatik. De marockanska ”flyktingbarnen” är ju skäggbarn och inget annat dvs de är mellan 20-35 år gamla.

    • Ja och därtill levt i olika europeiska länder sedan många år tillbaka…
      Dessa nordafrikanska zigenare åker mellan de olika EU-länderna utan biljett…När det börjar brännas i ett,flyttar de till nästa !
      Vilket dj-la daltande med detta drägg !

  12. När skall alla muslimer som uppehåller sig i vårt land låsas in för att sedan förvisas ut ur riket?

    Det kommer ska ni se!

Kommentera